Nic není...

990 89 14
                                    

V minulém díle:

"Ani nevíš jak je mi to líto Eliz,,zašeptal jsem a brečel.Udělal jsem hlubší ránu a díval se na tečky krve které byli na jizvách a pak stekli na podlahu.Ta krev je můj trest,moje vzpomínka na to nejhorší...

——————————————————————————————————

Pohled Eliz:

Už uběhl měsíc, ano měsíc, od toho, jak jsme se s Lukem pohádali.Jako každý den jsem držela v rukách kočárek s Liamkem a procházela se parkem.Nastalo deštivé období, takže byla strašná zima.

Liam během cesty po parku usl a já se dívala před sebe.Představovala jsem si, co by se stalo kdyby jsme se s Lukem nepohádali.Povzdechla jsem si a smutně se podívala na Liama.Vypadal tak šťastně a já bych pro něj udělala cokoliv na světě aby byl navždy šťastný.


 

Pohled Luka:

Už uběhl měsíc co jsem se s Eliz a Liamem neviděl.Jediný kdo mi teď pomáhá je Ashton který zamnou občas zajde.Nikdo jiný nemůže a on už taky moc ne protože je Niki těhotná, Sarah taky a  Mikey si našel holku a věnuje se jí  celých 24 hodin.

Vstal jsem a opláchl si obličej.Podíval jsem se na sebe do zrcadla, mé opuchlé oči vypadali jako kdybych byl upír.Opřel jsem se rukama o umyvadlo a prohlížel se v zrcadle.Tak moc jsem si uvědomoval kolik jsem toho kvůli jedné blbé hádce ztratil...


 

Pohled Eliz:

Sedla jsem si na lavičku a prohlídla si park, který byl jiný, byl nový.Lavičky byli nově natřené a stromky nově vysazené.Moc se mi to nelíbilo protože zrovna v tomhle parku jsem měla tolik vzpomínek a oni ho celý předělali.Trošku jsem hýbala s kočárkem a dívala se na asfaltovou cestičku předemnou.Na to že bylo docela škaredě a zima, tu bylo dost dětí které pobíhali na dětském hřišti a rodiče seděli na lavečkách a líbali se, nebo se na sebe ani nepodívali.Povzdechla jsem si, jak moc mi Luke chybí i po tom všem...


 

Pohled Luka:

Musel jsem od suď vypadnout.Vzal jsem si na sebe mikinu a šel do parku který byl nově zrekonstruovaný.Procházel jsem se po cestě a měl slzy v očích, jak moc mi tento park  připoměl.Najednou jsem ale ucítil známou vůni.Zastavil jsem se a podíval se kolem sebe a pohledem se zastavil na Eliz  která se dívala přímo na mě.Nevěděl jsem co dělat, jestli jít k ní, nebo radši jít zpátky do hotelu.

Rozhodl jsem se jít k ní.Sedl jsem si na lavičku a chytl její ruku do té své, ale ucukla. "Eli, moc se omlovám, je to už měsíc co jsem tebe a Liama neviděl, a strašně moc bych se ti chtěl omluvit, chci aby bylo zase všechno vpořádku, prosím, vrať se ke mě,,zašeptal jsem zoufale a ani nezastihl že mi po tváři teče slza.


 

Pohled Eliz:

"Ne,,řekla jsem a dívala se jinam. ,,jak jako ne?, ty už mě nechceš?,,zašeptal a nakonci se mu zlomil hlas. "Luku, vždycky když se pohádáme tak ti odpustím a slovo promiň a odpouštím, mi příjde už nudné,,   ,,My jsme si odpouštěli protože bez sebe nemůžeme být Eliz, milujeme se,,zašeptal.

Uchechtla jsem se. "Luku ty žiješ pořád v pohádce, něco hrozného se stane a vždycky to musí mít dobrý konec, nechci aby to vyznělo hnusně ale je to pravda,,řekla jsem a založila si ruce na prsou. ,,Tím chceš říct že je to definitivní konec?,,  "Ne, není ale musíš si mě získat a né že mi řekneš promiň a já ti hned odpustím,,zašeptala jsem a položila si ruce do klína.Luke vstal a podíval se na mě.


 

Pohled Luka:

"Vždyť pro tebe dělám první podlední!,,řekl jsem a zvýšil trochu hlas. ,,Například?,,  "Odletěl jsem s tebou na Hawai a chtěl aby sis to co nejvíc užila, chtěl jsem aby sis nachvíli odpočinula,,řekl jsem. ,,Luku, povzdechla si, ty vidíš všechno růžově a ano, vzal si mě na Hawai a neříkám že to se nepočítá, muselo to být drahé a příprava to všechno nachystat byla taky složitá, ale co dál?,, "No třeba...mám s tebou dítě,,řekl jsem a čekal co řekne. ,,No, ale to není...,,povzdychla si. ,,Luku ty nevíš co myslím, nic tě nenapadá protože nic není,,řekla a odešla s Liamem.Stál jsem na místě a díval se jak odchází.Bodlo mě u srdce co řekla, nic není...

———————————————————————————————————

Hi! Moc děkuju za komentáře a votes které mě vždy potěší! Jste úžasní :33

—Hemmo—


 

⭐️Hope 2(5sos-Luke Hemmings CZ)⭐️ V KOREKCIWhere stories live. Discover now