Spokojenost nadevše

973 87 18
                                    

V minulém díle:


"Lukey ale já neumím tančit,,zašeptala jsem, bylo mi trapně. ,,Já taky ne,,zasmál se a začal se pohybovat.Tancovali jsme pomalu a nevnímali okolí.Udělala jsem otočku a přitiskla se k Lukovi.Nic pro mě teď neexistovalo, jen on...

————————————————————————————-

Pohled Eliz:

Tancovali jsme a potom zašli do muzea a prošli různé památky.Nikdy jsem v Paříži nebyla a tohle byl pro mě zážitek.


"Lukey?,,zašeptala jsem a udělala puppy face. ,,Ano?,,usmál se  na mě a přitáhl si mě k sobě blíž. "Koupil bys mi prosím cukrovou vatu?,,uculila jsem se a vyšulila ret.Byli jsme totiž v Disneylandu.


,,No já nevím...,,řekl a dělal že strašně přemýšlí. "Prosím,,zakňučela jsem a cítila slzy v očích.Luke se na mě udiveně díval. ,,Eli, jasně že ti ji koupím, dělal jsem si srandu,,zašeptal starostlivě a já se uchechtla. "Lukey jen mi slzí oči, nebrečela bych kvůli tomu, ach jo...proč jsem si musela nechat doma peněženku?,,řekla jsem smutně a dívala se do země. ,,I kdyby jsi měla sebou peněženku, nenechal bych tě to zaplatit, jsi moje princezna a já si tě pořádně rozmazlým,,uculil se a políbil mě na rty.


Usmála jsem se do polibku a odtáhla se. "Jsi můj tučňáček,,uculila jsem se a políbila ho na nos. ,,Dala by si tučňačka cukrovou vatu?,,uculil se a já rychle přikývla.Šli jsme ke stánku a Luke zaplatil za cukrovou vatu.Podal mi ji a já ho políbila na tvář.Procházeli jsme se a společně snědli vatu.


Pohled Mika:

Celý den jsem byl s Rose v posteli. "Princezno co bys chtěla dneska dělat?,,zašeptal jsem a hladil ji po zadečku který jsem občas jemně zmáčkl. ,,Chci být s tebou,,zašeptala a měla zavřené oči.Ležela mi na hrudi a já ji pozoroval, byla nádherná. "Hm...napadá mě tolik věcí co by jsme mohli dělat,,uchechtl jsem se a ona mě praštila do ramene. "No co?,,uculil jsem se a políbil ji. ,,Cliffordku nadržený, přestaneš myslet pořád na to?,,uchechtla se a sedla si na mě obkročmo. "No to nevím,,zasmál jsem se a políbil ji...


Pohled Sarah:

S Calem se staráme o Liamka, no zpíš Calum protože já jsem těhotná a kvůli Calovi nesmím vůbec vylézt z postele nebo aspoň uvařit oběd, aby se něco malé/malému nestalo.


"Cale?,,zakřičela jsem aby mě slyšel. ,,Ano?!?,,vyběhl rychle po schodech a vběhl do pokoje. ,,Děje se něco?,,rychle ke mě přiběhl a vystrašeně mě pozoroval. "Né, ale strašně se nudím, lehni si ke mě prosím,,vyšpulila jsem ret a poklepala na místo vedle sebe.Calum si oddechl a usmál se. ,,Dobře,,usmál se na mě a lehl si vedle mě.Položila jsem si hlavu na jeho rameno a hladila ho po hrudi, najednou jsem se sekla. "Cale?,,vyvalila jsem na něj oči. ,,No?,,řekl nejistě. "Ty jsi posiloval?,,uculila jsem se a on trošku zrudl. ,,Jo ale né moc,,stydlivě se uculil a sklopil pohled.


Vyhrnula jsem mu tričko a viděla ten pekáč buchet. "Trochu?,,vyvalila jsem na něj oči a rukou jsem mu po buchtách přejela. "Vypadáš mnohem sexy s tou hrudí,,zašeptala jsem mu do ucha a otřela se o něj rty. ,,Ty vypadáš taky sexy, moje opičko,,uculil se a já se na něj nechápavě podívala. "Vážně mě přirovnáváš k opičce?,,uchechtla jsem se a on přikývl. ,,A nebo můžeš být můj méďa,,uculil se. "Myslím že méďa zní líp,,zasmál jsem se a on si mě k sobě přitulil.



Pohled Niki:

"Ashi?,,zakřičela jsem přes celý barák a slyšela hlasitý dupot. ,,Co se děje?,,usmál se na mě Ash a objal mě okolo pasu. "Je to moc vysoko,,zakňučela jsem a ukázala na mouku která byla úplně nahoře, na poličce.Ash se uchechtl a natáhl se pro mouku kterou mi podal. "Jsi zlato,,políbila jsem ho na tvář a mouku položila na linku.Ash mě objímal zezadu okolo pasu a hlavu měl opřenou o moje rameno. ,,Copak pečeš?,,uculil se a políbil mě na ucho. "Nech se překvapit,,řekla jsem a otočila se k němu.Ash mě posadil na linku a pohladil mě po mém středně nafouklém bříšku, byla jsem v 6 měsíci. ,,Tak moc se těším až se to narodí,,zašeptal a políbil mě na rty.Obmotala jsem nohy okolo jeho pasu a polibky mu oplácela. "Už jsi vymyslel jméno?,,zeptala jsem se ho a on se nevině uculil. "Nojo, tak co mám taky od Irwina čekat že?,,uchechtla jsem se a on mě jemně praštil do ramene...

—————————————————————————————————-

Takže chci vám něco říct.Zaprvé se moc omlouvám že jsem nenapsala díl v pondělí ale mám teď hodně školy a moc nestíhám.Zadruhé, o víkendu možná přidám díl ale nejsem si moc jistá protože odjíždím do Německa, do Mnichova na 5sos koncert, na který se moc těším a kdyby to šlo, tak vám všem koupím lístky a vezmu vás sebou <3 :D Kdyby někdo jel taky tak mi napiště prosím do komentářů, chci vás aspoň někdy vidět naživo :3

A za třetí, moc děkuju za komentáře, votes a hlavně děkuju, že semnou máte takovou trpělivost, že když někdy napíšu že přidám ten den ještě třeba dva nebo jeden díl a nesplním to, že na mě nejste tak moc naštvaní(tedy doufám :D)


—Hemmo—

⭐️Hope 2(5sos-Luke Hemmings CZ)⭐️ V KOREKCIWhere stories live. Discover now