Je v pořádku?

1.3K 108 2
                                    

V minulém díle:

Pohled Eliz:

Na oběd jsme udělali špagety a koláčky k tomu.Všichni říkali že jsou hrozně plní ale když jsem odešla do ložnice a vrátila se tak tam zůstali už jen dva koláčky....

---------------------------------------------------------------------

Pohled Eliz:

"Lidi děláte si ze mě srandu!?,,vyjeknu když přídu do kuchyně a Mikey žere poslední dva. ,,Neboj lásko pro tebe jsem si něco schoval,,řekne Luke a natáhne ke mě ruce.Sednu si mu na klín a on mi podá jeden koláček.S chutí se do něho zakousnu a opřu se o Lukovu hruď.

Když ho dojím tak se otočím na Luka a ten se začne smát. "Co?zeptám se nechápavě když se začně smát i Calum. ,,Jen,že máš okolo pusy drobky,na tričku drobky a taky ve vlasech,,řekne mezi smíchem Cal. ,,Vypadáš jako kdyby si soutěžila kdo s ní víc koláčků,,řekne Luke a já ho propálím pohledem.Zvednu se a jdu si umýt pusu.

V kuchyni jsem potkala Niku která se opírala o linku.Když jsem vytahovala z lednice džus tak jsem viděla jak Nika zavírá oči a najednou padá.Odložím džus a běžím k ní.Spadla na břicho,doufám že se tomu drobečkovi nic nestalo!

"Ashi,Ashi!křičela jsem.Držela jsem Niku za ramena a pomohla ji si sednout. ,,Strašně mě bolí břicho,,zakňučí a chytne se za něj. "Neboj odvezeme tě do nemocnice,,usměji se na ni,ale mám co dělat aby smutek moc nešel poznat,nechci ji nějak stresovat.

Když do kuchyně konečně doběhne Ashton a uvidí na zemi Niku tak mu to docvakne.Vzal Niki do náruče a šel s ní do auta.Cestou jsem mu všechno co se stalo řekla a mohla jsem vidět jeho malinké slzy v očích.Do nemocnice jsme jeli s nima jen já a Luke.Sarah,Calum a Mike zůstali doma.

Ashton s ní šel okamžitě k doktorovi a my s Lukem jsme čekali v čekárně.Luke mě držel za ruku protože ví že jsem hodně citlivá a i tohle mě docela dostalo.Položila jsem si hlavu na Lukovo rameno a on mi šeptal uklidňující slůvka do ucha.

Po asi půl hodině vyšli.Prý se nic dítěti nestalo,ale bude si muset aspoň týden proležet doma v klidu,pro jistotu.Ashton si obmotal ruku okolo jejího pasu a pomalým krokem s ní došel k autu.My s Lukem jsme šli hned za nima.

Pohled Ashtona:

Došel jsem pomalým krokem s Nikou k autu.Pomohl jsem jí si sednout a mohli jsme vyjel.U domu jsem si ji vzal do náruče a šel s ní do ložnice.Položil jsem jí na postel a šel jí vybrat nějaké pohodlné oblečení.Pomohl jsem jí obléknout se a potom jsme si lehli do postele.Pořád jsem se ptal jestli něco nepotřebuje,vím že už jí to lezlo na nervy ale já mám o svou princeznu velký strach...

Pohled Sarah:

To co se stalo Niki je hrozné.Když přijeli domů tak mi Eliz řekla že je vpořádku ale pro jistotu si týden proleží v posteli.Byla jsem trochu vykolejená,protože jsem se o ní bála.Calum mě ze zadu objal okolo pasu a políbil mě do vlasů.Otočila jsem se k němu a víc se k němu přitiskla.Vzal si mě do náruče a sedl si semnou na gauč.Kolíbal semnou jak s malým dítětem a přitom mě hladil po tváři.Bylo mi v Calově přítomnosti hrozně dobře,miluju ho,je to můj blázínek.V jeho náruči jsem usla,zdál se mi sen že jsem těhotná s Calem a máme velký dům...

Pohled Cala:

Byla strašně roztomilá když usnula v mé náruči.Políbil jsem jí na čelo a potom s ní šel do pokoje.Položil jsem ji na postel a lehl si k ní.Hladil jsem jí vlasy a dával do nich malinké polibky.Lepší holku než je Sarah jsem nepotkal a už ani nechci protože ona je ta pravá...

Pohled Luka:

S Eliz jsme se dívali na nějakou komedii aby na to už nemyslela.Smála se a já byl šťastný že je i ona šťastná,nemám rád když je moje tučňačka smutná,trhá mi to srdce.

,,Luký na co se teď podíváme?,,zeptala se mě a já ji políbil na čelo. "Na co chceš princezno,pusť tam něco,,řekl jsem a ona šla vybrat film.Vybrala tam Millerovi na tripu,to jsem ještě neviděl.

----------------------------------------------------------------------------------

Hi! Dneska přidám ještě díl :))

Mám vás ráda,moc děkuju za komentáře a votes,jste nejlepší!! :3

--Hemmo--

⭐️Hope 2(5sos-Luke Hemmings CZ)⭐️ V KOREKCIWhere stories live. Discover now