Bölüm 35: Mucize Stark

709 61 12
                                    

♪ Little Mix | More Than Words

― ― ―

"Planımız ne? Yok olmadan önce bir şeyler yapmalıyız," diyen Wanda, Ashley'e bakıyordu. Başını sallayarak onu onaylayan ekip, iki Stark'a bakıyorken, Tony, kızına baktı. "Güncelle beni, içeride ne oldu?"

"Zamanlayıcıyı durduramıyorum," dedi babasına bakarak. "Patlayacak, fakat radyasyon sızıntısını çözebilirsek, ben ve Wanda patlamayı kontrol altında tutabiliriz."

"Pekala o zaman," diyerek çevrelerinde toplanmış ekibe baktı. "Tamam, herkes dikkatli dinlesin. Wanda ve Ashley patlamayı kontrol altına alacaklar, fakat, radyasyon sızıntısını çözmemiz gerek. Natasha," dedi Tony. "Tesiste sivil var mı?"

Başını iki yana salladı kızıl kadın. "Hepsini tahliye ettik."

Tony'nin sessiz kalması ile Yüzbaşı öne çıktı. "Güzel, o zaman, Tony, sızıntıyı durdurmak için aşağıda olacak. Ashley, patlamayı kontrol altına alın, Vision, Tony ile git. Diğerleri, herhangi bir saldırıya karşılık tetikte olacağız, anlaşıldı mı?" cümleleriyle herkese görevini açıklayan Yüzbaşı, kimsenin soru sormaması üzerine başını salladı. "Dağılın, görevlerinizi unutmayın."

Babasına bakarak, kolundaki saatinin hologram ekranında ellerini gezdirdi Ashley. "Geri sayımı sana aktarıyorum, baba. Dikkatli ol." Cümlesini tamamlayıp babasına sarıldı genç Stark, "Sen de dikkatli oluyorsun, küçük hanım," diyen babasına gülümserken kaskını takmış ve tesisin dışına ilerleyen ekibe katılmıştı.

Tony ve Vision, en alt kata ilerlerken, dikkatli adımlar atıyorlardı. Kilitli kapıya ulaştıklarında, Vision, başında taşıdığı Zihin Taşı'nın gücü ile, kapıya bir yarık açarken, Tony, kızılötesi tarama ile etraftaki hatların ilettikleri maddeleri tespit etmekle uğraşıyordu. "Friday, radyasyon tankerlerini tespit et, hemen."

"Tespit edildi, patron." Ekrandaki simgeler, tankerleri gösterirken, Tony tankerlere ilerlemişti. Vision da onunla hareket etmiş, önlerinde duran radyasyon tanklarına bakarken, patlamaya kalan zamanı kontrol etmişti. "Friday, radyasyonu yok etmenin bir yolu var mı?"

"Radyasyonu yok edemezsin, baba," diyen Ashley'in sesi kulaklarına ulaştığında, gülümsemişti Tony. "Ne yapmamı önerirsin peki, varilleri uzaklaştırmamı mı?"

"Çözümü bulmuşsun ya, Stark," dedi Ashley tebessümle. "Buldum evet, ama bir sorunumuz var. Buradaki tankerler, zırhın taşıma kapasitesini aşar. Bunu nasıl çözeceğiz?"

"Repulsor gücünü, uçuş takımlarına yükleyebilirsin, bu zırhın taşıma kapasitesini artırır. Ayrıca, evde tuttuğun diğer zırhları çağırmaya ne dersin? Hulkbuster ya da Veronica, ne isimle hitap ediyorsan, o da yardımcı olur."

"Doğru söylüyorsun, Veronica'yı çağırıyorum."

"

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.
OBSIDIAN: Stark's DaughterHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin