Prsten...

1.3K 98 10
                                    

V minulém díle:
 "Všichni vstávejte je tu překvapení,,zakřičím a rozběhnu se k mámě. Všichni rychle přiběhnou do obyváku a když uvidí že tam jsou jejich rodiče tak se buď to rozbrečí nebo se usmějí jak sluníčka.

"Co tu děláte?,,zeptám se s úsměvem všech....

--------------------------------------------------------------------

,,No,dlouho jste nás nenavštívili a tak jsme se všichni domluvili že navštívíme naše zlatíčka,,řekne máma a obejme mě. "To stačí,,zasměju se a odtrhnu se od ní. ,,Nojo zase trapas,,řekne máma a obě se zasmějeme.

Všichni se i rodiči nasnídáme a sedneme si na gauč.Skvělě se bavíme,hrozně moc mi všichni chyběli.

Pohled Niki:

Byla jsem strašně nervozní co na to řekne moje máma,ona je totiž,no prostě mám být  dcera která je slušná a mít děti někdy až v 30,to bude překvapení.

Sednu si s Ashem na gauč a sledujeme mé a jeho rodiče kteří sedí naproti nám.  "Noo,mami chtěla jsem ti říct jedno překvápko,s Ashem čekám miminko,,zaraduju se a vidím její zaražený obličej.

,,Pane bože to vám přeju,,vykřikne Ashova máma a oba dva nás obejme,teď nastane to nejhorší...

,,No,ehm,moc ti to přeju beruško,jsem ráda že si šťastná obejmě,mě a potom i Ashe... Popravdě jsem tohle vůbec nečekala,čekala jsem její hodinový proslov o tom že jsem ještě moc mladá na dítě,ale příjemně mě překvapila.

Pohled Eliz:

Calum,Sarah,Luke a já jsme seděli na gauči a naproti nám byli všech nás rodiče. ,,Zlato proč si mi neřekla že tě Luke požádal o ruku?,řekne máma a rozbrečí se.Táta ji hladí po zádech aby se uklidnila ale moc to nepomáhalo.  ,,Jsem moc ráda že sis vybrala Luka a né nějakýho feťáka,,zasměje se máma a obejme mě....

Odpoledne jsme šli všichni na oběd do docelo dost drahé a luxusní restaurace.Všechno co jsme za poslední dobu zažili jsme všem řekli,je to úžasný pocit když se máme všichni rádi.

Dojedli jsme a naši rodiče odešli,my s holkama a klukama jsme se zase vrátili do vily a po celý den zůstali v bazénu....

Pohled Luka:

Ráno se probudím vedle své tučňačky,bože je tak rozkošná. ,,Nezírej na mě,,usměje se Eliz ale má pořád zavřené oči. "Jak víš že se na tebe dívám?,,  ,,No teď už jo,,zasmála se a otevřela oči.Přitáhl jsem si ji do svého objetí a políbil ji do vlasů. ,,Co budeme dneska dělat?,,zeptá se a já začnu přemýšlet. "Noo,co se jen válet v posteli?,,usměju se na ní a ona se zašklebí. ,,Zase?,,zeptá se otráveně.  "to ti vadí být celý den vedle mě?,, ,,Ne,ale to děláme skoro pořád,,řekne a zaboří hlavu do polštáře.

Pohled Eliz:

Když jsme s Lukem přemýšleli co budeme dnes dělat,tak jsem si na něco vzpoměla.Vystřelila jsem z postele jak torpédo a začala hledat v šuplíkách,nikde nebyl.  ,,Co hledáš?,,zeptá se mě Luke a jde ke mě.Jen si povzdechnu a praštím se rukou do čela. "Asi jsem stratila prsten,,zašeptala jsem. ,,Cože?!?,,vykřikl Luke. "Já nevím kde je,,řekla jsem mu a začali mi slzet oči.  ,,Prosím hlavně nebreč,,přitáhne si mě do náruče. ,,Najdeme ho,zeptáme se kluků a holek ano?,,podívá se mi do očí a já přikývnu.

Luke šel za klukama a já za holkama,nikdo ho neviděl.Lehla jsem si na postel a zakřičela do polštáře.Slyšela jsem rychlé otevření dveří a kroky.  ,,Jsi vpořádku?,,zeptá se mě vystrašeně Luke.  "Holky ho neviděli,asi jsem ho  stratila,moc se omlouvám,,řeknu a sklopím pohled když si sednu na postel.  ,,Zlato,Luke úžasný tučňák ho našel,,zazubí se na mě a já vykulím oči.Okamžitě k němu jdu a vytrhnu mu z ruky prsten.Obejmu ho a políbím ho. "moc děkuju,,řeknu a nasadím si ho. ,,Na tobě je tak krásný,,řekne a políbí mě.Usměju se na něj ale jedna věc mi vrtá hlavou.  "Luký od kdy si Luke úžasný tučňák?,,zeptala jsem se ho a uchechtla se.  ,,No,Sarah mi říká tučňáčí prdelka no a tak jsme se rači shodli na úžasném tučňákovi,,zatleská a já se začnu smát.

S Lukem jdeme dolů kde vidíme jak je Ashton bez trička a tancuje na stole,Mika který se plazí po zemi jako had,Niku která je natáčí,Cala v boxerkách který všude možně pobíhá a Sarah která má vodní pistol kterou stříká po Calovi. "No páni,,vydechnu a tím upoutám na sebe veškerou pozornost. ,,Zdrhej,,řekne Luke a chytne mě za ruku.Běžíme nahoru a za námi běží Sarah s Calem kteří mají vodní pistole.Luke mě zatáhne do prádelny a zamkne za námi.Přitlačí mě ke zdi a dá si ruce vedle mé hlavy.Políbí mě a já si ho k sobě přitáhnu abych polibek prodloužila.Když se odtáhne tak řekne slova které mě zahřejí u srdce. ,,Miluju tě tučňačko... 

-------------------------------------------------------------------------------------

--Hemmo--

⭐️Hope 2(5sos-Luke Hemmings CZ)⭐️ V KOREKCIWhere stories live. Discover now