Bölüm 43: Doğum Günün Kutlu Olsun

658 52 27
                                    

♪ Van Morrison | Moondance

― ― ―

Bu duyduğu duygular, Ashley Stark'a kesinlikle tanıdık değildi.

Ne cevap vereceğini bilemezken, hala duygularını kendisine açan adamın kollarındaydı.

Bu kolların huzur vermediğini ve onu rahatlatmadığını söylemek, yalan olurdu. Asher Leroy'un kendisi üzerinde yarattığı etki, Ashley Stark'a fazlasıyla yabancıydı.

"Adrian," dedi derince nefes alırken. "Ben, gerçekten bilmiyorum. Bu söylediklerin, duyguların, bana çok yabancı! Ne yapmam gerekir, ne hissediyorum, hiçbir fikrim yok.

Ne demem gerektiğini bilmiyorum, ama söyleyebileceğim bir şey var ki, senin üzerimde yarattığın etki, benim için negatif değil. Yani, sana şu anda bir cevap veremem, bana biraz zaman vermen gerekiyor."

Tebessüm ile başını salladı Asher. "Elbette," dedi çakır gözlerini gri irisler ile birleştirirken. Ashley'i incitmekten korkarcasına, elini yanağına koydu ve yanağını okşadı.

"İstediğin tüm zaman, senin olsun. Gülümsediğini gördüğüm sürece her şeye katlanmaya hazırım. Bunları gözünü boyamak için söylemiyorum, zihnimden geçenler bunlar. Cevabın olumlu olursa eğer, ne olursa olsun, sana koşacağım."

Ashley, gülümsedi. "Samimiyetine inanıyorum," dedi bir eli Asher'ın omzunda, diğer eli kemikli elin içindeyken. Birbirlerine tutunan ellerine baktığında, dudaklarındaki gülümseme, yüzüne daha da yayılmıştı.

"Sana güveniyorum. Tam üç gün sonra," derken, aşağıdaki sahile baktı ve orayı işaret etti. "Burada buluşur musun benimle?"

Kolları arasında yıldızlardan çok daha güzelce parlamakta olan kadına gülümseyerek başını salladı. "Tam bu dakikada, seni orada bekliyor olacağım. Şimdi," dedi ve elini salona doğru uzattı. "Gidip geceyi aydınlat lütfen. Tıpkı, gülüşünle benim fırtınalı gecemi aydınlattığın gibi. Doğum günün kutlu olsun, Gecenin Kızı."

― ― ―

Salona tekrar girdiğinde, önüne çıkan babası ile gülümsedi. "Nerelerdesin sen? Doğum günü kızının, babası ile dans etmesi gerekiyor!"

 "Nerelerdesin sen? Doğum günü kızının, babası ile dans etmesi gerekiyor!"

¡Ay! Esta imagen no sigue nuestras pautas de contenido. Para continuar la publicación, intente quitarla o subir otra.

Kıkırdayıp kendisine kolunu uzatan Tony'nin koluna girdi. İki Stark'ın geldiğini gören insanlar, yolu açıp, salonun tam ortasındaki dans alanını boşaltmıştı.

Ashley, babasının hareketlerine ve ritmine ayak uydurarak dansa başlarken, insanların bakışlarının üzerlerinde olduğunu hissedebiliyordu. Buna aldırış etmeden, ilk aşkına, babasına gülümsedi.

OBSIDIAN: Stark's DaughterDonde viven las historias. Descúbrelo ahora