Bolest

1K 91 7
                                    

V minulém díle:

Od doby co jsem se vrátil z psichyatrie domů jsem nenapsal žádný zápisek a proto ho napíšu teď.Stalo se něco,co do mého života zase vneslo barvy.S Eliz jsme zase spolu a já nevím jestli mám brečet štěstím nebo skákat několik metrů vysoko.Je to úžasná a dokonalá dívka kterou neskutečně miluju protože do mého života vnesla štěstí,lásku kterou jsem nikdy neměl,tu opravdovou ne.Mám pro ni překvapení a doufám že se jí bude líbit.

Nevím kdy se Calum vrátí ale chtěl bych se ho zeptat na ten deník.Jsem tak strašně nedočkaví ale přitom se bojím....Jaká bude jeho reakce?

Chtěl jsem toho napsal víc ale otevřeli se dveře ve kterých byl Calum. ,,Eliz prosí....,,nedořekl to a podíva se na mě,ale potom na ten deník a sekl se....

-----------------------------------------------------------------------------------

Pohled Luka:

Calum stál ve dveřích a díval se na ten deník.Začali mu slzet oči a rychle běžel pryč.Zaklapl jsem deník a hodil ho na postel.Běžel jsem za ním a chytl ho za rameno. "Calume já vím co je to za deník a vím že patřil kdysi tobě,proč si mi to nikdy neřekl?,,zašeptal jsem a viděl jeho slzu na tváři. ,,Protože je to pro mě až moc bolestivá vzpomínka,,zašeptal a utekl do svého pokoje.Povzdechl jsem si a vrátil se do pokoje.

Pohled Eliz:

Něco mi přistálo na noze a já rozespale otevřela oči.Porozhlédal jsem se po pokoji ale nikdo tu nebyl.Očima jsem přejížděla po pokoji a uviděla kožený deník.Vzala jsem ho do rukou a otevřela,byli v něm zápisky.Četla jsem si první stránku a když jsem ji dočetla,docela mě zarazilo to jméno Calum Hood.

Do pokoje přišel Luke a sekl se když viděl že deník držím v rukou.Rychle mi ho sebral a schoval za záda. "Luku co je to za deník a proč tam bylo napsané jméno mého bratra?,,řekla jsem zmateně a on polk.  ,,No víš Eliz,tvůj bratr,,povzdechl si. ,,Měla by ses zeptat jeho a né mě,on by ti to měl říct,,řekl a podal mi deník.Stoupla jsem si a deník si od něj vzala. "On už přijel?,,zeptala jsem se nadšeně ale byla pořád zmatená.Luke přikývl a sedl si jako hromádka neštěstí na postel.

Běžela jsem k Calumovi do pokoje a otevřela dveře.Objímal Sarah okolo pasu a hlavu měl zabořenou v jejích vlasech. "Cale?,,,šeptla jsem a on se na mě podíval se slzami v očích. ,,Už to víš?,,zašeptal a já se na něj zmateně podívala. "Přečetla jsem si první zápisek,ale nechápu to,proč je tam tvé jméno?,,zašeptala jsem abych Sarah neprobudila. ,,Protože já v tom blázinci taky byl,přečti si celý deník a pochopíš,,zašeptal a začal brečet,bylo mi ho líto.

Pohled Luka:

Slyšel jsem jak Liam brečí a tak jsem šel k němu do pokoje.Vzal jsem si ho do náruče a kolíbal se s ním,byl roztomilý.Přestal plakat a díval se na mě jeho velkýma modrýma očima.Políbil jsem ho na čelo a on se zachechtal.Uslyšel jsem jak dveře zavrzali a otočil se.Eliz se na mě dívala se slzami v očích.Přišel jsem k ní a objal ji. "Lásko nebreč,Calum je už v pořádku a já taky,už budeme zase ta šťastná rodina,,usmál jsem se na ni přes všechnu tu bolest. ,,Ale co když se mu to zase vrátí?,,zašeptala a brečela. "Nevrátí neboj,,  ,,To nemůžeš vědět,,zašeptala a tiskla se ke mě. "Ale tohle vím,bude v pořádku,, ,,Slibuješ?,,  "Slibuju,,zašeptal jsem a políbil ji do vlasů.Ať tohle trápení už skončí...

--------------------------------------------------------------------------

Hi! Další díl pro vás.Na příští díl se můžete těšit,mám pro vás překvapení :33

A jinak můj příběh s Mikeym se jmenuje Danger,a už si ho můžete přečíst ;)

--Hemmo--

⭐️Hope 2(5sos-Luke Hemmings CZ)⭐️ V KOREKCIWhere stories live. Discover now