Sexy zadek

1.4K 113 15
                                    

V minulém díle:
Mike najednou sebou úplně cukl.Podíval jsem se na něj a viděl jak se celý kroutí. "Co je?,,zeptal jsem se ho nechápavě.Mike se zvedl a podíval se na místo kde seděl.Byl tam špendlík. ,,Jo tak to mě celou dobu píchalo do zadku,,řekl Mike a pohladil si zadek,s kým já se to kamarádím?

-------------------------------------------------------------------------

Pohled Luka:

Dole jsem se nudil protože všichni spali a Mike který byl jediný vzhůru byl na mobilu.Rozhodl jsem se jít trochu provětrat.Oblékl jsem si mikinu,obul vansky a šel do parku.

Foukal docela studený vítr a proto jsem si dal kapuci a mikinu si přitáhl více k tělu.Z dálky jsem viděl lavičku.Sedl jsem si na ni a přemýšlel.Musel jsem přemýšlet nad datem kdy bude svatba a tak,stejně se musím domluvit s Eliz.

Už se stmívalo a já se rozhodl jít domů.

--

Otevřel jsem vchodové dveře,všude byla hrozná tma.Vyzul jsem si vansky a šel do pokoje.V pokoji svítila malá lampička takže jsem mohl vidět jak spokojeně odchrupuje.Sundal jsem si ryfle,triko a mikinu a lehl si vedle ní.Objal jsem ji okolo pasu a dal ji pusu do vlasů.

Pohled Niki:

Když jsem se probudila v obyváku tak jsem probudila Ashe ať si de lehnout do ložnice.Leželi jsme v objetí v posteli,dával mi malé pusinky do vlasů,to úplně miluju.Najednou mě ale začal líbat a začal mi vyhrnovat triko.Musela jsem to zastavit a říct mu že jsem těhotná.

"Ashi já nemůžu,,řekla jsem mu a on si lehl vedle mě. ,,Promiň jestli nechceš tak ne,,řekl a objal mě okolo pasu.Sundala jsem jeho ruku z mého pasu a sedla si. "Víš Ashi je tu jedna věc kterou bys měl vědět,,řekla jsem a viděla na něj že je trošku vystrašený. "Bojím se ti to říct,nevím jak budeš reagovat,,řekla jsem a sklopila pohled. ,,Lásko neboj se,řekni mi to,,usmál se na mě a chytl mě za ruku. ,,Jsem těhotná,,řekla jsem upřímně a mohla vidět jak je zaskočený. ,,T-ty si t-těhotná?,,zeptal se zaskočeně a já věděla že je zle. ,,To je úžasné,já budu táta,,vykřikl a pěvně mě objal.Překvapeně jsem se na něho podívala a všimla si že mu tečou slzy. ,,Lásko to je úžasné,děkuju,,zašeptal poslední slovo a já už taky brečela. ,,Páni,bože já se tak těším,,vykřikl,bylo to tak kouzelné vidět jak Ashton touží být táta.

Konec dne jsme proleželi v posteli,samozdřejmě se z Ashe teď stal ustaraný přítel,nevadilo mi to,zpíš to bylo hrozně hezký a roztomilý že se tak stará.

Pohled Eliz:

Ráno jsem se probudila s necitlivou rukou,spal mi na ní Luke takže se ani nedivím.Vstala jsem a šla do koupelny,musela jsem se umýt včera jsem to totiž nějak nestihla.

Po umytí jsem šla dolů kde byl Mike. "Ahoj Miki,,pozdravila jsem ho když si dělal kafe. ,,Ahoj,,řekl a trochu zaskučel. "Si vpořádku?,,zeptala jsem se ho když chodil tak trochu postíženě. ,,Jo všechno vpoho jen včera jsem si do zadku zapíchl špendlík a potom jsem si narazil Ko... no to,ty víš co,myslím tam dole...zasekával se a já se začala smát. "Prosimtě jak se ti to povedlo?,,rozesmála jsem se a zatím si nalila džus.Mike zčervenal. ,,To nechtěl vědět,,řekl a sedl si na gauč.

Neřešila jsem to a posadila se vedle Mika.Pustila jsem televizi kde byl zrovna film LOL,ten film miluju. ,,Nechápu jak se na tu kravinu může někdo dívat,,řekl Mike a vytrhl mi ovladač z ruky. "Třeba já,,řekla jsem a na mě vykulil oči. ,,Si děláš srandu že jo?,,zeptal se Mike a zakroutil hlavou. "Nevíš co je dobrý,,řekla jsem ale on mě hned přerušil. ,,Dobrý je třeba GTA,který si asi zahraju řekl a zapl Playstation.Jen jsem si povdechla a dívala se z okna.

Do místnosti potom přišel Calum. ,,Zdar lidi,,řekl a přešel do kuchyně. "Jestli si deš dělat lupínky tak mi udělej taky dík puso,,řekla jsem mu a Mike se na mě otočil. ,,Puso?,,zeptal se mě a začal se smát. "Mě se to líbí tak sklapni a hraj,,odbila jsem ho a on se jen uchechtl.

Když Calum udělal snídani,dokonce tedy i mě,tak jsme si sedli na gauč.Calum úplně vykulil oči když si sedl. ,,Kurva,to bolí,,vypískl když se postavil a hladil si zadek.Podívala jsem se na místo kde seděl byl tam špendlík. "Špendlík?,co tady sakra dělá špendlík?,,zeptala jsem se a položila ho na stůl. ,,Jo proto tam nesedím,,řekl Mike. ,,Ty vole a to třeba nemůžeš vzít a dát na stůl nebo do koše,,vyštěkne na něj Calum a já se začnu šíleně smát. ,,No to je strašně vtipný že jsem měl zabodnutej špendlík v prdeli,,řekne Cal. ,,Ježiš,ty naděláš,vždyť máš tu prdel pořád sexy,,řekne Sarah když vstoupí do obyváku.Calum se jenom zazubí a obejme Sarah. ,,Ale mě včera nikdo neřekne že mám sexy prdel že,,řekne "uraženě" Mike. "Měl si včera sexy prdel a máš,,řekla jsem. ,,Si myslím,,řekne Mike a všichni se začneme smát.

-----------------------------------------------------------------------------

--Hemmo--

⭐️Hope 2(5sos-Luke Hemmings CZ)⭐️ V KOREKCIWhere stories live. Discover now