Takže jak?

1.2K 91 10
                                    

V minulém díle:
Došli jsme až k ní a zastavili se.Okolo vířivky byli červené lístky z růží a ve vířivce bylo z lístků udělané červené srdce. "Luku,,zašeptala jsem a podívala se na něj. ,,Nic neříkej,,šeptl a vzal si mě do náruče.Společně jsme šli do vířivky kde jsme si sedl a relaxovali. ,,Miluju tě,,šeptl a políbil mě na čelo. "I já tebe,,zašeptala jsem a víc se k němu přitiskla...

-----------------------------------------------------------------------------

Pohled Eliz:

Ráno jsem se probudila ve vyhřáté postýlce vedle Luka který spokojeně odchrupoval.Chvíli jsem ho pozorovala a potom šla udělat snídani.Dělala jsem vafle když jsem najednou ucítila ruce na svých bocích.Usmála jsem se a otočila se k němu. ,,Dobré ráno,,zašeptal raním chraplákem,který vytvářel tak sexy hlas. "Dobré,,políbila jsem ho a nandala na talíře vafle.

,,Voní to úžasně,,usmál se na mě Luke když jsem dala talíř před něho. "děkuju,,uculila jsem se a oba dva jsme se pustili do jídla. ,,Dneska už letíme domů,,řekl smutně Luke. "Už dneska?!?,,podivila jsem se,myslela jsem že tu budeme ještě dva dny,nějak rychle to uběhlo. ,,Hm...,,zamumlal Luke a šel umýt nádobí.

Zatím co umýval nádobí tak jsem nám šla zbalit věci.Svoje jsem už měla,ale Lukovi ještě ne.Vytáhla jsem černý kufr a začala do něj skládat jeho oblečení.Zbývali už jen 3 trika,ale když jsem je poskládala do kufru,pod nimi byla nějaká krabička.Otevřela jsem krabičku a trochu stuhla,tohle jsem nečekala.Bylo tam asi 5 krabiček kondomů. ,,Luku?!,,křikla jsem aby mě slyšel.Slyšela jsem jeho rychlé kroky. ,,Děje se něco?,,zeptal se vystrašeně a klekl si ke mě.Když spatřil to co jsem držela v rukách,stuhl. ,,Luku ty víš že jsem těhotná a že nechci mít žádnej sex když jsem v tom,tak proč tu máš kondomy a ještě tolik?!?,ty mě podvádíš?,,začali mi slzet oči. ,,Eliz já ti slibuju že to co si myslíš není pravda,tebe bych nikdy s nikým nedokázal podvést,jsi moje všechno,,zašeptal.  "To si vykládej někomu jinému,,rozbrečela jsem se a utekla do koupelny.Zamkla jsem se a sjela po dvéřích na zem.

Pohled Luka:

Já toho Caluma zabiju!!Před odletem sem,na Hawai,mi nabízel kondomy,ale já je odmítal.Ale on si nedal prostě říct a nabalil mi je sebou,sakra,co když ji kvůli tomu stratím?!? "Doprdele,,praštil jsem rukou do zdi a ucítil slzy v očích.

Pohled Eliz:

Mám mu věřit? Nikdy by mě nepodvedl,a doufám že se nemýlím ale já prostě nevím! Jsem zmatená,a zničená.Utřela jsem si slzy a vyšla z koupelny.Luke stál u zdi ale já se ho snažila ignorovat.Vzala jsem svoji tašku a položila ji na chodbu.Převlékla jsem se v koupelně a trochu se nalíčila abych své narudlé oči a napuchlé tváře nějak zakryla.Vyšla jsem znovu z koupelny a obula se.Luke už byl taky převlíklí a tak jsme jeli taxíkem na letiště.

Museli jsme čekat 20 minut a tak jsme si sedli na židle. ,,Eli?,,zašeptal Luke.  "Hm...,,zamumlala jsem a dívala se do země. ,,Lásko,vím že mi nevěříš,ale prosím,moc tě prosím,věř mi,nikdy jsem tě nepodvedl a ani to nemám v plánu,miluju tě a nemám důvod abych tě vyměnil za nějakou plastovou barbí,,řekl a objal mě. "Jdu si pro vodu,,šeptla jsem a co nejrychleji zmizela k automatu.Vložila jsem peníze a vzala si vychlazenou vodu.Nevím jestli mu mám věřit,co když mluví pravdu,ale co když ne?

Pohled Luka:

Nejvíc mi ubližovala to,že mi nevěří.Po tom všem co jsme spolu zažili mi nevěří.Čekáme spolu dítě a ona mi nedůvěřuje,jsem rád že mi ty kondomy Calum přibalil,aspoň vím,že mi moje snoubenka nedůvěřuje a proto odkládám svatbu.Miluju ji ale docela mi tím ublížila.Copak jsem ji někdy podvedl?,ne.

⭐️Hope 2(5sos-Luke Hemmings CZ)⭐️ V KOREKCIKde žijí příběhy. Začni objevovat