Dům bez Eliz

1.6K 126 5
                                    

Věnování: ChristyHemmings,kajuska01,veronika234 a ImCarolineee :)))

V minulém díle:

Přiběhl jsem k ní a vzal ji do náruče,odnesl jsem ji do pokoje a položil na postel.Běžel jsem k oknu které jsem otevřel dokořán aby ten příšerný smrad nebyl v našem pokoji.

Otočil jsem se na Eliz a........

---------------------------------------------------------------------------------------------

Pohled Luka:

Otočil jsem se na Eliz a  viděl jak se klepe,ale né klepe jako třeba strachy nebo že by brečela,klepala jako kdyby měla nějaký záchvat.

Přiběhl jsem k ní a mluvil na ní,ale ona nereagovala jen se klepala a rozmáchala rukama.Okamžitě jsem vytočil sanitku a ani ne za 5 minut byli tu.

"Mohl by-ych jet s vá-ámi?,,zeptal jsem lámajícím hlasem.  ,,Vy jste její přítel nebo někdo z rodiny?,,zeptal se mě sanitkář a já přikývl,ale byla to lež,už boužel spolu nejsme...

--

V nemocnici odvezli Eliz na pokoj a dali ji nějaké prášky a potom brobíhali nějaké testy,jen doufám že bude moje El...,sakra! že bude Eliz vpořádku.

Zapoměl jsem jaksi zmínit ostatní...Calum jel se Sarah do nemocnice za námi a Nika s Mikem zůstala doma.Právě teď sedíme já,Calum a Sarah na recepci kde se navzájem utěšujem.

Přemýšlel jsem nad tím jak rychle se všechno stalo a jen kvůli mě.Moc dobře jsem věděl čeho je Eliz schopná ale v ten moment jsem na ní byl tak naštvaný že jsem neřešil jak to řeknu. ,,Že bude vpořádku?,,zeptala se Sarah Caluma který ji měl ve svém objetí a utěšoval ji. ,,Nemusíš se bát všechno bude zase vpořádku,,zašeptal ji blízko tváře.

Zachvíli vyšel doktor z pokoje a mířil si to přímo k nám. "Jak na tom je,,zeptal jsem se ho rychle,,  ,,Vy jste pan Hood?,,zeptal se mě doktor a já zakroutil hlavou a ukázal vedle sebe kde právě stál Calum a za ním Sarah. ,,Co je z mojí sestřičkou?,,zeptal se Calum rozrušeně.Doktor přikývl a podíval se do karty kterou držel celou dobu v ruce.  ,,Takže pane Hoode,jak jsem zjistil tak byla vaše sestra hodně vystresovaná,vaší sestře jsme dali nějaké prášky na uklidnění a zjistili jsme že měla v ten moment Úzkostnou poruchu,je zvláštní že u ní se trošku jinak projevuje,ale doporučovali bychom vám aby jste ji nějak zbytečně nestresovali,,řekl doktor a já na něj civěl s otevřenou pusou. "Mohl bych jí vidět?,,zeptal jsem se doktora ale on zakroutil hlavou v nesouhlasu.  ,,Může k ní pouze rodina,ale teď právě ne musí odpočívat,člověka který utrpí záchvat je v šoku a je unavený,,řekl doktor a odešel.

Pohled Eliz:

Když jsem se probudila tak jsem byla v šoku,nic jsem si nepamatovala a prostě jsem se nějakým záhadným zbůsobem dostala do nemocnice?

Do pokoje přišel chlap s nějakou ženckou co měli na sobě bíle pláště,takže ano byla jsem v nemocnici.  ,,Eliz jak ti je?,,zeptal se mě doktor a já pokrčila rameny.  "Vzhledem k tomu že ležím z neznámého důvodu v nemocnici ještě s pocitem jako kdybych měla kocovinu,nic si nepamatuju tak že dobrý,,řekla jsem a on se na mě zašklebil.Doktorka ke mě přišla a sledovala různé pípající přístroje které byli okolo mé postele.  ,,Eliz utrpěla si šok,nic si asi nebudeš pomatovat,a proto bude dobré když pozvu nějakoho kdo byl u toho aby ti to řekl a věřila si mu,,řekla doktorka a já na ni koukala jak na blázna. ,,Uděláme pár testů a uvidí se ano?,,zeptal se mě doktor a já přikývla.

