Bölüm 60: Dünya Çıldırmış

435 45 37
                                    

― ― ―

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

― ― ―

♪ Gary Jules | Mad World

― ― ―

"Aklını mı kaçırdın?!" diye bağırdı Tony, tüm vücudu titrerken. Ashley ise gayet rahat bir şekilde koltukta oturmuş, gözlerini zemine dikmişti.

Peter, onun, Tony'nin bağırışlarına kulak vermediğine emindi. "Kendi evine çıkmana neden izin verdim ki zaten," diye söylenmeye ve evde volta atmaya devam ederken, derin bir nefes aldı.

"Baba, sakinleşirsen olayları anlatacağım." diyerek babasının gözlerine bakan Ashley'in kayıtsızlığı, Peter'ı hayretlere düşürüyordu.

"Tamam, sakinim," dedikten sonra bedenini koltuğa attı Tony, sakinlikten gayet uzak bir tavırla. "Anlat, ne oldu?"

Ashley gri saçlarını gözünün önünden çekip kulağının arkasına sıkıştırdıktan sonra konuşmaya başladı. "Sabah, Peter ile konuştuktan sonra, Kış Askeri'nin San Francisco yakınlarında olduğunu duydum. Evi kilitleyip zırhımı aldıktan sonra, içeri daldı, diğerleri de oradaydı. HYDRA'nın geri döndüğünü, benim de hedefleri olduğumu söylediler. Ben de evi patlattım ve buraya geldim."

Kızının sanki salıncaktan düşmüş gibi rahat rahat konuşması, gerçekten Tony'yi delirtebilirdi, Stark ciddi anlamda kendini tutmakta zorlandığını hissetti. "Astrea," dedi derin nefesler alırken. "Gerçekten beni sinirlendiren kısmın bu olduğunu düşünmüyorsun, değil mi?"

Ashley, rahatını bozmaya tenezzül ederek ayağa kalktı ve babasının karşısına dikildi. "Seni sinirlendiren kısmın sana haber vermeden, tek başıma hareket etmem olduğunu biliyorum ve "vakit bulamadım" tarzında aptalca bir savunma yapmayacağım, dünyada sadece bizim sahip olduğumuz ileri teknolojiyi kullanıyoruz ve onların icabına bakarken Nyks'e seni aratabilirdim, ama yapmadım. Çünkü bir şeylerle başa çıkabildiğimi hatırlamalısın. Ben senin kızınım."

Tony, onun sözleriyle omuzlarını düşürdü. "Elbette benim kızımsın," derken onu kollarına aldı. "Sanırım, gelen kişiler beni bu kadar sinirlendirdi. Olan olayları kabullenebildiğimi söyleyemem."

Babasının itirafı ile gülümsedi Ashley. Kafasını Tony'nin omzundan kaldırdıktan sonra, alayla güldü. "HYDRA'nın geri dönmüş olmasına ne diyorsun?"

Tony de, tıpkı kızı gibi alayla güldü. "Cesaretleri varsa, gelsinler ve sana dokunmayı denesinler."

― ― ―

"Nyks, uyan bakalım. Şu HYDRA hakkında biraz bilgi toplayalım."

Yapay zeka, Stark'ın zekasına sahip olduğu için kaynak tarama gücünü maksimuma çıkarırken izin istememişti, bir yapay zeka sahibi olmanın en iyi yanı da buydu herhalde.

OBSIDIAN: Stark's DaughterWhere stories live. Discover now