Bölüm 65: Kendi Karanlığı

423 45 12
                                    

― ― ―

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.

― ― ―

♪ Scarlett Rose | Dark Times

― ― ―

İki Ay Sonra
Starklar'ın Evi
Malibu, Kaliforniya

İki ay.

Kabuslarla dolu, uykusuz, hayalet lakabının hakkını vererek, laboratuvardan neredeyse hiç çıkmayarak geçen iki ay.

Asher, Tony, Peter ve Pepper, sürekli yanındaydı. Ne zaman uyuya kalsa, çığlıklarla uyanıyor, bilincinin tamamen kapanması için ilaç ile uyutuluyordu.

Rüyalarının anlamlarını çözebilmek için, her uyuya kaldığında gördüğü ve duyduğu her şeyi tamamen kendisine ait gizli sürücü olan Scorpion'a yüklüyordu.

Tony veya Peter'ın, Scorpion'un varlığından haberi yoktu. Orion tüm ailenin özel sürücüsü, Scorpion ise kendisine ait olan sürücüydü.

Uyandığında aklına kalan her detayı, her sözü detayla yazıp, dijital ortama geçiriyor, Scorpion'un hafızasına saklıyordu. Laboratuvar dışına çıktığında ya spor salonuna iniyor ya da duş alıyordu, onun dışında bazen Asher onu kucağına alarak laboratuvarda çürümemesi için dışarı çıkarıyordu.

Tony mümkün olan her dakikasında kızının yanından ayrılmıyor, onunla konuşmayı deniyordu, bıkmadan usanmadan. Pepper temizlenmesine, beslenmesine ve sağlığına dikkat etmeye uğraşıyor, anne gibi onunla ilgileniyordu.

Peter da sıkça ablasının yanına gidiyor, onun çalışmalarına yardım ediyor, onunla birlikte filmler izliyor ve video oyunu oynuyordu. Dördü de onu yalnız bırakmamaya çalışıyor, kadının biraz olsun zihnini boşaltabilmesi için çabalıyorlardı.

Diğer yandan, Ashley, her geçen gün, rüyalarında gördüğü olayın gerçekleşmesine yaklaştıklarının farkındaydı.

Ana'nın öleceği, dünya nüfusunun yarısının kaybedileceği olay.

Yenilmezler'in tekrar bir araya gelerek dünyayı korumak için omuz omuza savaşmalarını sağlayacak olay.

Ashley, yaşayacakları felakette gerçekleşecekleri bilemediği için, her duruma karşı protokoller hazırlamıştı. Aklına gelen tüm senaryolara hazırlanmış, eğer kendisi hayatta kalamazsa ihtimaline karşılık Nyks'i programlamıştı.

Korkusunu kontrol altına almayı başarmıştı. Dövüş antrenmanlarının hızını artırmış, kendini geliştirmek için elinden gelen her şeyi yapmaya başlamıştı. Doktor Johnson ile görüşmeyi kesmişti, babasının ve Pepper'ın tüm itirazlarına rağmen.

Dışarıdan bakıldığında, iyileştiğine dair veriler, kötüleştiğine dair verilere ağır basıyordu. İçeride olanlar ise, bambaşkaydı.

OBSIDIAN: Stark's DaughterHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin