Chci na to zapomenout....

1K 85 5
                                    

V minulém díle:
,,Kdo jsi?,,zašeptala dětským hláskem a naklonila hlavu na pravou stranu. "Jsem Eliz,,usmála jsem se jemně a opatrně k ní natáhla ruku. ,,Tebe sem taky zavřeli?,,šeptla a držela v rukách u těla svého malého plyšového medvídka. "Ne,ale mám tu pří....kamaráda,,usmála jsem se a ona natáhla ruku k té mé. ,,Luka?,,usmála se trošku a potom se zase tvářila normálně.Zmateně jsem se na ni podívala,jak to sakra ví?!?

------------------------------------------------------------------

Pohled Eliz:

"J-jak to víš?,,zašeptala jsem a podívala se do jejích hnědých očích.Pokrčila rameny a odběhla na chodbu pryč.Rozběhla jsem se za ní ale ona tam nebyla.Po chodbě šla sestřička. "Sestři,ona utekla,,řekla jsem rychle a ona se na mě zmateně podívala. ,,Kdo?,,  "Lenny,,ukázala jsem na dveře pokoje a ona se na mě dívala jak na blázna. ,,Tady žádná Lenny není a v tom pokoji už týden nikdo nebyl,je vám dobře?,,zeptala se mě a chytla mě za lotky. "Teď jsem tam s ní byla,mohlo by jí být asi 6 a právě utíkala po chodbě,,řekla jsem a otočila se na druhou stranu kudy běžela. ,,Ale v tom pokoji už nikdo týden nebyl,a ikdyby byl,co jste tam dělala?,,zeptala se mě podezíravým hlasem a já jen zakroutila hlavou a vymanila se z jejího sevření.Utekla jsem domů za Calumem.Psal mi totiž že si musí něco zařídit.

Pohled Cala:

Právě jsem si volal se Sarah když do obyváku vběhla Eliz celá zmatená. "Lásko musím končit miluju tě,,řekl jsem a ani nečekal na její odpověď a típl to. "Eliz,stalo se něco?,,zeptal jsem se jí a přišel k ní blíž.Všechno mi řekla,to s Lukem. ,,No ale potom jsem šla za holčičkou která se jmenovala Lenny a byla ti podobná.....,,říkala něco o té holce ale když jsem slyšel jak řekla že se jmenuje Lenny a vypadá stejně,přestal jsem ji poslouchat.Nahrnuli se mi slzy do očí a já vyběhl z domu na hřbitov.

Klekl jsem si k náhrobníku na kterém bylo jméno mé sestry,Lenny.Tak strašně moc mi chybí,popravdě jsem na ni trochu zapoměl a už nebreč ale zase mě to postihlo.Brečel jsem jako malé dítě. "Lenny vrať se mi,,šeptal jsem pořád dokola a brečel.Zvadlou kytku která byla ve váze jsem vyndal a vyhodil do koše.Zašel jsem do květinářství a koupil pořádnou kytici.Došel jsem na hřbitov a kytku dal do vázy.Rukávem jsem si utíral slzy. "Proč si musela odejít zrovna ty?,,zašeptal jsem mezi vzlyky a sedl si před hrob. "Tak strašně moc mi chybíš a teď ještě víc,Lenny,,zavzlykal jsem a ucítil dotek na mém rameni.

Otočil jsem se a viděl Eliz.Chytl jsem její ruku do té své a otočil se na hrob.

Pohled Eliz:

Sedla jsem si vedle něj a objala ho.Přečetla jsem si jméno na hrobu,Lenny Hood. "Kdo to byl?,,zašeptala jsem a on se rozbrečel ještě víc.  ,,Moje sestřička,,zašeptal a utíral si rukávem slzy.Měl zarudlé oči a napuchlé tváře.Bylo mi ho moc líto. "Pojď,půjdeme domů,,zašeptala jsem a zvedla se. ,,Ne...já tu zůstanu,chci být s ní,,vzlykal jako malý kluk.Nemělo cenu ho přemlouvat,šlo vidět jak strašně mu chybí.Nechala jsem ho osamotě a šla domů.

Pohled Caluma:

Dal jsem si kapuci a odešel ze hřbitova.Šel jsem do klubu se opít,chci na to zapomenout.Objednal jsem si jednoho panáka ale potom už nebyl jen jeden.Motal se mi celý svět.Vyšel jsem před klub a šel ulicí.Nohy se mi pletli a já už je ani neviděl.Chtěl jsem zabočit ale spadl jsem na zem a tam taky usnul...

Pohled Sarah:

Eliz mi volala že se včera Calum nevrátil a tak jsem šla dneska k ní.Cestou k ní jsem viděla někoho ležet na zemi,zdřejmě byl opilý.Prošla jsem okolo něho ale zjistila že je to Calum.Klekla jsem si k němu a trochu ho propleskávala. "Cale?,Calume!,,řvala jsem,bylo mi jedno jestli se na mě někdo dívá.Pomalu otevřel oči a rozhlédl se okolo sebe. "Cale?,,zašeptala jsem a on se chytl za hlavu. ,,Co se včera stalo?,,zeptal se a pomalu si sedl ale sykl bolestí. "To nevím,ale vstávej,musíme domů,,řekla jsem a pomohla mu vstát.Pořád se trochu motal a ten strašný pach cigaret a alkoholu šel cítit na kilometry daleko...

---------------------------------------------------------------------------------

Hi! Další díl pro moji rodinku! :33

--Hemmo--

⭐️Hope 2(5sos-Luke Hemmings CZ)⭐️ V KOREKCIOnde histórias criam vida. Descubra agora