Děsivý sen

1.4K 120 9
                                    


V minulém díle:

Šel jsem s Lukem do mého pokoje,kde jsem ho přimáčkl na zeď. "Jestli bude kvůli tobě zase na dně Luku,tak si mě nepřej,já nedovolím aby se pořád jenom trápila,,řekl jsem dost vážně a on jen na sucho polkl. "Rozumíš!, ,,Jo rozumím,,řekl přikrčeným hlasem a já ho pustil.Šel jsem za holkama do pokoje a ony mi řekli jestli by jsme si něco nezahráli,Sarah řekla že by jsme si mohli zahrát flašku a já tedy souhlasil...

-----------------------------------------------------------------------------------

Pohled Caluma:

S holkama jsem šel dolů kde jsme začali hrát flašku.Po půl hodině jsme byli na tom asi takhle,já byl bez trička,Luke byl bez kalhot,Mike byl jen v boxerkách,Ashton byl oblečenej,Sarah byla jen ve spodním prádle,Nika byla bez trička a Eliz byla oblečená.

,,Mě už to nebaví,,zaskuhral Ashton a ostatní se k němu přidali. "Tak co filmovej maraton?,zeptal jsem se a všichni souhlasili.

Pustili jsme si asi 3 komedie a 2 horory u kterých holky ječeli jak kdyby je někdo vraždil.Na večeři jsme si objednali pizzu,jak jinak a potom jsme šli všichni spát.No akorát byli trochu komplikace s Lukem a Eliz,ale domluvili jsme si že bude Luke spát s Mikem a Eliz bude sama.Máme tu pokoj pro hosty,ale je to trochu trapné,ale nemáme tam uklizeno a postel tam taky není.

Pohled Eliz:

Když jsem šla spát tak se mi zdál sen který už nikdy nechci zažít.

"Ne Calume nedělej to,nech toho,prosím,křičela jsem na Cala který držel pistol u své hlavy. ,,Stojíš za nic,si k ničemu,kdyby jsi umřel nikdo by o tobě nevěděl a zpíš by se všichni radovali,,říkal mu Luke a Calum stiskl spoušť. "Néé Cale,néé,prosím nesmíš mě tu nechat,křičela jsem když jsem klečela u jeho bezmocného těla,u prázdné schránky. ,,Nemusíš se bát zlato,ty pudeš jako první za ním,,řekl Luke ďábelsky a namířil pistoli na mě. ,,Poslední slova?,,zeptal se mě Luke. "Chcípni,řekla jsem mu do obličeje a chytla za ruku Cala.Luke se jen uchechtl a zmáčk spoušť.Potom se ale zabil i on,a to byl konec...

Když jsem se probudila tak jsem zrychleně dýchala,panebože...

Rozbrečela jsem se,ten sen byl tak živí,jako kdyby se to stalo doopravdy.

,,Neboj ty umřeš jako první,,zašeptal někdo zamnou a střelil mě.

--

,,Eliz,vzbuď se,vzbuď se,,říkal někdo a třásle semnou.Rychle jsem se probudila a začala brečet. ,,Klid,byl to jen sen,byl jen sen,,utěšoval mě něčí hlas a já poznala že je to Luke.

Luke si sedl vedle na postel kde jsme seděli ve společném objetí.

Ráno jsem se probudila vedle Luka.Podívala jsem se na něj když mu zrovna tekla slina z pusy.Někdo by řekl že je to nechutný,ale mě to u něj příde roztomilý.

Posadila jsem se a podívala se po pokoji.Vzpoměla jsem si na ten odporný sen,bože,nesnáším svůj mozek že musí vymýšlet tak hnusné sny.Jen jsem nad tím zakroutila hlavou a šla ke skříni.Vytáhla jsem si tričko Nirvana a šedé tepláky.Oblékla jsem si to,ano před Lukem,nevadilo mi to,zaprvé spal a zadruhé je to můj pří... je to můj bývalí přítel.

Přešla jsem do koupelny kde jsem si rozčesala vlasy a vyčistila zuby.Poupravila jsem se v zrcadle a šla za Lukem.Ještě spal a já ho nechtěla budit,proto jsem se šla nasnídat.

Dala jsem si na snídani lupínky a k tomu pomerančový džus.Když jsem dojedla tak jsem to dala do myčky a zapla si televizi.Dávali spongeboba tak jsem se dívala.

Zachvíli přišla rozespalá Sarah která si přisedla a dívala se semnou.Smáli jsme se jak blbí,teda až do té doby co nepřišel Luke a nepřisedl si ke mě.Trošku jsem se posunula k Sarah ale ta se šla nasnídat takže jsem tam zůstala sama.

,,Si vpohodě?,,zeptal se mě Luke. "proč bych neměla?,, ,,No asi ve tři ráno si začala ze spaní křičet,tak se ptám jestli jsi už vpořádku,,zeptal se mě klidným tonem a já přikývla.

Zachvíli přišli i ostatní. ,,Hele lidi co budeme dělat?,,zeptal se nás Ash. ,,Já bych měl nápad,,olízl si rty Mike.

------------------------------------------------------------------------------------------

Děkuju jste úžasní človíčkové :33

--Hemmo--

⭐️Hope 2(5sos-Luke Hemmings CZ)⭐️ V KOREKCIWhere stories live. Discover now