Konec tučňáčci ale bude Hope 3

1K 79 12
                                    

V minulém díle:

Probudil jsem se v bílém pokoji.Ona mě dala do blázince?! Sarah stála ve dveřích a pozorovala mě. ,,Udělala jsem to pro tvoje dobro, nesmíš se zabít,,zašeptala. "Vypadni!, nenávidím tě!, nenávidím vás všechny!,,řval jsem a rozbrečel se...

———————————————————————————————————-

Už je to rok...rok od toho všeho.Rok od smrti Eliz.Rok od toho jak jsem stratil nejlepší přátelé.Rok od toho že Liam stratil mámu.Rok od toho...co jsem se vrátil z blázince.Rok od toho všeho...nejhorší rok v mém životě.


V pokoji kde není nic až na postel jsem celé dny spal.Nejde to nazvat ložnicí když tu Eliz není.Liam už trochu vyrostl ale nedokážu se na něj pořáně podívat, přopomíná mi Eliz.


Dívám se do zelené zdi a přemýšlím.O čem je život když v něm zažijete něco hezkého ale skončí to bolestí a zradou? Už dávno bych nežil kdyby to však bylo možné.S nikým se nebavím a o Liamka se nemá kdo postarat.Ale když nad tím tak přemýšlím...nebyl bych schopný ho opustit.


Vstal jsem a vešel do jeho modrého pokojíčku plný hraček.Seděl na zemi a hrál si s autíčkama, už jsou mu dva roky.Pohled na něj mi vytvoří úsměv na tváři ale způsobí slzy v očích...je jí tak podobný.


Vzal jsem ho do náruče a políbil na čelo.Jeho studánkově modré oči se vpíjeli do těch mích a na tváři mu pohrával úsměv.Šli jsme do kuchyně kde jsem ho položil na koberec a začal vařit Špagety.


Tenhle den byl jako každý jiný...nic se na dnech nemění, je to jako sen který se vám zdá pořád dokola...



Pohled Niki:

S Ashem máme holčičku Samanthu a kluka Jeremyho.Jsme spolu šťastní ale když jen pomyslím na Luka...všechna radost zmizí.Je na nás všechny naštvaný a já ho i chápu.Je neuvěřitelné že se potom všem drží.Stará se o Liama víc než předtím, nahrazuje mu mámu kterou boužel nemá.


Nevím proč ale každý večer když jdu spát se mi zobrazí v hlavě okamžik jak Luke v nemocnici křičí protože Eliz odpojili, je to strašné...



Pohled Mika:

S Rose je žít život jako v pohádce.Nejen že jsme naplněni láskou ale máme spolu i dceru Lily.Občas doufám že bude po mě a tím myslím to, že si bude barvit vlasy, mít tetování a piercingy jenže když jsem to řekl Rose, málem mě za to zabila, ne dělám si srandu.


"Rosie?,,zašeptal jsem a viděl ji v obyváku s Lily. ,,Ano lásko?,,usmála se a přišla ke mě. "No...napadla mě oslava...myslím oslavu narozenin které bude mít zítra Lily,,uculil jsem se a políbil ji na tvář. ,,Vážně?,,uculila se. ,,No...já už ji totiž mám jak si připravenou,,řekla nevinně. "Super, takže já jdu obvolat hosty,,usmál jsem se. ,,počkej ale co tvůj nápad na její oslavu?,, "budu zpoléhat na tebe,,usmál jsem se a políbil ji...


Pohled Sarah:

S Calem jsme zrovna v parku.Procházíme se rozkvětlým parkem s naší malou princeznou Jessie.Jsme asi ta nejšťastnější rodinka na světě...



Pohled Caluma:

Zatím co se procházíme parkem, myslím na svoji sestřičku.Vzpomínky na její pohřeb, její smrt, její lásku k Lukovi, její dítě...tohle všechno se mi vybavuje když někdo vysloví její jméno.Tu bolest prožívám celé dny protože to Sarah neustále rozebírá.Nejhorší na tomhle všem je...že tohle je realita, že se tohle všechno stalo a taky to skončilo.Ona skončila.Skončili její sny o šťastném životě.Skončila její pohádka kterou si vymyslela v hlavě a chtěla ji žít.Skončilo to...už se to nikdy nevrátí...nikdy.

——————————————————————————————-

Hi! Tohle je poslední díl a dneska vám sem napíšu že jsem zveřejnila pokračování.Ale ještě nehledejte Hope 3, ještě není :D

Všechno vám sem dneska večer napíšu a do komentářů hodím odkaz na pokračování tohoto příběhu, zatím AHOJ TUČŇÁČCI :3


—Hemmo—

⭐️Hope 2(5sos-Luke Hemmings CZ)⭐️ V KOREKCIWhere stories live. Discover now