Ztráta

1.6K 123 0
                                    

V minulém díle:

,,Tak já si vezmu pití, tak mi můžeš pomoc Madi a ty Eliz můžeš pomoct Nice" Toho by se dalo využít.

Přišla jsem k ní a vyndala skleničky. ,,Ty, Sarah, můžu se tě na něco zeptat??" ,,Jasně" ,,Ty chodíš s Calumem?" ,,Jo, proč?" ,,Jen tak, strašně vám to spolu sluší"řekla jsem, ale v hlavě se smála, co jsem to řekla za kravinu.

--------------------------------------------------------------------------------------------------

Pohled Madison:

Abyste pochopili jak to je, tak vám to teda vysvětlím.Michael se mi líbí, ale nemiluju ho.Zatím co Caluma miluju a chci nějak překazit jeho vztah se Sarah. ,,Dobře holky, myslím, že máme všechno"řekla Eliz a my všechny přikývli.Šli jsme do obyváku, kde byly nachystané deky a film, sedla jsem si mezi Mika a Caluma.Film začal a já se nenápadně přisunula ke Calumovi a usmála se.

Pohled Caluma:

Během filmu se ke mě pořád přisouvala a já jsem byl čím dál víc nervozní. ,,Děje se něco zlato?"zeptala se mě Sarah, ale pozornost pořád dávala televizi. ,,Nene, vše je ok, akorát se mi udělalo špatně"řekl jsem a usmál se na ni.

Pohled Eliz:

Celý film byl zvláštní, ta atmosféra kolem, byla tak těsná.Koukla jsem se na Luka, který spokojeně spal na mém rameni. ,,Mohl by jste mi někdo pomoct odnést Luka do našeho pokoje?"zeptala jsem se jich a jediný Ashton se mi nabídl.

Zvláštním způsobem jsme ho s Ashem donesli do našeho pokoje a divím se, že se cestou neprobudil, protože ho Ash omylem špatně nasměroval a on se bouchl hlavou o dveře, ale pořád roztomile odchrupuje.

Pohled Madison:

Všichni šli někam pryč a já s Calumem jsme zůstali sami v obyváku.Přistoupila jsem k němu, ale on se ani nepohl.Přiložila jsem své rty na ty jeho a začala ho vášnivě líbat.Překvapivě spolupracoval, za což jsem byla jedině ráda, protožeho miluju a nechci aby on mě ne.

Pohled Caluma:

Když mě políbila, tak jsem ucítil takové šimrání, které jsem dlouho nezažil u Sarah.Jen doufám, že jsem se do ni nezamiloval, protože to bych byl pěkně v háji.

Spolupracoval jsem, protože se mi to líbilo, ale potom jsem se od ní odtrh. ,,Tobě se to nelíbilo?"zeptala se mě sladce, ale já ji neodpověděl. ,,Víš Cale, chtěla bych něco vědět, strašně tě miluju, ale nevím jestli ty mě taky"nasadila ty svá psí očka a koukala na mě, ale já ji nebyl schopný odpovědět, protože jsem to sám nevěděl.

Pohled Sarah:

Když přišla Madison, tak se furt dívala na Cala a to se mi moc nelíbilo, ale když řekla v kuchyni, že nám to přeje, tak mě obavy hned přešly.Právě teď sedím v našem pokoji na posteli a prohlížím si twitter, na kterém není nic zajímavého.

Pohled Caluma:

Nechal jsem tam stát zmatenou Madison a šel za Sarah.Seděla na posteli a něco dělala na mobilu.Přistoupil jsem k ní a políbil ji na rty, ale nic jsem necítil, žádné šimrání.Odtrhl jsem se od ní a popřál ji dobrou noc.Jen se na mě zmateně podívala a já šel spát.

Pohled Sarah:

Tak to bylo divné.Neřešila jsem to a lehla si vedle něho.Chvěly se mu rty a to znamená, že něco není v pořádku.

Ráno jsem se probudila, ale Calum vedle mě neležel.Porozhlédla jsem se po pokoji, ale neviděla jsem ho.Na stole ležel lísteček na kterém stálo: Musím si něco zařídit

Jen jsem nad tím pokroutila hlavou a šla dolů na snídani.

Dole nikdo nebyl až na Eliz a Niku. ,,Kde jsou všichni?"zeptala jsem se jich a vzala si jablko, co bylo v misce. ,,Ashton šel s klukama do studia kromě Caluma, ten se prostě vypařil a i Madison někam zmizela"řekla a na to hned zbledla. ,,Děje se něco??"zeptala jsem se Eliz, když vypadala že za chvilku bude zvracet. ,,Ne jenom...prostě příjde mi divný, že zmizel Calum a Madison taky"

Pohled Caluma:

Ráno jsem brzo vstal a šel se oblíct.Sešel jsem schody a viděl Madison, jak přepíná v obyváku kanály. ,,Mad nechceš jít do parku?"zeptal jsem se jí a ona přikývla.

V parku:

Seděli jsme na lavičce a koukali si do očí.Najednou jsem ale ucítil něco měkkého na rtech, byly to její rty.

Spolupracoval jsem a zase ucítil to šimrání. ,,Počkej Cale, jak to vlastně je mezi tebou a mnou a tebou a Sarah?"zeptala se mě a já už věděl koho miluju. ,,Jsem s tebou, protože tě miluju, ale musím to ještě říct Sarah" Cítil jsem se strašně, ale nemůžu být s někým, koho nemiluju.

Pohled Sarah:

Seděla jsem v pokoji a byla na twitteru, zase.Udivilo mě video, na kterém byl Calum a Madison, přidala to nějaká Sharlota a byl u toho popisek: Neuvěříte, co jsem dnes viděla v parku, já myslela, že je se Sarah.

Rozklikla jsem video a podívala se na něj až dokonce.Slzy mi tekly všude možně, jak mohl, jak mohl za mými zády se líbat s Madison.

Pohled Caluma:

,,Mad už půjdu domů, musím to říct Sarah"řekl jsem ji a naposledy ji políbil. ,,Dobře, zítra se zase stavím ano?" ,,Ano"

Doma:

Vyzul jsem si boty a šel za Sarah do pokoje.Ležela na posteli v klubíčku a strašně brečela. ,,Sarah??"oslovil jsem ji a ona zvedla pohled ke mě. ,,Co chceš, co pořád chceš!"vyštěkla na mě, ale zase propukla ve velký pláč. ,,Myslela jsem, že mě miluješ, ale očividně jsem se spletla, když se líbáš v parku s Madison" ,,Jak to víš?"byl jsem docela zmatený, jak to mohla vědět. ,,Ví to už celej svět, protože to natočila nějaká holka"

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Pardon, neměla jsem moc času napsat další díl.

Unicorn__K

⭐️Hope 2(5sos-Luke Hemmings CZ)⭐️ V KOREKCIWhere stories live. Discover now