Restaurace

1.4K 108 15
                                    

V minulém díle:
Sarah podala ručník Eliz a ta se na ni děkovně usmála.Po zbytek dne jsme byli na zahradě kde jsme si zapálili oheň a povídali si.Ve společném objetí s Eliz jsme se k sobě tulili a potom usla.

--------------------------------------------------------------------------

Pohled Luka:

Včera jsme se rozhodili vzít holky dneska do kina a potom na společný oběd.Dlouho jsme nebyli v kině,a na společném obědě taky,a proto by jsme to měli napravit.

Jsem vzhůru od 7 ráno a už čekám jen kdy nastane 9 hodina.Domluvili jsme se že někdo,ten někde jsem já,že udělá příjemný budíček.Za 1 minutu je 9 hodin  ráno a proto jdu do obyváku k bedínkám které dám na 100,a vyberu něco od ACDC.Když je přesně 9 hodin tak zapnu čudlík a první tony se rozeznívají po celém domě.

Po ani ne 5 minutách přídou všichni se zabíjejcími pohledy,smál jsem se jako idiot,to prostě nešlo.

,,Kurva jakej debil pustil ACDC!!,,zařve přes obyvák Calum a všechny pohledy se objeví na mě. "No hele,ještě včera jste říkali aby někdo z nás udělal příjemnej budíček a všichni jste spali tak jsem ho udělal já,,obhájil jsem se a všichni přešli do kuchyně s naštvanými pohledy.

Když jsme se nasnídali,oblíkli,upravili,obuli atd...tak jsme mohli vyrazit do města.Popravdě je 11 hodin ráno a já vůbec nevím kam jedeme,protože jsme teď snídali a do kina máme jít až večer.

Calum zastavil před bazénem?  ,,Tak lidi vystupovat,,řekne šťastným hlasem Calum a my zmateně vystoupíme. ,,Cale ale já tu nemám plavky,,řekne Eliz.  ,,To by nebyl Calum Hood kdyby vám nezbalil včera plavky,ručníky,šampony a všechny ty blbosti,,řekne hrdě a už se řítí do budovy. ,,Tím chceš říct že ses mi hrabal mezi mít spodním prádlem?,,zeptá se ho Nika a on se nevinně usměje.  ,,Prase,,zašeptá Eliz a já se zasměju.

Na recepci zaplatíme určitou částku a jdeme si užívat,myslím že jdeme do bazénu ne něco jinýho!! :DD

Pohled Eliz:

S holkama sedíme na kraji bazénu a povídáme si.Musíme dávat velký pozor na Niku jinak by nás Ash zabil,nechtěla bych vidět svoji smrt...

,,Holky jak se bude jmenovat?,,zeptá se nás Nika a my se na sebe se Sarah podíváme.  ,,Zlato to musíš vymyslet s Ashem,,usměje se na ní Sarah a ona jen přikývne.Občas mi Nika připadá že je šťastná,ale někdy zase smutná kvůli těhotenství.

Když si tak povídáme tak se za nama ozve ráno jako prase.Otočíme se a tam je Hood a Hemmings,tak trochu na sobě leží,co dělali zas ti magoři?

,,Kurva Hoode nemůžeš dávat pozor?!,,zařve na něj Luke a drží si koleno.  ,,Ježiš tak jsem zakopl o svou vlastní nohu,bože jako kdyby se ti to nikdy nestalo,,řekne Lukovi a potom se začnou smát. ,,Pííízzaaaaaa,,křičí někdo zamnou,otočím se a spatřím Mika jak běží s pizzou.Bože co se to tady děje?!

----

Po bazénu jsme šli na společný oběd.Řeknu vám s nima nikdi na oběd nechoďte.Calum házel po Ashovi hranolky které nakonec skončili na Sarah.Salát který jedla Nika byl po celém stole protože chtěl něco ukázat Mike Lukovi a omilem drbl do talíře.Já se Sarah jsme si povídali když něco mezi náma prolítlo a to zůstalo na opěradle,byl to steak který měl obědnaný Calum.

Kluci se tam strašně smáli a my  s holkama jsme je natáčeli.Najednou k nám ale přišla nějaká paní asi ředitelka.  ,,Laskavě se uklidněte,jsou tu ostatní lidi a co to jídlo?!,okamžitě zaplaťte a vypadněte,,řekne a my zdrháme ven.Celý to zaplatil Ashton který když vyšel z restaurce se začal smát.,,Bože lidi tak na tohle nezapomenu,,řekne a my se všichni začneme smát. "Na to asi nikdo,,řeknu a všichni se přemístíme do auta.Jedeme směr kino,kluci nás vzali na Ninja želvy...

-----------------------------------------------------------------------------------

Hi! Hrozně se chci omluvit za to že jedeme dřív na chatu kde není wifi,takže bude dneska jen tento díl. :(((

MOC se vám omlouvám :)

--Hemmo--

⭐️Hope 2(5sos-Luke Hemmings CZ)⭐️ V KOREKCIWhere stories live. Discover now