Pohled Caluma:

Jeli jsme domů v tichosti,nikdo neměl potřebu něco říkat.Přijeli jsme před dům a né moc šťastně do něj vstoupili.Ihned k nám přiběhla Nika a začala nás vyzpovídat,všechno co jsme se dozvěděli my tak jsme ji řekli.Zeptal jsem se Niki kde je Mika a ona mi odpověděla že leží u sebe v pokoji,že je to na něj moc.

Pohled Mika:

Je strašné vzpomínat na tento rok,všechno co se stalo,jak rozchody nebo nehody za všechno může každý z nás.Přemýšlím nad tím co by se stalo kdybych Madison vlastně ani nepotkal,nic by se stoho nestalo,Calum by se nerozešel se Sarah a Eliz by neležela v nemocnici takže za to vlastně můžu já...

Byl jsem docela vystresovaný a potřeboval jsem se nějak odreagovat a proto jsem se oblékl,obul a šel do obchodu koupit si chlast.

--

U pokladny jsem zaplatil za vodku a cigarety,ne nekouřím,hnusí se mi to ale dělám to jenom stoho stresu,bože až si vzpomenu(možná) zítra co jsem dnes dělal tak se asi zabiju.

Šel jsem si tak po ulici,když jsem spatřil velkým písmem napsané Bar u Hvězdy,rychle jsem tam zašel a utíkal k baru.  ,,Tak co to bude?,,zeptá se mě barman.  "něco hodně tvrdého,,odpověděl jsem mu.  ,,blbej den?,,zeptá se mě a já přikývnu,nevím proč ale všechno jsem mu řekl,potřeboval jsem aby mě někdo vyslechl ikdyž je to tomu barmanovi úplně u prdele.

Když jsem si dával asi šestýho panáka tak si ke mě přisedla nějaká zmalovaná cuchtle.  ,,Ale brouku co ty tady tak sám,,zavrněla mi do ucha ale já se ani nepohnul.  "špatnej den,,odvětil jsem jí a kopl do sebe dalšího.  ,,Možná bych ti ho mohla zpříjemnit,,řekne a už mě bere za ruku a já se najednou ocitnu v nějakém pokoji.

Upozornění!! Tohle je 13+ takže kdo nemá rád takové scény tak si to řači nečtěte a přeskočte to :D :)

Zhodila mě na postel a doslova se na mě vrhla.Začala mi sundávat tričko a potom ryfle,ale to se mi moc nelíbilo a proto jsem si ji přetočil pod sebe a začal jí sundávat tričko.Trošku jsem bojoval se zapínáním od její růžové podprsenky ale ona mi pomohla a rozepla si ji.Vzal jsem její prsa do dlaní a začal je mačkat,vzdychala mi přímo do ucha,bylo to tak vzrušující.Potom jsem jí sundal sukni a dělal mokrou cestičku od jejích prs po její černé tangáče.Zubama jsem je stáhl dolů a přešel k jejímu krku.Udělal jsem jí asi 4 cucfleky a potom jsem se vrhl tam dolů.Roztáhl jsem ji nohy od sebe a strčil do ní dva prsty nacož slastně zavzdychala.Pochvíli jsem přidal ještě jeden a to se přímo podemnou kroutila.Věděl jsem že se zachvíli udělá a proto jsem z ní prsty vytáhl a sundal si boxerky.Uchopil jsem svůj penis do ruky a vsunul ho do ní.Musel jsem se zasmát nad tím jak vyjekla,začal jsem docela rychle přirážet a ona mi zarývala své červené nehty do zad.Zachvíli jsme se udělali a ona mě políbila a řekla co kdyby jsme si dali druhé kolo nacož jsem jen přikývl.Odehrálo se to samé akorát tohle bylo odost drsnější.

---------------------------------------------------------------------------------------------------

:DD Ahooj,děkuju vám za vaše skvělé komentáře a hvězdičky :))

--Hemmo--

⭐️Hope 2(5sos-Luke Hemmings CZ)⭐️ V KOREKCIWhere stories live. Discover now