Zastavilo se mi srdce...

1.3K 120 12
                                    

V minulém díle:

Když jsem šla odnýst talíř tak do místnosti přišel Luke který měl celý krk obsypaný cucfleky,parchant.

Nevím proč mi to tak vadí,vždyť už to není můj přítel,nevím co se to semnou děje.

-------------------------------------------------------------------------------

Luke si zamířil ke stolu od kuď js vzal vafle s ovocem a kávou.Sedl si ke stolu a koukal do zdi.Když jsem odcházela dívala jsem se na něho a on na mě.Prohlížela jsem si ty načervenalé fleky kterým se říká cucfleky.Nechápavím pohledem se na mě díval do té doby než si sáhl na krk a potom na chvilku neodešel.

Pohled Luka:

Ze včerejška mám úplné okno.Měl jsem hlad a proto jsem šel do jídelny kde jsem si vzal velkou porci vaflí s ovocem a kávou.Když jsem si sedl,zkusil jsem si vzpomenout na včerejšek ,ale prostě to nešlo.

Okolo mě prošla Eliz,která se na mě dívala udiveným pohledem,no zpíš na můj krk.Nevím proč na to tak koukala,ale už mi to vadilo a já se šel tedy podívat na záchody co tam mám.

Na záchodech jsem se šel podívat do zrcadla až mi i oči vypadli z důlků.Už vím na co se tak dívala,měl jsem tam snad milion cucfleků.Svoji mikynu jsem si vytáhl trošku nahoru aby to aspoň čás z toho zakryla.Vrátil jsem se do jídelny kde jsem si sedl a pustil se do božského jídla.

Pohled Eliz:

Dneska zůstanu v hotelu protože venku prší.Právě teď ležím v posteli a dívám se na televizi která je pověšená na zdi.Zrovna tam dávají jak jsem poznal vaši matku,tenhle seriál miluju.

Když seriál skončil tak někdo zaklepal.Šla jsem otevřít když v tom stál před dveřmi Luke. "Co potřebuješ?,, ,,Nechceš někam zajít?,, "Em teď?,když venu prší?,, ,,To vadí?,, "No...em,ne,, ,,Tak jo,co kdybychom šli do kina?,, "Jo,to zní dobře,, ,,Tak pojď,,řekl a šli jsme do kina na horor.

V kině:

Pohled Eliz:

V kině jsem asi umačkala Luka,protože jsme byli na Annabelle a já horory nesnáším.Luke se tam občas zasmál,když jsem málem spadla ze sedačky jak jsem se lekla.

Po skončení hororu jsme šli na večeři do nějaké luxusní restaurace kde jsme si dali steak kterého jsem se mohla užrat.Po úžasné večeři jsme se šli projít do parku,byl jako ten starý Luke,byl zas úplně jiný,byl lepší.

,,Nemysli si že jsem zas ten starý Luke,,řekl Luke a tím mě zaskočil. "Tuhle chvíli si cením,protože se nechováš jak namachrovanej debil,,řekla jsem.Luke se nachvíli zastavil a koukal se na mě. "Co?,, ,,To si o mě opravdu myslíš?,,zeptal se mě Luke sklamaným hlasem.Tentokrát mu to řeknu upřímě. "Myslí si to všichni,ale ty si tak slepej že si svoje chování vůbec neuvědomuješ,,řekla jsem mu a pokračovala v chůzi.

Přišlo mi divné že jsem neslyšela žádné kroky za sebou a proto jsem se otočila.Luke tu nebyl,asi jsem ho naštvala,ale už to nešlo v sobě dusit.Vrátila jsem se do hotelu kde na recepci čekali Calum,Mike,Ashton,Sarah a Nika?!!

Všichni ke mě přiběhli a objali mě. ,,Je mi to hrozně líto,,zašeptal Calum a já si mohla všimnout jak všichni brečí. "Cale to co se stalo,se stalo já už o tom nechci mluvit,,řekla jsem mu protože se o té hádce ve vile nechci už bavit,vyjela jsem na něj,byla jsem na něho hrozně naštvaná.Potom mi i něco zašeptala Sarah,když mě už všichni objali. ,,Zlato je mi to tak líto,,řekla. "Sarah je to vpohodě,nemusí vám to být líto,,řekla jsem jim a oni se na mě udiveně podívali. "Co je?,, ,,Jak tohle můžeš říct?,,vykřikl na mě Mike a já ho naprosto nechápala. "Nemusíte se mi všichni omlouvat za to jak jsem se s váma pohádala ve vile už je to minulost,,zopakovala jsem. ,,Pane bože,,zašeptala Nika. ,,Ty o tom nevíš?,,zeptal se Ashton. "O čem?,,zeptala jsem se nechápavě. ,,Zlato,Luka srazilo auto,je v nemocnici,,řekne Sarah a mě se zastaví srdce.

---------------------------------------------------------------------

Vaše komenty mě hrozně poteší vždycky když si je čtu :))

Moc děkuju za krásné komentáře a votes :3

--Hemmo--

⭐️Hope 2(5sos-Luke Hemmings CZ)⭐️ V KOREKCIWhere stories live. Discover now