Chyba

1.4K 122 0
                                    

V minulém díle:

Doma:

Vyzul jsem si boty a šel za Sarah do pokoje.Ležela na posteli v klubíčku a strašně brečela. ,,Sarah??"oslovil jsem jí a ona zvedla pohled ke mě. ,,Co chceš co pořád chceš,,vyštěkla na mě ale zase propukla ve velký pláč. ,,Myslela jsem že mě miluješ ale očividně jsem se spletla když se líbáš v parku s Madison,, "Jak to víš?byl jsem docela zmatený,jak to mohla vědět. ,,Ví to už celej svět protože to natočila nějaká holka.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------

Pohled Caluma:

Byl jsem strašně zničený stoho že se to dozvěděla takhle. ,,Sarah nechtěl jsem aby ses to dozvěděla takhle,ale když už to víš tak je to pravda,myslím si že máš na lepšího kluka a prostě poslední dobou necítím to co právě teď cítím k Mad"řekl jsem a ještě víc ji tím rozbrečel.

Pohled Sarah:

Když mi řekl co ke mě a Madison cítí,tak se moje srdce rozpadlo na milion kousků.  ,,Calume ale já tě miluju,já nechci nikoho jiného,ty jsi ten nejlepší kluk na světě,prosím neopouštěj mě"řekla jsem mu mezi vzlyky,brečela jsem,strašně jsem brečela.

Calum se na mě podíval uslzenýma očima a zakroutil hlavou.  ,,Sarah je mi to moc líto ale už k tobě necítím to co dřív,,řekl a odešel.Právě v tuhle chvíli jsem nechtěla existovat.Byl pro mě vším a potom mi ublíží protože ke mě nechová takové city jak k Madison.

Pohled Caluma:

Odešel jsem s hrozným pocitem viny,nesnáším když kvůli mě někdo brečí,když někomu zlomím srdce ale musím to udělat.Šel jsem po schodech dolů a nakoukl do obyváku,všichni seděli spokojeně na gauči a dívali se na jak jsem poznal vaši matku.Pohled na ně byl tak bolestivý,všichni se usmívájí a mají se rádi,neřeší žádné problémi,právě v ten to moment pro ně neexistuje slovo chyba.

Nemohl jsem se dál dívat na to jak jsou šťastní a rači se šel obout a jít za Madison abych zažil taky takový skvělí pocit bez problémů.

Zaklepal jsem na dveře malého domečku ve kterém bydlí Madison a tak trochu na půl i já.Ve dveřích stála usměvavá Madison která na sobě měla vánoční svetr se sobem.Pozvala mě dál a skoro celý večer jsme proseděli u televizi s horkou čokoládou v ruce.Tento pocit bych chtěl zažít navždy ale boužel mě vyrušil zvonící mobil který byl v mé kapse džínů.Omluvně jsem se podíval na Madison a šel do kuchyně si sednout na barovou židli.Potvrdil jsem hovor a hned jsem uslyšel naštvanou nebo spíše nasranou Eliz která po mě křičí různé nadávky za to co jsem udělal Sarah.Nechtěl jsem to dále poslouchat a jednoduše jsem hovor típl.

Sedl jsem si spádky za Madison a víc si ji přisunul k hrudi a dával ji malé pusinky do vlasů.

Pohled Eliz:

Byla jsem unavená a tak jsem si šla lehnout ale pocestě jsem uslyšela vzlyky které patřili Sarah.Rychle jsem vběhla do Calumovi ložnice vlastně jejich společné a spatřila ubrečenou Sarah na posteli jak drží v ruce zarámečkovanou fotku.Přišla jsem k ní blíž a fotku ji vytrhla z rukou.Na fotce byla ona a Calum jak spolu leží ve společném obětí a něčemu se smějí.Bodalo mě u srdce vidět takhle na dně svoji nejlepší kamarádku.

Sarah mi všechno pověděla a já jsem měla snad ten největší záchvat vzteku který jsem kdy měla.Okamžitě jsem vytočila Calumovo číslo a když mi to konečně zvedl tak jsem na něj začala křičet jaký to je kokot že ublížil Sarah a tak podobně.Pan Calum Hood to ale ignoroval a típl mi to.V tom okamžiku jsem praštila mobilem o zem a vyrazila ho hledat abych mu osobně řekla co je to za největšího zmrda na zemi.

--------------------------------------------------------------------------------------------

Omlouvám se že dlouho nebyl díl :)

--Hemmo--

⭐️Hope 2(5sos-Luke Hemmings CZ)⭐️ V KOREKCIKde žijí příběhy. Začni objevovat