Ale sestřička má smůlu

1.5K 106 13
                                    

V minulém díle:
Okamžitě jsem jí objal a zatočil s ní jako s princeznou."T-takže já budu táta?,,zeptal jsem se ji s jiskřičkami v očích.Přikývla a já byl ten nejšťastnější člověk na celém světe....

--------------------------------------------------------------------

Pohled Luka:

"panebože,já budu táta,já budu táta,,opakoval jsem furt dokola a chodil po domě. ,,Co budeš?,,podivil se Calum když otevřel dveře. "Budu táta!,,zakřičel jsem a zatleskal. ,,Cože?!?,,vykřikne Calum a seběhne schody dolů.Šel jsem za ním,stál zrovna u Eliz.

Pohled Eliz:

Dělala jsem snídani když se v kuchyni objevil Cal. ,,Sestřičko?,,uculil se na mě Cal. "Ano?,, ,,Já budu stejda?,,uculí se ještě víc.Já toho Hemmingsna zabiju,pomyslím si. "No,budeš,no,,řeknu a on mě obejme. ,,To bude úžasný,,zamyslí se Cal. ,,Už si představuju jak mě požádá o pomoc,protože se mu bude líbit nějaká holka ze třídy,budu jeho balící učitel,a to si piš!,že ho naučím sbalit holku,,řekne Cal a já se rozesměju.

,,To můžu potvrdit,tohle je totiž i nejlepší učitel na něco jiného,,uculí se na něj Sarah a já udělám ksicht znechucení. ,,A je to tu,,zašeptá mi Luke do ucha a už jen slyším jejich debatu jak je Cal úžasnej v posteli.

,,Ale sesřička má smůlu,,uchechtl se Cal a já začala poslouchat jejich rozhovor. "Co?,,zeptala jsem se ho nechápavě. ,,Jsem tvůj brácha takže máš smůlu,,řekl a udělal puppy face. "Bože,Hoode na co ty myslíš?!?,,vyjekla jsem a začala se smát. ,,No přemýšlím jestli...ani to nedořekl protože jsem ho přerušila. "Mohl by si přestat být tak úchylnej a radši nám udělal snídani?,,řekla jsem a on jen protočil očima.

15 minut byl v kuchyni sám a byl od tam tuď cítit pěknej smrad. "Já se jdu radši na něho podívat,ještě by nám podpálil kuchyň,,řekla jsem a šla do kuchyně.

"Cale co to tu tak smrdí?,,zeptala jsem se ho a koukla se mu přes rameno. ,,No,em,jak si mi nejde nabrat vajíčko,ten blbec prostě nejde nabrat,,řekl Cal a já se uchechtla. ,,Ježiš tak tam nelež kurva!,,nadával Cal a pokoušel se nabrat vajíčko.Musela jsem se smát.Trochu jsem vyvětrala a šla nabrat to vajíčko.

"Em Cale nechci nic jako říkat,ale já už tu měla napůl udělanou snídani,,řekla jsem a ukázala na,napůl nakrájené ovoce,vločky s mlíkem a lívančky.Cal se hluboce nadechl a zase vydechl. ,,A to mi jako říkáš až teď?!?,,vyjekne Cal a já se začnu smát...

Pohled Niki:

Ležím v posteli a okolo mě je snad 100 kapesníčků.Slzy se pořád nezastavují a já mám větší a větší touhu ho zase vidět,co asi dělá?

Slyším Lukův a Elizin smích,jsou tak šťastní,jak jim to závidím,myslela jsem si že když jsem byla s Ashem že už se nemohlo nic stát,ale mýlila jsem se.

Pohled Ashe:

Ráno jsem vstal a šel běhat,ano můj nový sport.Běžel jsem do parku kde jsem si sedl na lavičku a dívám se kolem.Asi na 5 minut jsem si odpočinul a pokračoval v běhání.Běžel jsem kam mě nohy nesly,když jsem se ocitl před vilou ve které jsem bydlel.Díval jsem se do okna.Byli tam všichni,Eliz,Sarah,Calum,Luke ale Niki nikde...

Dívám se ještě chvíli na mé přátelé,kteří jsou spolu šťastní když spatřím v druhém patře v okně Niki která se někam dívá.Sledoval jsem ji,měla načervenalé tváře a rudé oči,její výraz byl zlomený,bylo mi ji hrozně lítol,nejraději bych ji objal ale nemůžu.Když mě zahlédla tak se rozzářila ale taky zesmutněla.Zamávala mi ale já odešel...

Pohled Niki:

Dívala jsem se z okna a přemýšlela nad Ashem.Dívala jsem se tak různě když jsem spatřila Ashe.Díval se na mě a já na něj,měla jsem motýlky v břiše.Byl tak krásný,bože,moc se mi stýská.Zamávala jsem mu ale on odešel.Dívala jsem se na místo kde před tím stál a začala brečet.

Uslyšela jsem jak se otevírají dveře od mého pokoje.Podívala jsem se kdo to je.Ve dveřích stál Ash...

-------------------------------------------------------------------------------

Hi! Takže tady máte ode mě ten slíbený díl :3

--Hemmo--

⭐️Hope 2(5sos-Luke Hemmings CZ)⭐️ V KOREKCIOnde histórias criam vida. Descubra agora