Strašení

2.5K 130 2
                                    

V minulém díle:

,,To je takové naše malé studio, jsou tam bubny, kytary a tak"řekl v pohodě Ash a my na něho vykulili oči.S holkama jsem běžela do studia a když jsme vešly, bylo to tak úžasné.Hodně se mi tu líbí a né jenom mě, i holkám.Je to tu tak dokonalé a já nevím co všechno, nedá se to popsat slovy.

—————————————————————————————-

Pohled Eliz:

Byl večer a my se dívali na horor, který navrhl Luke.S holkama jsme se mačkaly jak nejvíc to šlo na kluky a oni se nám smáli a některý z nich měl  i záchvat smíchu.Nejhorší na tom byl ten silný vítr, který foukal venku.Občas jsme uslyšeli křupání, jako by někdo chodil v druhém patře po chodbě.

V té nejhorší scénce zahřmělo a my s holkama zapištěly a utekli do mého/Lukova pokoje, kde jsme se zamkly a schovaly pod peřinu.

Po celém pokoji šlo slyšet jen narážení kapek do okna, ani kluci nešli slyšet, na tož ten hrozný film. ,,Holky nepříjde vám to divný, že je tu takové ticho?"zeptala se nás Sarah a my přikývli.

Vylezla jsem z pod peřiny a šla ke dveřím.  ,,Kam jdeš??"zeptala se mě vystrašeně Nika. ,,Sice se strašně bojím, ale chci vědět, proč je tu takové ticho"odpověděla jsem.  ,,Počkej na nás, jdeme taky"řekla Nika a obě dvě hned přiběhly ke mě.

Pomaloučku jsem otevřela dveře, až šlo slyšet jen zavrznutí, a vykoukla jsem na chodbu, kde byla strašná tma a hrobové ticho.Ukázala jsem na holky, ať jdou zamnou.

Šli jsme po schodech, ale všude byla tma a ticho.Bylo to až nepříjemné a vsadím se, že kdyby se teď někdo přede mnou objevil, asi bych dostala infarkt.Po instinktu jsem došla s holkama do obyváku, kde byla též tma.

,,Kluci?!?"zakřičela trošku Nika, ale pořád mačkala moje triko.Najednou se rozblikla televize a začala šumět, jako kdyby byl špatný signál, strašně jsme se toho lekly a Sarah nahmatala ovladač a vypla televizi, která se opět zapnula.  ,,Kluci tohle není vtipný, vylezte"řekla sebejistě Sarah, ale v jejím hlase šel slyšet strach.Něco křuplo za námi a my se rychle otočili.

Okamžitě jsme začaly pištět, když jsme spatřili před sebou nějakou postavu s nožem, která se k nám nebezpečně přibližovala.Nika se rozbrečela a posadila se na gauč. ,,Tohle není vtipný kluci, už to stačí" zakřičela jsem a dřepla si k Nice.Najednou tam ta postava nebyla a já si myslela, že už je konec, ale to jsem se šeredně spletla.

Někdo mi zacpal pusu a odtáhl mě do jiného pokoje.Začala jsem kopat  i když jsem věděla, že to nepomůže.Jsem strašnej posera a i když vím, že to jsou kluci, protože nikdo jiný to být nemůže, tak jsem byla strašně vystrašená.

Pohled Luka:

Když holky vykřikly a utekly do pokoje se schovat, tak Caluma napadl nápad, který se nám líbil. ,,Kluci, co kdyby jsme holky trochu postrašili"zasmál se zlostně Calum a my přikývli.

Ashton měl za úkol, že příjde do obyváku s kudlou v ruce.Calum měl zase za úkol čekat ve skříňce v kuchyni, kde na holky vybafne.Mike byl v koupelně ve vaně a měl je trochu postrašit.No a já jsem měl za úkol, nějakou z nich zatáhnout do pokoje.

Každý šel na svoje místo a už se jen čekalo, až příjdou dolů.Slyšel jsem kroky po schodech.Jen abys jsme k tomu udělali lepší efekt, tak jsme všude zhasli.

Holky přišly do obyváku a já se problížil k televizi a zapl ji.Vypojil jsem před tím nějaký kabel, aby to udělalo takovou tu černobílou obrazovku, která vydává nepříjemné zvuky.

Někdo z nich ji ale vypl ovladačem, ale já ani minutu neváhal a znovu ji zapl.  ,,Kluci tohle není vtipný, vylezte"podle hlasu jsem poznal, že je to Sarah.Najednou jsem slyšel takové křupnutí a já věděl že je to Ash.

Když holky věnovali plnou pozornost Ashovi, tak jsem přeběhl ke schodům a čekal,  kdo bude u mě nejblíž, abych ji mohl teda zatáhnout do pokoje.Někdo se rozbrečel a já hned věděl kdo to je, byla to Nika.V tento moment jsem se jenom modlil, aby Ash nezměkl a celé to neukončil. ,,Tohle není vtipný kluci, už to  stačí"řekla Eliz.Najednou se někdo z nich přiblížil a já toho dotyčného zatáhl do pokoje.Začala strašně brečet a já věděl že je to Eliz.Bylo mi jí líto, nechtěl jsem ji dále tak to mučit a proto jsem rozsvítil světlo a objal ji.

Pohled Eliz:

Když rozsvítil světlo, tak jsem viděla že je to Luke.Objal mě, ale já ho od sebe odstrčila a vrazila mu menší facku. ,,Proč si to dělal, když víš že se strašně bojím"vykřikla jsem na něho, asi si myslíte, že to moc přeháním, ale tímhle mě fakt vytočil.

—————————————————————————————————————————-

Unicorn__K

⭐️Hope 2(5sos-Luke Hemmings CZ)⭐️ V KOREKCIKde žijí příběhy. Začni objevovat