Tučňák na Hawaii?!?

1.2K 89 5
                                    

V minulém díle:

Leželi jsme na lehátku a užívali si sluníčko. ,,Můžu tě pozvat na oběd?,,zeptal se mě Luke a já se usmála. "To víš,že můžeš,,políbila jsem ho a zvedla se.Ruku v ruce jsme se procházeli městem až jsme narazili na restauraci.Vešli jsme a objednali si jejich specialitu.

----------------------------------------------------------------------------

Po obědě jsme zašli na pláž. "Hele,Luku,proč máš celej baťoh naplněnej mušlema?,,zeptala jsem se ho když jsem hledala svůj mobil.Luke přeběhl ke mě a sedl si na deku. ,,To mám pro Cala protože je úplně ulítlej na mušle,,  ,,Vždycky je nějak pojmenuje a fixou nakreslí pusu a oči a začne se strašně smát,příjde mu to vtipné,,zakroutil hlavou Luke a já se rozesmála.  "Co ještě nevím o svém bratrovi?,,uchechtla jsem se a konečně našla svůj mobil.  ,,No...koupil si boxerky se srdíčky protože se vsadil s Mali(v tomhle příběhu je Mali jejich sestřenice). ,,Potom,když byl jednou v Americe na Vánoce,tak šel do města a koupil si tolik perníků které zaplnili celý jeho baťoh a potom to sežral,potom  se vsadil  zase s Mali o to,že když Mikovi na hruď dá kečup a slízne to,že dostane pětistovku,no...a udělal to,,řekl Luke a já se zakřenila. "To je  vážně takový prase?,,řekla jsem a začala se  smát.

S Lukem jsme šli do moře a začali po sobě cákat vodu. "Luku,to studí,nech toho,,zasmála jsem se. ,,Tak mě přinuť,,usmál se laškovně a nadzvedl obočí.Přišla jsem k němu a začala ho líbat.Chytl mě za zadek a vyzvedl si mě.Obmotala jsem nohy okolo jeho pasu a usmála se.  ,,Víš co miluju na Hawai?,,usmál se na mě Luke. "Nevím,,  ,,to,že tu můžeš plavat s delfíny,,uculil se a já se začala smát. "A pudeme?,,  ,,Chtěla bys?,, "Jasně že chtěla,tohle už nezažiju,,usmála jsem se a políbila ho.Líbali jsme se a potom vylezli.Luke mi podal jeho triko které jsem si dala na sebe a obejmul mě okolo pasu.Všechno jsme uklidili a schovali do jeho baťohu.

Ruku v ruce jsme šli na místo kde jsme mohli plavat s delfínama.Sundala jsem si Lukovo triko pod kterým jsem měla červené bikiny a mohla vidět jak se v Lukových očích zablesklo.Luke domluvil s nějakým chlapíkem aby jsme mohli na půl hodiny plavat oba dva s delfínama.

S Lukem jsme plavali a smáli se.Luke zkusil na delfína sednout ale delfín ho shodil ze sebe a Luke se nechtěně napil vody a když se vynořil tak začal kašlat a já se smát.Musím přiznat že s tima kudrlinkama a jeho vypracovanou hrudí vypadal vážně sexy.

----

Byl večer a my s Lukem jsme leželi v posteli.Luke držel v rukách nuttelu a jedl ji prstem.Sežral asi půlku a já ho pozorovala.Podíval se na mě a mrkl.Nabral na prst nuttelu a prst mi otřel o tvář. "Hele,,zasmála jsem se.Přetočil se a byl nademnou.Začal mě líbat a ruce které byli od nutteli měl v mích vlasech. "Lukasi,já tě varuju,jestli budu mít tu nuttelu ve vlasech tak si mrtví muž,,,řekla jsem do polibku a on se odtáhl.Začal se uculovat a mě to bylo jasný že mám od toho vlasy. ,,Ale si aspoň slaďoučká jako cukřík,,políbil mě a skousl mi ret.Obmotala jsem nohy okolo jeho pasu a tak si ho přitáhla k sobě blíž. ,,No,Eliz,musím se ti  něčím svěřit,,uculil se na mě Luke. "Mám se bát?,,zeptala jsem se a on vstal.Přešel ke skříni a vytáhl Eliz,tučňáka. "ty sis ho vzal sebou?,,začala jsem se smát. ,,No,bál jsem se že jí něco doma udělají,hlavně Calum,víš čeho je schopný,,řekl s vážnou tváří a objal ji.Něčeho jsem si všimla. "Luku,Luku řekni mi že když jsem ti dala toho tučňáka,že měl na sobě ten svetr,,řekla jsem a on se začal uculovat. "Ty si vážně koupil tučňákovi svetr?!?,,  ,,Co když by ji byla zima?!?,,  "Vždyť je to tučňák a navíc k tomu je to plyšák,,řekla jsem nechápavě a on od sebe tučňáka odtáhl.Podíval se na svetr a potom na tučňáka. ,,Ajo,,řekl a já dostala záchvat smíchu...

-------------------------------------------------------------------------------------

Omlouvám se že nebyl dlouho díl ale blbe mi wifi :/

--Hemmo--

⭐️Hope 2(5sos-Luke Hemmings CZ)⭐️ V KOREKCIWhere stories live. Discover now