Moc hluční

1.8K 125 0
                                    

V minulém díle:
,,Proč si to dělal, když víš, že se strašně bojím"vykřikla jsem na něho, asi si myslíte, že to moc přeháním, ale tímhle mě fakt vytočil.

-------------------------------------------------------------------------

Pohled Eliz:

Bylo asi deset hodin večer a já ležela v klubíčku na posteli.Najednou jsem uslyšela, jak někdo otevírá dveře.Podívala jsem se přes rameno a uviděla Luka.Jen jsem si povzdechla a zabořila hlavu do polštáře.Cítila jsem, že se postel prohla. ,,Tak už se na mě nezlob"řekl, ale já mlčela.Luke si lehl vedle mě a objal mě okolo pasu. ,,Prosím, vždyť jsem to neudělal naschvál"žadonil prosebně a já si řekla, že už to stačí. ,,Dobře, odpouštím ti, ale už to nikdy nedělej, ano?" ,,Ano"

Přitulila jsem se k němu a hlavu si položila na jeho hrudník.Milovala jsem usínat vedle Luka.Slyšela jsem pravidelné oddechavání a proto jsem usoudila, že už usnul.Uspávalo mě jeho bijící srdce.Po chvilce jsem taky usla.

Pohled Ashe:

Hrozně mě mrzí, že jsem jí rozbrečel, svou princeznu. ,,Ššš už je dobře, promiň"šeptl jsem skoro neslyšně poslední slovo a přitáhl si jí víc k sobě.Vzal jsem jí do náruče a šel do našeho pokoje, kde jsem ji položil na postel a přikryl ji. ,,Jdu se umýt, hned jsem zpět"řekl jsem ji a políbil ji na líčko.

Pohled Niki:

Zatím co se Ash sprchoval, tak jsem vytáhla mobil a šla na fb, kde jsem měla snad přes tisíc žádostí a 100 zpráv.Otevřela jsem zprávy a začala číst.

Moc vám to přeju! jste rozkošní :333 <3

Nechápu co na tobě vidí o:O

Líbí se mi tvůj styl oblečení, je fakt cool :D

Kdyby tě omrzel Ash, tak jsem tu jen pro tebe <3

Vypadni od Ashe! je jen můj chápeš?!je to můj Ashík,můj!!!!!!!

Z toho všeho jsem byla celkem v šoku a pár slz mi ukáplo.

Někdo zaklepal na dveře a vešel, no spíš vešla, byla to Sarah. ,,Co se stalo, vy jste se s Ashem pohádali?"zeptala se mě vystrašeně Sarah a já zakroutila hlavou, že ne. ,,A co??" Podala jsem jí mobil a ona si přečetla co mi napsali. ,,Z toho si nic nedělej, mě a Eliz to taky píšou, nesmíš se tím zatěžovat, jenom ti závidí"řekla mi, ale já byla pořád smutná. ,,Tak jsem t...."ani nedořekl větu, protože si všiml, že je tu Sarah a on měl na sobě jen ručník, který měl okolo pasu. ,,Tak já už asi půjdu a nezapoměň, co jsem ti řekla, ano?"řekla mi Sarah a šla pryč, asi za Calem.

Pohled Ashe:

Když odešla, tak jsem přešel ke skříni, kde jsem vyhrabal trenky a skočil za Niki do postele. ,,Já se asi taky půjdu osprchovat"řekla mi Nika a odešla do koupelny.

Přikryl jsem se peřinou a koukal do stropu.Po chvíli mě to ale přestalo bavit, otočil se na bok a zapnul si televizi, ale všiml jsem si Nikiho mobilu.Vím, že se to nemám dělat, ale chtěl jsem se přesvědčit, že jí nehejtujou.

Odemkl jsem displej a naskytl se mi pohled na zprávy, na fb.Četl jsem a pak odhodil mobil na druhou půlku postele.Vzal jsem si do ruky ten svůj a napsal na twitter něco v tom smyslu, ať ji nechají na pokoji.

Pohled Caluma:

Po našem vystoupení, které moc dobře nedopadlo, jsem unaveně sedl na pohovku a koukal na televizi, která byla vypnutá.Uslyšel jsem, že jde někdo po schodech a na to se hned do místnosti vřítila Sarah a skočila zamnou na gauč.Položila si svou hlavu na moje rameno a já ji objal okolo ramen. ,,Nechceš jít už spát??"zeptala se mě a na to hned zívla, byla rozkošná. ,,Tak pojď"řekl jsem a pomohl ji vstát.Když chtěla jít po schodech nahoru, tak jsem si jí dal přes rameno a běžel po schodech do našeho pokoje, kde jsem ji položil na postel no a dál už asi víte co se dělo...

Pohled Mika:

Když jsem se ráno probudil, tak jsem měl špatnou náladu, protože jsem se vůbec nevyspal.Calum se Sarah byli až moc hluční na to, abych mohl spokojeně spát.

Vstal jsem a šel do koupelny, kde jsem si dal asi pěti minutovou sprchu, oblékl se a šel se nasnídat.

V kuchyni jsem potkal Luka, který měl pod očima kruhy. ,,Copak kámo, nevyspal ses?"poplácal jsem ho po zádech a zasmál se. ,,Haha moc vtipný, myslel jsem, že tam snad vtrhnu a zalepím jim pusy, aby tolik nevyváděli, hlavně Sarah"řekl a prohrábl si vlasy.

Otevřel jsem lednici, ale nic v ní nebylo a proto jsem vzal aspoň mlíko, nalil si ho do misky a přisypal cereálie.

--------------------------------------------------------------------------------------

Odjíždím na víkend zase na chatu, tak se mějte pěkně :*

Unicorn__K

⭐️Hope 2(5sos-Luke Hemmings CZ)⭐️ V KOREKCIOù les histoires vivent. Découvrez maintenant