Nákupy

1.5K 118 8
                                    

V minulém díle:

,,Byl jsem debil,vím to,ale miluju ji,nedokážu ji ublížit znovu,,řekl Luke a já se pousmála. ,,To si říkal tolikrát a stejně nikdy nesplnil řekl Calum a potom jsem jen slyšela jak práskly dveře a náhlé povzdechnutí Luka. ,,Nikdy,už nikdy ti neublížím princezno,si má květina která mě okouzlila a otevřela mi oči,nechci tě znovu stratit,,zašeptal mi do ucha Luke a potom mě políbil.

---------------------------------------------------------------------------

"Já tebe taky,,zašeptala jsem mu a otevřela oči.Překvapeně se na mě podíval a já ho políbila na tvář. ,,Ty si to slyšela?,,zeptal se mě a já přikývla.Usmál se a já si lehla na jeho hruď.  "Kdy tě pustí?,,  ,,Za 4 týdny,,řekl a já myslela že si ze mě dělá srandu.  "Cože?,já už tě chci mít doma,,řekla jsem mu a přitulila se ještě víc k němu.

O Měsíc později:

Luke má za dva dny narozeniny a já vůbec nevím co mu mám koupit.Ano jsem ten typ že nechavá tyhle věci na poslední chvíli.Právě ležím s Lukem u nás ve vile na gauči a sledujeme nějakej akčňák kterej ani jednoho nebaví.

Potřebovala jsem ho nějak zabavit abych mohla sehnat dárky.Řekla jsem Ashovi ať něco podniknou že já si zatím pudu nakoupit "oblečení".Souhlasil a já měla o jeden problém míň.Druhý problém,co mu mám sakra koupit.Vzala jsem si peněženku a mohla vyrazit do centra.

Za půl hoďky co jsem byla v obchoďáku jsem mu koupila nějaké náramky Nirvana.Procházela jsem pomalým krokem po chodbě kde mě z každé strany vítali obchody.Se zoufalým pohledem jsem procházela po chodbě když jsem spatřila něco úžasného.Za vitrínou stál velký plyšový tučňák.Možná byl i věčí než já.Okamžitě jsem vběhla do obchodu a poprosila je o jednoho velkého plyšového tučňáka.Když mi řekl částku kterou chcou za tučňáka,málem mě šlehlo,ale zaplatila jsem to.

Právě si s úsměvěm na rtech kráčím přes celý obchoďák s jedním velkým tučňákem.Bylo mi trochu divně když na mě koukali,byl věčí než já,no asi kdybych to viděla bych taky zírala.

Zavolala jsem si taxi protože se mi ho vážně nechtělo tahat až domů.

--

Před domem jsem ze zadní kapsy vyštrachala klíče a odemkla.Rozhlédla jsem se jestli  není Luke poblíž naštěstí nebyl.Podívala jsem se do kuchyně kde byl akorát Ashton. "Ashi mohla bych u tebe schovat moje dárky pro Luka?,,  ,,Jasně,,řekl s úsměvěm a už si ho ode mě bral.Děkovně jsem se na něj podívala a šla do pokoje.

V pokoji ležel na posteli Luke se sluchátky v uších,měl zavřené oči.Potichu jsem došla k němu a jemně sním zatřásla.Jak mě spatřil tak se rozzářil jako sluníčko.Vyndal si sluchátka z uší a dal mi pusu.  ,,Tak co hezkého sis koupila,,zeptal se mě Luke když nikde neviděl tašky.No teď jsem nahraná,rychle něco plácni.  "No,po cestě jsem potkala kámošku tak jsme zašli společně na nákupy,ale nic jsem si nekoupila,protože měli všude hrozně drahé věci a-a ani se mi nic nelíbilo,,plácla jsem kravinu co mě napadla.Luke se na mě pobavěně díval. ,,Opravdu?,,zeptal se mě s přiblblým úsměvěm na rtech. "Jo,,  ,,Od kdy si Hood-ová nic nekupuje když je v obchoďáku?,,zeptal se a díval se na mě zamyšleně. "Och bože,,zasmála jsem se. ,,Tak co,kde jsi byla?,,  "To ti nemůžu říct je to trapný,,řekla jsem a lehla si vedle něho. ,,Říkej,,  "Až teď jsem šla nakupovat dárky,celou dobu jsem přemýšlela co ti koupit a teď už to mám,,řekla jsem s úsměvem na rtech.  ,,A kde to je?,,zeptal se Luke a začal chodit po pokoji.  "Neřeknu,až za dva dny,,řekla jsem a vyplázla na něj jazyk.

--

Pohled Eliz:

Večer jsme se s Lukem dívali na Hvězdy nám nepřály.Přemluvila jsem Luka,bylo to vážně něco ho přemluvit je tak tvrdohlavej.

Když film skončil tak jsem se rozbrečela.Luke si mě přitáhl k sobě a já brečela na jeho rameni.Hladil mě po zádech,hrozně mě to utěšuje.  ,,A tady je důvod proč se na tyhle filmy nedívám,,řekl Luke a odtáhl se odemě. "Ale bylo to krásný,to musíš uznat,,řekla jsem mu a utírala si slzy.  ,,Neříkám že to nebylo hezký,ale tyhle filmy nemám rád,vždycky člověka rozbrečí,,řekl a pustil tam další film. "ale ty si nebrečel,,řekla jsem a on zčervenal.  "Ty si brečel?,,zeptala jsem se s údivem když ze sebe dělá pořád machra.

Když Luke zapl další film tak jsem asi v půlce usla.Zdál se mi sen kde jsem byla s Lukem v nějakém rodinném domečku a okolo nás pobíhalo plno dětí.

-------------------------------------------------------------------------------

Udělala jsem výměný obchod s Penguinkristy :DD

Takže můžete poděkovat této osobě>Penguinkristy<za další část :)) :D

--Hemmo--

⭐️Hope 2(5sos-Luke Hemmings CZ)⭐️ V KOREKCIWhere stories live. Discover now