Bölüm 36: Cennetin Adı Var Mı?

655 55 11
                                    

♪ Jeremy Renner | Heaven Don't Have A Name

― ― ―

Yoğun bakımın camından, tüm o aletler ve kabloların arasında, cansızmış gibi yatan kızını izliyordu Tony Stark.

"Kalbi durdu, onu kaybediyorduk," cümlesi, duyduğu andan beri ne zihnini, ne de uykularını rahat bırakıyordu. "Yedi dakika, yedi dakika boyunca kalbi geri getiremedik."

Altı koca gün.

Nükleer santral patlamasının, Ashley'in kendini çok zorladığı için geçirdiği kalp krizinin üzerinden, altı koca gün geçmişti.

"Şu an komada," diyen doktorun yüzüne yumruk atmıştı.

"Kendinizi her şeye hazırlamanız, faydalı olacaktır," diyen doktorun ise burnunu kırmıştı.

Altı gündür, kızı, Astrea'sı, komadaydı. Sadece, o odada, aletlerin arasında yatıyordu.

"Yalvarırım, gitme, Ashley," diye fısıldadı, elini yoğun bakım ünitesinin camına koyarak. Başı aşağı düşerek cama yaslanırken, göz yaşları serbest kalmıştı. "Beni yapayalnız bırakma, lütfen. Sana ihtiyacım var, sana her şeyden çok ihtiyacım var. O gri gözlerini açmana ihtiyacım var, kızım, bebeğim..."

Kızını istiyordu Tony Stark. "Seni bu kadar geç bulmuşken, kaybedemem. Kollarımın arasından öylece kayıp gitmene izin veremem..."

Yumruk yaptığı elini cama vururken, derince nefes almış ve sessizce göz yaşlarını akıtmıştı. Rutin kontroller için yoğun bakıma giren doktoru gördüğünde, kafasını kaldırıp umut dolu gözlerle izledi onu.

Doktor, odanın dışına çıktığında, hızlıca doktora koşmuştu. "Her şey aynı, Bay Stark," diyerek, ufak bir tebessüm eşliğinde oradan ayrılan doktor, arkasında nasıl bir enkaz bıraktığını fark edememişti.

Yine bir oraya, bir buraya yığılıp yoğun bakım ünitesini gözleme işine geri dönen Tony, ne kadar zaman geçtiğini hatırlamıyordu.

Başını kaldırıp, odanın camından içeriye bakmadan önce kulağına ulaşan tuhaf ve rahatsız edici ses, transtan çıkıp, dünyaya dönmesini sağlamıştı.

Aletlerin çıkardığı sesler sebebiyle panikleyerek doktorlara bağırırken, tüm vücudu titriyordu Tony'nin. Doktorlar odaya girerken, "Lütfen, tanrım," dedi. "Onu benden bu kadar çabuk alma."

Hastanenin çeşitli yerlerine dağılmış Yenilmezler, Tony'nin yanına toplanırken, Stark, nefes nefese bir şekilde kızına müdahale eden doktorları izliyor ve "gitme" diye sayıklıyordu

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Hastanenin çeşitli yerlerine dağılmış Yenilmezler, Tony'nin yanına toplanırken, Stark, nefes nefese bir şekilde kızına müdahale eden doktorları izliyor ve "gitme" diye sayıklıyordu.

Doktorların gerginliğini odanın dışından hissedebilen Tony, kendisini tutan kollardan kurtulmaya çalışırken, kızına şok vermek üzere cihazı çalıştırdıklarını görmüştü.

OBSIDIAN: Stark's DaughterWhere stories live. Discover now