Vodní bitka

1.3K 102 11
                                    

V minulém díle:
Luke mě zatáhne do prádelny a zamkne za námi.Přitlačí mě ke zdi a dá si ruce vedle mé hlavy.Políbí mě a já si ho k sobě přitáhnu abych polibek prodloužila.Když se odtáhne tak řekne slova které mě zahřejí u srdce. ,,Miluju tě tučňačko...

------------------------------------------------------------

Pohled Eliz:

Luke mě chtěl znovu políbit ale něco jsme zaslechli.  ,,Radši pudem,nechci slyšet jak si to tam rozdají,,zašeptal Calum a se Sarah dostali záchvat smíchu.  ,,Náhodou nejsme tak hlasitý jak vy,,zakřičí na ně Luke a podle mě musí být teď Sarah rudá.Nic jsme potom neslyšeli a proto jsme odemkli dveře a šli rači do pokoje.

Sedli jsme si na postel a objímali se. ,,Nechceš jít krmit tučňáky?,,zeptá se mě Luke šťastným hlasem a já se na něho podívala. "Ty myslíš do té zoo?,,usměju se na něho,ale potom se zamračím nas tím jak mě k nim Luke zhodil.  ,,Jo,tam,,zasmál se Luke a já ho bouchla do ramene.

Oblíkli jsme se,obuli se a šli do zoo.Luke tam má známého a on nám to povolil takže tam můžeme jít kdykoliv.Zastavili jsme před zoo a vystoupili z auta.Ruku v ruce jsme šli za tučňákama.

Jeho kámoš jménem Josh nás pustil a Luke začal pištět jak holka,příjde mi že  je má radši než mě.Luke se semnou a tučňákama několikrát vyfotil ale jeden tučňák mu zhodil iphone do vody a já se začala smát jak blbá.Luke ho vytáhl ale iphone měl ruplí zadní  kryt a nešel zapnout,proto jsem vytáhla svůj iphone a udělala nové fotky.

Potom jsme tučňáky krmili a hladili si je.S Lukem jsme potom odešli ze zoo a mířili si to do apple obchodu.Luke zrovna dvakrát radost neměl že si musel kupovat nový mobil ale nakonec si vybral černý iphone 6 a jeli jsme domů.

Doma byl vzkaz že si udělali výlet a že se asi vrátí kolem 8 večer. "Luký co si dáš na oběd?,,zeptám se ho když otevřu ledničku. ,,Tebe,,usměje se šibalsky a já ho bouchnu do ramena.Obejme mě ze zadu okolo pasu  a položí si svoji hlavu na moje rameno.Trošku semnou kolíbá a já zavírám oči a víc se k němu přitulím.Chtěla jsem ho políbit ale něco mokrého na nás přistálo.Rozhlédla jsem se okolo sebe a všichni až na Niku drželi vodní pistole a mířili na nás.  "Vždyť jste psali že jste někam jeli?!?,,zasmála jsem se.  ,,Sarah já ti říkal že by si to tu rozdali,,řekne  Mikey a Luke ho zpraží pohledem.Nika nám podá pistole a sedne si na gauč.Tím se odehrála vodní bitka.

Všichni jsme běhali po domě jak opice,udělali jsme skupinky,já,Sarah a Ashton jedna skupina,Luke,Cal,Mikey druhá skupina.

Gauč jsme v obyváku převrátili a schovali se za něj zatím co skupiny druhá byla schovaná za pultem v kuchyni.Ucítila jsem něco mokrého na ruce,podívala jsem se vedle sebe a uviděla Sarah. "Sarah co to děláš,jsem s tebou?!,,zašeptám a ona se nevině usměje...

Po dvou hodinách vodní bitky jsme všechno uklidili a objednali si pizzu.

,,Pojď ke mě miláčku,,mluví Mike k pizze a zakousne se.Zvláštním pohledem se na něho podívám a začnu se smát. ,,Jenom závidí,,řekne opět k pizze Mike a já dostanu záchvat smíchu. "Bože Mikey ty si případ,,zasměju se a schutí se zakousnu do té své...

"tak lidi,zbyl jen jeden kousek kdo si dá?,,zeptám se a otočím se na ně. ,,Já!,já!,já!,,překřikují se. "Nedává te mi na výběr,,řeknu a zakousnu se.  ,,Si mrtvá žena,,řekne Calum a já se uculím...

-----------------------------------------------------------------------

Hi! Ten to díl je věnován všem :))

--Hemmo--

⭐️Hope 2(5sos-Luke Hemmings CZ)⭐️ V KOREKCIWhere stories live. Discover now