Hotel

1.4K 116 6
                                    


V minulém díle:

,,Si vpohodě?,,zeptal se mě Luke. "proč bych neměla?,, ,,No asi ve tři ráno si začala ze spaní křičet,tak se ptám jestli jsi už vpořádku,,zeptal se mě klidným tonem a já přikývla.

Zachvíli přišli i ostatní. ,,Hele lidi co budeme dělat?,,zeptal se nás Ash. ,,Já bych měl nápad,,olízl si rty Mike.

----------------------------------------------------------------------------------

Pohled Eliz:

Sarah se začala strašně smát a já jen přemýšlela na co on zase myslí.  ,,A tady,dámi a pánové vidíte že jediný úchyl mezi námi je Sarah,,řekl Mike a zatleskal.  ,,Já vím k sobě se hodíme perfektně,,řekl Calum hrdě a objal ji okolo pasu.  "A co teda?,  ,,Co si zajít na pizzu?!,,vykřikl Mike a začal skákat sem a tam. ,,Já čekal že pudem třeba někam se projít a ty řekneš pizzu?,,řekne znuděně Luke.  ,,Luku co máš za problém?,když se řekne slovo pizza tak  se vždycky s Mikem pereš o mobil a teď řekneš že je to otravný?!,,vyštěkne po něm Ashton.

Všimla jsem si toho,všimla jsem si toho že od té doby co se semnou Luke rozešel je jiný,je nepříjemný,otravný,protivný,kde je ten Luký který je veselí a plný života?...

S holkama jsme si sedli na gauč protože jsme věděli že tohle bude na dlouho.Slyšeli jsme kluky,takhle se snad v životě nepohádali.

,,Si skurvený kokot Hemmingsi,jen  tu všem vadíš,si nepříjemný a otravný,nikdo o tohle nestojí,,řekl nasraně Ash a bouchl pěstí do zdi.  ,,Jo a ty si snad myslíš že jseš ten nejlepší?! přítelkyně se  ti málem zabila a jen kvůli tobě,já jsem málem skončil v psychiatrii,Eliz a Sarah byli vyhukané,báli se toho napadení a byli hrozně smutné protože si "umřel. ,,Calume a ty,ty jsi opustil Sarah kvůli nějaký zmalovaný krávě Madison která tě jenom využívá,,štěkl na ně Luke.  ,,Co zrovna ty nás poučuješ,,zařval na něj Cal.  ,,Si myslíš že si andílek?! ubližuješ psychicky mé sestře a jak říká Ash,změnil ses,máme tě všichni plné zuby,,zařval na něj Calum a dal mu pěstí.

Mike s Ashem k nim přiběhli a Luke nasraně odešel nahoru.Vyděšeně jsem se podívala na holky které měli vykulené oči a pusu až k zemi.Kluci se na nás otočili a Cal hned běžel k Sarah která se rozbrečela.Bála se ho,to jsem na ní poznala.

Pohled Sarah:

Calum ke mě přiběhl a objal mě.Odstrčila jsem ho od sebe a dala mu facku.Zmateně se na mě podíval a já si nohy přitáhla k tělu. "Ty vůbec nevíš čím si Luke teď prochází,to všechno co si mu řekl si nemusel,,řekla jsem a zvedla se z gauče.  ,,Takže ty si na jeho straně?,,vyštěkl na mě Calum a chytl mě pevně za zápěstí až jsem zasyčela bolestí.Všim si toho že mě to bolí,popravdě jsem byla strašně vystrašená,takového ho neznám.Přitáhnul si mě k sobě a políbil mě do vlasů.Tyhle hádky nesnášíme oba dva.

Pohled Luka:

Když jsem všem teda na obtíž tak já vypadnu.Zbalil jsem si všechny věci a šel dolů.Všechny pohledy se upřeli jen a pouze na mě.Eliz ke mě přiběhla a objala mě,já ji ale od sebe odstrčil a obul se.  "Když jsem všem na obtíž tak já teda pudu,nechci být v domě s lidmi kteří mě nesnáší,,řekl jsem a odešel.Pokřikovali po mě něco ale já je ignoroval a dal si do uší sluchátka.Pusitl jsem si nějakou písničku a šel neznámo kam.

Pohled Eliz:

"Tak si spokojenej!,zařvala jsem na Cala a rozbrečela se. ,,Co?,,  "Si šťastnej že tu není?jedinej kdo mi tu ubližuje si ty,nesnáším tě,,zařvala jsem na něj a šla si zbalit věci.Vzala jsem si všechno potřebné a šla do parku.Sedla jsem si na lavičku a koukala do blba.

Chybí mi hrozně mi chybí.Chybí mi jeho úsměv,jeho smích,jeho dokonalí vlasy a jeho studánkové oči,chybí mi celý.Vůbec nebím kam pudu,asi do hotelu ale moc peněz nemám.

Toulala jsem se po městě dokuď jsem nenašla nějaký hotel.Byl tří hvězdičkový,ale to mi bylo docela jedno.Šla jsem dovnitř kde to vonělo květinami.  ,,Dobrý den,,pozdravila mě mladá paní která obsluhovala na recepci. "Dobrý den mohla bych se tu ubytovat na dva týdny?,,  ,,Máte štěstí už tu máme jen dva pokoje,,řekne a začne ťukat něco do počítače.Řekla mi částku kterou jsem zaplatila a podala mi klíček.  ,,Doufám že se vám tu bude líbit,příjemný pobyt,,řekla a já jen přikývla.Přešla jsem k výtahu a jela do 7 patra kde byla dlouhá chodba pokrytá červeným kobercem.

Našla jsem své číslo na dveřích a vstoupila.Byl to krásný jemně fialový pokoj s výhledem na Sydney, což zbožňuju.

Oblečení jsem si poskládala do skříně a mobil dala na nabíječku.Podívala jsem se jestli mi někdo volal a ano,měla jsem 10 nepřijatých hovorů a 8 zpráv.Všechno jsem vymazala protože se mi nechtěli číst ty zprávy kde jsem a tak.

V ceně mám snídaně,obědy a večeře což je super protože se mi nechce chodit do restaurace.Šla jsem se najíst protože jsem měla hlad jenže když jsem tam přišla tak tam stála velmi známá osoba...Hemmings.

---------------------------------------------------------------------------------------------

Hi!

Opět musím poděkovat za super komentáře holky! Kdybych mohla s radostí bych vás objala,ale to boužel nejde :(( :D

--Hemmo-- 

⭐️Hope 2(5sos-Luke Hemmings CZ)⭐️ V KOREKCIWhere stories live. Discover now