Tohle nejde celý život poslouchat

918 82 8
                                    

V minulém díle:

,,Tak moc se těším až se to narodí,,zašeptal a políbil mě na rty.Obmotala jsem nohy okolo jeho pasu a polibky mu oplácela. "Už jsi vymyslel jméno?,,zeptala jsem se ho a on se nevině uculil. "Nojo, tak co mám taky od Irwina čekat že?,,uchechtla jsem se a on mě jemně praštil do ramene...

———————————————————————————————————-

Pohled Eliz:

S Lukem ležíme na posteli a mazlíme se.Probírali jsme miminko které bych chtěla a on tedy semnou souhlasil.

"Lukey?,,zašeptala jsem a podívala se na něj. ,,Hm??,,zamumlal se zavřenýma očima. "Kdy chceš aby to miminko bylo?,,zeptala jsem se ho a dívala se mu do očí. ,,teď ho nechci,,řekl a já sklopila pohled.


Je to týden od toho, jak mi kupoval v tom Disneylandu cukrovou vatu a jak jsme se smáli.Od té doby je divný a chová se hnusně.To co řekl mi ublížilo.Já vím že ho třeba teď nechce, jenže to řekl tak hnusně až znechuceně.


,,Notak fajn, kdy ho chceš?,,řekl znuděně.Cítila jsem slzy v očích a stoupla si. "Lukey co se to s tebou děje?, už týden se chováš ke mě hnusně.Nikdy by jsi neřekl to co říkáš, příjde mi že tě něco trápí,,zašeptala jsem zlomeně. ,,Nic mě netrápí,,odsekl a založil si ruce na prsou.To co řekl, mohlo znamenat jediné. "Takže mě už nemiluješ?,,rozbrečela jsem se a padla k zemi.Schoulila jsem se do klubíčka a cítila, jak si mě bere do náruče a pokládá na postel. ,,nemám na tebe náladu,,řekl a odešel.





Pohled Luka:

Potřebuju vypadnout.Odjel jsem pryč z města a ubytoval se v hotelu.Já vím jak se k ní chovám, vím že ji to musí hodně bolet ale já ji miluju a to se nezmění.Jsem hodně náladový a prostě musím něco vyřešit ale nedaří se mi to a z toho mám ty nervy.Ani nevím proč se tak hnusně k ní chovám....





Pohled Eliz:

Byla jsem schoulená do klubíčka na posteli a tiskla k sobě Liz, tučňáka.Brečela jsem a nechápala.Už bych si měla zvyknout na jeho nálady, vždycky když se něco děje, je takoví.Bolí mě poslouchat slova která říká, mohl by si uvědomit, že i když má nějaký problém, nejsem žádný kus hadru.Mám city a on mě ničí.Moc ho miluju a doufám že i on mě, ale nemůžu žít celý život s někým, který když má problém tak se k vám takhle chová.Já za nic nemůžu ale příjde mi, že mi to dává za vinu...





Pohled Luka:

Odešel jsem do budovy a tam se s nimi hádal. "Mě nezajímá že nemůže, tohle je moje věc a říkám vám, že ona pojede!,,řekl jsem rozčíleně. ,,Jenže my tohle celé plánujeme a staráme se o to, aby jste vůbec někam jeli,,řekl v klidu a já byl rudý od vzteku. "Fajn...chcete peníze?, kolik?,,řekl jsem a on se podíval na ostatní. ,,Bude to velká částka,,usmál se zlomyslně. "To je mi jedno, tak kolik?,,zeptal jsem se a začal vyjednávat.





Pohled Eliz:

Možná že mám pravdu.Možná bude lepší odjet pryč a nevracet se.Možná mě to zničí ještě víc ale nedokážu tohle poslouchat věčně.


Sbalila jsem si kufry a napsala Lukovi dopis.Popadla jsem kufry a zavolala taxíka.Odjela jsem na letiště...





Pohled Luka:

Byl jsem rád že tedy může jet semnou.Už s úsměvem na tváři jsem odešel do květinářstí a koupit 20 červených růží a k tomu bomboniéru.Sice to jako omluva nebude stačit, ale to co jsem zařídil ji snad udělá radost.


