Šok...

1.6K 121 4
                                    


V minulém díle:


Zachvíli jsme se udělali a ona mě políbila a řekla co kdyby jsme si dali druhé kolo nacož jsem jen přikývl.Odehrálo se to samé akorát tohle bylo odost drsnější.

------------------------------------------------------------------

Pohled Mika:

"Auu moje hlava,,zaskučel jsem když jsem se probudil a skusil se posadil.Porozhlédl jsem se po pokoji a viděl že vedle mě leží nějaká holka.Podíval jsem se pod peřinu a zjistil že jsem nahý. "Ach bože...zabrblal jsem když se mi trochu vybavil včerejšek.Skusil jsem probudit tu holku ale ona mě kopla a otočila se na druhou stranu.Začal jsem se oblékat a vypadl od tuď.

Procházel jsem parkem kde jsem si sedl na lavičku a zkoušel si vzpomenout co se vlastně včera stalo.Měl jsem jen pár útržků.Šel jsem do nějakýho klubu kde jsem si hned sedl k baru a dával jednoho panáka za drůhým,potom ke mě přišla nějaká holka a potom mám okno...

Už mě studěl zadek,protože nebylo zrovna dvakrát teplo a ještě bylo trochu sněhu,proto jsem se rozhodl jít domů.

Pohled Luka:

Ráno jsem se vzbudil asi okolo 8 hodiny což je u mě divné,protože jsem docela velký spáč.Udělal jsem si kávu a k tomu 3 tousty s máslem.Sedl jsem si k jídelnímu stolu a jedl v tichosti.Přemýšlel jsem nad Eliz.Pořád mě hrozně mrzelo co se stalo,co se vlastně všechno stalo za tento rok,hrůza.

Najednou jsem se pleskl do čela,a jo vždyť jsou za týden Vánoce(Ano,já vím,mám to hodně opožděný :D)Přemýšlel jsem co koupím Eliz,Sarah,Mikovi,Calovi,Nice a Ashovi na Vánoce.Vlastně jenom tim pětim,pořád si nemůžu zvyknout že to budou první Vánoce bez Ashe.

Dopil jsem poslední doušek kávy a šel to všechno dát do myčky.Utíkal jsem nahoru probudit ostatní.Vlezl jsem jako první ke Calovi který ležel na posteli a vedle něho Sarah?! Myslel jsem že je s Madison,ale tak mohli přece usnout vedle sebe,bože Hemmingsi neřeš furt takový kraviny,okřikl jsem se v duchu.

"Halooo vstáváme růženky je čas navštívit Eliz!,,zakřičel jsem na ně a oni pouze vyhukaně koukali kolem sebe jak se lekli.  ,,Em Luku nechci ti kazit radost,ale víš že k ní může pouze rodina,,řekl raním chraplákem Calum a já posmutněl.  "To nevadí,musíme ji i tak navštívit,,řekl jsem a vyběhl se dolů obout.

Po asi 15 minutách se uráčeli oba dva přijít dolů a mohli jsme jít.Otevřel jsem vchodové dveře když jsem spatřil Mika,takovej šok ty vole...

Pohled Mika:

Když jsem chtěl otevřít hlavní dveře od naší vily tak je otevřel dřív Luke.Zapištěl jak holka a poskočil tak půl metru,prostě reakce jak prase...

,,Seš blbej,víš jak jsem se lekl,,řval na mě Luke zatím co se Sarah a Calum smáli jak blbci.  "Ježiš  tak promiň mami,,řekl jsem a sledoval jeho výraz.  ,,Přestaň si ze mě dělat prdel,zpíš jako si včera odešel a tady jsme se mohli všichni zbláznit,když o sobě nedáš ani vědět,,  "Amen,,řekl jsem a dostal záchvat smíchu.   

,,Hele jen tak mimochodem kde je Nika,,zeptala se Sarah a Luke stuhl.  ,,Já na ni jaksi zapoměl,,řekl a běžel pro ni.Po 10 minutách přišli a mohli jsme jet do nemocnice.

Pohled Eliz:

Ráno jsem se vzbudila v o čtvrt na 9.Dívala jsem se jen tak z okna když někdo zaklepal.  "Dále,,   ,,Ahoj Eliz,jak se cítíš,,zeptala se mě doktorka.  "Dneska už líp,,řekla jsem s úsměvem na rtech. ,,Tak to jsem ráda,řeknu sestře ať ti sem přinese snídani,,řekla doktorka a odešla.

Za 5 minut přišla prsatá koza,jen abys te věděli okom mluvím.Včera mi přinesla večeři a vypadá jak stracená holka z bordelu,má blond dlouhé vlasy,pronikavé modré oči,výstřih až na zem a vůbec neví která bije,je úplně vymatlaná,vůbec nechápu jak se sem mohla s takovou dostat a proto ji říkám prsatá koza,ve skutečnosti je její jméno Kloe.

,,Ahoj,tak jak si se vyspala,,řekla až moc přeslazeným hláskem.  "dobře,odsekla jsem a už jen čekala až moji snídani,teda jestli se tomu tak dá říkat položí na noční stolek.

,,Jo jinak za  tebou přišel nějakej asiat se svoji partičkou,prý se jmenuje Calum Hood to je někdo stebou do rodiny?,,zeptá se mě zvědavě prsatá koza a já na ni čumím jak nevím na co.  "ne vůbec,normálně shoda příjmení a ještě ti včera vůbec neříkal doktor že je to můj bratr,který mimochodem asiat není aby si jen ho pouštěla ke mě protože je členem mé rodiny,,řekla jsem s ironií v hlase,ale ona to stejně nepochopila.  ,,Fákt?,ty jo a já myslela že je to tvůj bratr,,řekla zmateně a odešla.

---------------------------------------------------------------------------------------

Ahoj,dneska jsem tak tak stihla napsat další díl aby ste nemuseli čekat do zítra.

Mám vás hrozně ráda a moc děkuju za hvězdičky a komentáře :))

--Hemmo-- 

⭐️Hope 2(5sos-Luke Hemmings CZ)⭐️ V KOREKCIWhere stories live. Discover now