Bölüm 84: Bizim Aşkımız Dokunulmaz

730 41 14
                                    

♪ Kristian Kostov | Beautiful Mess

― ― ―

2025
İki Yıl Sonra
Maldivler

"Ashley Stark, kaldır kıçını artık!" diyerek kaşlarını çattı Kızıl Cadı, çift kişilik yatakta bir X şekli oluşturarak yatmakta olan kahverengi saçlı bedene bakıyordu. Kapıya yaslanmış, Wanda'nın, Stark'ı kaldırma çabasını izlemekte olan Natasha, gülmüş ve "Öyle bir bekarlığa veda partisi ardından, onu bu şekilde kaldıramazsın," diyerek odaya girmişti. "Nyks, beni duyuyor musun?"

"Evet, Bayan Romanoff."

"Güzel, Stark'ın metal şarkı listelerinden birini oynat, en yüksek sesle."

"Hemen," diyerek, ajanın dediğini yaptı yapay zeka, aniden duyulmaya başlayan bas gitar ve bateri sesleri, yatakta ölü gibi yatmakta olan Stark'ın hareketlenmesine sebep olmuştu. Kahverengi saçlarını karıştırdı ve yatakta doğruldu, kaşlarını çatarak Maximoff ile Romanoff'a dikti gri gözlerini. "Gezegen istila edilmediği sürece beni uyandırmayın demedim mi?" dedi boğuk bir sesle, ardından homurdandı.

"Evleniyorsun," diye karşılık verdi Wanda, kollarını göğsünde birleştirerek. "Yapacağımız işler var, kalk artık."

Kızıl Cadı'nın sözlerini duyan Ashley, kafasını yastıktan kaldırdı ve gözlerini kocaman açtı. "Siktir! O bugün müydü?" diyerek karşısındaki iki kadına baktı. "Uykumu alamadım ben, yarın evlenirim," demişti ani bir ruh değişikliği göstererek, ardından kendisini tekrar yatağa bıraktı. Ayağını yakalayıp kendisini yataktan dışarıya çekmeye çalışan Natasha'ya bakmak için hışımla kaldırdı kafasını. "Ne var, sanki kaçıyor mu evlilik!"

Odanın dışından gelen nazik ve ince ses, Ashley'in kulaklarına ulaştığında, genç Stark ani bir hareketle kafasın kaldırdı

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Odanın dışından gelen nazik ve ince ses, Ashley'in kulaklarına ulaştığında, genç Stark ani bir hareketle kafasın kaldırdı. "Pepper mı o gelen?" diye fısıldayarak Natasha ile Wanda'ya baktı. O sırada duyulan, "Eğer hala kalkmadıysan seni camdan aşağı atarım, Ashley Stark!" sesi, Ashley'in tereddütlerini doğrulamıştı. Hızla ayağa kalkacakken ayağı yatağın üzerindeki battaniyeye dolanmış, bu sayede yere çakılmıştı Ashley, Pepper odaya girdiğinde yerde iki seksen yatmakta olan genç kadını gördüğünde kaşlarını çattı. "Ash, bir aydır babanın tripleri ile boğuşuyorum. Bana ve kendine bir iyilik yap ve bugün uslu bir kız ol."

"Pep," dedi Ashley, gözlerini devirerek. "Bilmem farkında mısın, ama ben otuz bir yaşına geldim."

"Bunu mümkünse babana da izah et!" diye bağırmıştı Pepper, Ashley ise o an, Pepper'ın üzerine gidilmemesi gerekecek kadar gergin bir durumda olduğunu kavramıştı. Tony Stark, insanın ömrünü tüketebiliyordu. "Her neyse, on beş dakika içerisinde aşağıda olun. Kahvaltı etmemiz gerekiyor, yapacak bir sürü işimiz var. Nat, bu iki bebeğe sahip çık lütfen."

OBSIDIAN: Stark's DaughterWhere stories live. Discover now