Bölüm 68: Sadece Seni Hissediyorum

437 42 13
                                    

♪ Metallica | Enter Sandman

― ― ―

Aynı Gün
Edinburgh, İskoçya

"Yine mi taş?" diyerek, kafasını pencere önünde dikilen Vision'a çevirdi Wanda. "Sanki benimle konuşuyor." diye cevap verdi Vision. Onun bu cevabıyla, Wanda, kitabının kapağını kapatmış, kahvesi ile birlikte kitabını komodine koymuş, ardından örtüyü üzerinden iterek Vision'un yanına gitmişti.

Vision, yanına gelen Wanda'nın yanağına koyduğu elini, dudaklarının üzerine getirmiş ve eline öpücükler kondurmuştu, ardından eli alnına koydu ve "Söyle bana," dedi. "Ne hissediyorsun?"

Wanda, elini uzaklaştırarak, kırmızı büyüsünü taşa odakladı ve parmaklarını hafifçe hareket ettirdi. "Sadece seni hissediyorum."

Onun sözlerine hafifçe tebessüm ederek, ellerini Wanda'nın yanaklarına koydu Vision. Wanda ellerini yüzünde duran ellerin üzerine koyarken, Vision, ona eğilmiş ve dudaklarını birleştirmişti.

― ― ―

Odalarından ayrılmış olan ikili, karanlık ve ıssız İskoçya sokaklarında, gecenin bir vakti yürümekteydi. "Eğer saat 10'daki trene binersen, birlikte geçirecek daha çok vaktimiz olur," dedi Wanda, Vision'a bakarak. "Ya o treni kaçırırsam?"

Bu soruyla şaşırdı ve bir anlık duraksadı Wanda. "Saat on birde de tren var."

"Ya bütün trenleri kaçırırsam? Ya bu defa geri dönmezsem?" diye sordu Vision, yüzündeki ufak gülümsemeyle. "Vis," dedi Wanda, yürümeyi keserek. "Stark'a söz verdin."

"Sana söz vermiş olmayı tercih ederdim." diye yanıtladı onu Vision. "Beni bekleyen insanlar da var, biliyorsun," dedi Wanda. "İkimiz de söz verdik."

"Birbirimize vermedik."

Vision, derince nefes alıp, ellerini Wanda'nın omzuna yerleştirdi. "Wanda, iki yıldır, bu kaçak görüşmelerle, ilişkimizin yürüyüp yürümediğini görmeye çalışıyoruz. Bak, ben, sadece kendime adıma konuşacağım, tamam mı -" diyen Vision'un sözünü, "Yürüyor," diyen Wanda kesmişti. "Yürüyor."

"Kal," diye fısıldadı Vision. "Kal benimle."

Wanda'nın değişen yüz ifadesini gördüğünde, "Ya da kalma, eğer haddimi aşıyorsam -" diye devam ettirdi sözlerini, Wanda ise arkalarındaki dükkanın televizyonuna bakıyordu.

Onun odak noktasını gören Vision da arkasına döndü ve habere baktı. "Milyoner Tony Stark ve kızı Ashley Stark'ın bu dünya dışı varlıklarla mücadele ettiği, ekranlarımıza yansıdı." diyen haber ile, "Ne onlar?" diye fısıldadı Wanda.

"Taşın beni hakkında uyardığı şey," dedi Vision, eğilip ekranı görerek. Kadının avuçları arasındaki elini dudaklarına götürüp, bir öpücük kondurduktan sonra, "Gitmem gerekiyor." diye fısıldadı ona.

Wanda ise, "Vision," dedi ve yüzüne gelen bir tutam saçı kenara çekti. "Vision, eğer bu doğruysa, belki de gitmek en iyi fikir değildir."

"Wanda, seni seviyorum," cümlesini tamamlamasına fırsat kalmadan, Corvus Glaive'in arkasından sapladığı bıçak ile, yüksek bir sesle inledi Vision. "Vision!"

OBSIDIAN: Stark's DaughterWhere stories live. Discover now