Jel jsem domů a Odemkl dveře, všude bylo ticho.Prohledal jsem první patro ale tam nebyla.Odešel jsem do ložnice a tam ji viděl, byla celá přikrytá. "Lásko vím, vím že jsem se k tobě chovat bezcitně a hnusně, ale měl jsem problém.Jenže teď už jsem to zase já, ten starý Luke.Moc tě miluju Eliz a obdivuju, že jsi pořád semnou protože jsem strašný člověk.Prosím...moc tě prosím odpustíš mi?,,zašeptal jsem ale bylo ticho. "Pouhá slova jako omluva asi nebudou stačit,,zašeptal jsem smutně a sklopil pohled. "Máš právo se zlobit, jsem vážně kretén a můžu si za to sám,,řekl jsem a podíval se na ni, jenže ona vůbec nereagovala. "Dobře...koupil jsem ti růže a čokoládu, tvoji oblíbenou.Vím že to kupuju vždycky když něco zkazím, musíš si myslet že mi na tobě nezáleží když kupuju to samí, ale záleží a moc.Bez tebe a Liama by můj život byl nudný ale s tebou a Liamkem jsem prožil mnoho zážitků,,zašeptal jsem a vedle ní položil kytku a čokoládu.


Šel jsem ke dveřím a naposledy se na ni podíval, jenže něco bylo zvláštní, nedýchala. "Eli?,,zašeptal jsem a přišel k posteli.Odkryl jsem peřinu a viděl tučňáka a na něm dopis.


Rychle jsem ho rozdělal a začal číst...

——————————————————————————————————

Hi! Jsem zpátky a fotky mám ale jsou rozmazané a nejdou mi sem dát :(((

Ale to nevadí, aspoň vám schrnu co všechno se odehrálo :3


Nejdřív začala hrát skupina Hey Violet, omlouvám se jestli někoho urazím, ale popravdě se mi od nich líbí jen dvě písničky, moc se mi jejich hudba nelíbí:/

Když hráli kluci z 5sos, bylo to něco úžaného.Nevím jak mám ten pocit vyjádřit, protože je beru teď úplně jinak.Byla jsem poprvé na jejich koncertě a měla jsem o nich takový jakože obrázek jaký asi jsou, jak se chovají.Jenže na tom koncertě se to změnilo, já je viděla naživo a...prostě nevím jak to popsat ale teď zpátky k tématu.

Zpívali jsme jednomu chlapíkovi(pardon asi se musíte smát ale já vážně nevím kdo to byl, asi někdo z ochranky, Bodygard).Zpívali jsme Happy Birthday protože měl narozeniny a bylo to báječný, kdybych měla narozeniny a pozvali by mě na pódium a zpívali by mi, asi by to semnou švihlo :D

Kluci si vybrali fanynku která hrála asi dvě minuty na kytaru a potom se objala s Lukem a celá šťastná zase odešla k fanynkám.Společně s klukama jsme zpívali jejich písničky a nakonci Ashton držel čtyři paličky které hodil do davu a Mikey hodil dvě trsátka.

Když dohrála skupina Hey Violet tak museli klukům nachystat kytary a tak, takže byla přestávka a pouštěli nám písničky které jsme zpívali a všichni fanoušci jsme tancovali tanečky které jsme vymýšlely.

Bylo to vážně strašně super! Kluci si vybírali písničku kterou by zahráli a hráli i pizza song! :3 Akorát se Mikey omlouval protože mu nebylo moc dobře ale zahrál a zazpíval to skvěle!

Doufám že i vy jednou pojedete na jejich koncert a prožili to.Moc jsem nefotila ani netočila protože jsem si chtěla koncert co nejvíc užít.Skákali jsme tam a tancovali a k tomu ještě zpívali, kluci z nás byli nadšení :333

No a potom, když koncert skončil, tak jsme běželi k jejich autobusu ale bylo to tam uzavřené takže jsme k nim nemohli ale viděli jsme na jejich autobusy.Společně jsme je volali k sobě aby se s námi vyfotili nebo nám dali autogram ale nic.Zpívali jsme písničky ale nepřišli.Ale něčeho jsem si všimla.V autobusu šli vidět záblesky, přes černá okna si nás fotily a natáčeli <3

Tohle všechno jsem zažila a k tomu jsem poznala super fanynky :33 Moc vám přeju aby jste se na jejich koncert taky dostali :333

—Hemmo—

⭐️Hope 2(5sos-Luke Hemmings CZ)⭐️ V KOREKCIKde žijí příběhy. Začni objevovat