Bölüm 83: Uyandı

522 44 21
                                    

♪ Alan Walker, K-391, Emelie Hollow | Lily

― ― ―

Bir Ay Sonra
Yenilmezler Üssü,
New York Yakınları

"Artık uyanmalısın, güzel kızım, güçlerin olsa da olmasa da," diyen ses ile gözlerini açtı Ashley.

"Artık onlara geri gitmelisin, henüz zamanı gelmedi. Bana döneceğin zaman, güçlerin de sana dönecek."

Gözlerini kapatıp açtı, etrafına baktı. Bir saraydaydı ve üzerinde bir balo elbisesi vardı. Lila ve gri renklerin hakim olduğu elbisenin eteklerinde çiçekler ve yıldızlar vardı, gri saçlarına da pastel renklerdeki çiçekler yerleştirilmişti.

Duyduğu fısıltı ile arkasına döndü genç kadın. Başını arkaya çevirdiğinde, gözleri irileşmişti. "Başardın."

Kendisine seslenen kişinin, Gece Tanrıçası Nyks olduğunu anlamıştı. "Başardın, güzel kızım."

Arkasında ve birkaç adım uzağında duran kadına doğru yürüdü Ashley. Tanrıçanın yanında duran sarışın genç kadını gördüğünde kalbinin teklediğini hissetmişti. "Ana," diye sayıkladı, mavi gözlere baktığında.

Diana, gülümsedi ve Ashley'e ilerledi, kollarını gri saçlı arkadaşının bedenine sardı. "Başardın, Rea," dedi Diana gururla gülerek. "Sen başardın."

Ashley'in aklına dolan o anılar ile gri gözleri dolmaya başlamıştı genç Stark'ın. "Hayır," diye fısıldadı arkadaşına. "Hayır, başaramadım, seni eve götüremedim, Ana."

"Hayır," dedi Diana şefkatle. "Başardın. Ben eve dönemezdim, Rea. Eve dönemezdim."

Bu durumu inkar etmek ister gibi başını iki yana salladı Stark. Göz yaşlarını tutamamış, başını arkadaşının boyun girintisine saklamış ve ağlamaya başlamıştı. "Seni eve götüremedim."

"Bana bak," dedi Diana güçlü bir sesle, fakat sesi sert değildi. "Rea, bana bak."

Ashley kendini zorlayarak başını kaldırdı ve gözlerini kırptı, göz yaşları patır patır dökülmüştü yanaklarına. "Eve dönemeyeceğimi biliyordum," diye fısıldadı Diana, Ashley'in göz yaşlarını silerek. "Artık gitmem gerekiyordu."

"Hayır," dedi Ashley. "Hayır, hayır. Eve gidelim, Ana, benimle eve gel."

Diana, burukça gülümsedi. "Özür dilerim," diye fısıldadı. "Gelemem. Artık oraya ait değilim."

"Sen babanın yanına aitsin," diyerek hıçkırdı Ashley. "Benim yanıma, babanın yanına aitsin. Benimle gel, yalvarırım, Ana."

"Ağlama," dedi ve elini kardeşinin yanağına koydu Diana. "Ben buradayım, her zaman yanında olacağım." derken, elini Ashley'in başına koymuştu. "Her zaman hatıralarında, zihninde olacağım."

"Yanımda olmana ihtiyacım var," diye fısıldadı Ashley. "Benimle eve gelmene ihtiyacım var, benim yüzümden gitmemeliydin." Diana, gülümsedi. "Senin yüzünden gitmedim, Rea," dedi. "Kendini suçlamaktan vazgeç."

OBSIDIAN: Stark's DaughterWhere stories live. Discover now