Kouzelný večer...

1.2K 101 6
                                    

V minulém díle:

,,Máš to dobrý Mikey,,zašišlá Luke a vyprskne na stůl své jídlo. ,,Jseš nechutnej Hemmingsi,,ušklíbne se Cal a přitáhne si svůj talíř k sobě. ,,Děkuju ale příště mě prosím nepoprskej,,řekne Mike a utře si obličej.Ashton a holky dostanou záchvat smíchu a já jen nad tím vším kroutím hlavou...

--------------------------------------------------------------------

Pohled Eliz:

Když se všichni najíme tak se přesuneme dovnitř.Já s Nikou jdeme nachystat Sarah a kluci zatím koukají na televizi. "Takže já ti udělám vlasy a Niki ty ji nalíčíš jo?,,zeptám se a Nika přikývne.Nika ji lehce nalíčí a já ji nakulmuju vlasy.Když je Sarah hotová tak se jde převléct do tich úžasných šatů...

,,Můžete,,řekne Sarah a my se s Nikou otočíme. "No ty kokos,Cal bude slintat,,zasměju se a trochu ji upravým šaty.Sarah si dá náušnice a náramek a Nika ji zapne náhrdelník.  ,,Sluší ti to Sar,si hrozně hezká,,řekne Nika a já přikývnu.

,,Za 5 minut bude 8 co budeme dělat?,,zeptá se Sarah. "No,nechceš už jít?,než se obuješ a tak,,řeknu. ,,Asi máš pravdu,moc děkuju holky,jste zlatý,,obejme nás a odejde.

Pohled Sarah:

Dole si obuju boty které jsem dostala od Cala a šla před dům.Za 5 minut přijelo před dům černé bmw ze kterého vystoupil Cal v obleku.Přišel ke mě a podal mi kytici červených růží.  ,,Pro mou princeznu,,řekl a políbil mě do vlasů.Nastoupili jsme a odjeli pryč...

Přijeli jsme před luxusní restauraci.Cal mi otevřel dveře jako praví džentlmen a pomohl si z auta.Zamknul auto a ruku v ruce jsme šli do restaurace.

,,Dobrý den,mám rezervaci,stůl pro dva na jméno Calum Hood,,řekl číšníkovi který nás dovedl do 3 patra restaurace.Byli jsme na střeše resturace kde jsme byli skoro sami.Cal mi odsunul židli a já se posadila.Zase mě přisunul a sedl si naproti mě. ,,Chcete jídelní lístek nebo to necháte na šéfkuchařovi?,,zeptal se nás číšník a my se na sebe s Calem podívali. ,,Myslím že to necháme na šéfkuchařovi,,usměje se Cal a on přikývne.Zachvilku zase příjde a nalije nám bílé víno. ,,Jídlo bude trvat půl hodinky,,řekne číšník a my přikývneme.

,,Moc ti to sluší lásko,,řekne Cal a já se začervenám.Chytne moji ruku do té své a jemně ji zmáčkne. ,,Po večeři mám pro tebe ještě jedno překvapení a doufám že budeš nadšená,,usměje se na mě a já na něho.

Za půl hodiny přinesou naše jídlo.Přinesli nám špagety ale prý to jsou trošičku jiné.Ochutnali jsme je s Calem a mohli se užrat!

,,No páni,,řekne Cal po prvním soustu. "Mám takový pocit že sem budeme chodit častěji,,uchechtnu se a napiju se vína...

--

Po večeři mě Cal vezme na jedno naše místo.Je to louka ze které jde vidět na celé noční město.Je na ní deka na kterou si s Calem lehneme a pozorujeme noční oblohu. ,,Lásko,moc tě miluju a ten to dárek je pro nás oba,doufám že se ti bude líbit řekne a podá mi obálku.Otevřu ji a vytýhnu z ní dvě letenky na Hawai. "Panebože,,zašeptám a zakryju si rukou pusu.Cal mě obejme okolo pasu a dá mi pusu do vlasů. ,,Tak co?,líbí?,,zeptá se mě nedočkavě. "Ty si ten nejúžasnější přítel na celým světě vykřikknu a povalím ho na deku.Ve společném objetí ležíme na dece a líbáme se. ,,Miluju tě,,zašeptá. "Miluju tě,,oplatím mu slůvka a přitulím se k němu...

-------------------------------------------------------------------------------------

--Hemmo--

⭐️Hope 2(5sos-Luke Hemmings CZ)⭐️ V KOREKCIWhere stories live. Discover now