Byl to podvod

1K 88 10
                                    

V minulém díle:
,,Tak hele sestřičko,ten tvůj Hemmings je naprosto v prdeli a jen díky mě,je v blázinci a může tam být tak dlouho,jak budu chtít,ale jestli ho chceš ještě někdy vidět doma,tak pro to budeš muset něco udělat,,usmál se zlomyslně a já dostala strach....

-----------------------------------------------------------------------------

Pohled Eliz:

,,Takže,asi nevíš kdo jsem a proto ti to řeknu.Jsem šéf toho největšího gangu v Sydney,a každý se mi radši vyhýbá obloukem a ty bys měla taky.Ten tvůj Hemmings mi dluží jak prachy,tak holku kterou mi kdyby si přebral.Jsem hodně háklivej na tyhle věci a pokuď je nedostanu zpátky,bude za to ten dotyčný dosti pikat.Našel jsem si tě,každý den tě sleduju a vím o tobě úplně vše.Dva lidi z mého gangu pracují v blázinci a místo prášků které má dostávat mu dávají úplně jiné.A ty,aby si ho z toho dostala mi budeš muset dát 2 miliony do dvou dnů a potom chci drogy,ty nejlepší které jsou,,řekl a opřel se o zeď naproti mě. "A-a,kde to mám asi sehnat?!?,,vyjekla jsem a rozhodila rukama. ,,To není moje starost ale pokuď to nebude do dvou dnů,už toho tvýho Hemmingsna neuvidíš,,řekl a pokrčil rameny. "V kolik a kde?,,řekla jsem a cítila slzy na tváři. ,,Tady v jedenáct ráno,,řekl a zapálil si cigaretu.Přikývla jsem a utekla domů.

O dva dny později:

Nikomu jsem neřekla co musím udělat abych zachránila Luka,ale Calum to zjistil díky sms které mi Ben posílal. ,,Zvládneš to,,zašeptal Cal a dal mi malou pusu na čelo.Obula jsem se a šla do ulice Lynwood.

Taxík mě dopravil na místo a já šla do uličky kde už někdo stál,Ben a Luke?!Přišla jsem k nim blíž a viděla Benův zlomyslný pohled a Lukův vystrašený pohled.Podala jsem balíček Benovi a ruku rychle stáhla k sobě.Peníze jsme si s Calem sehnali díky tomu že kluci vydělávali svou skupinou ale potom se rozpadli.Peníze které jim zbyli,Calum vzal a dal mi je,no a drogy jsem sehnala přes Mikova kámoše,zní to divně ale je to tak.

Ben rozevřel balíček a nakoukl dovnitř.Kývl hlavou,takže peníze byli vpořádku a drogy taky. "Luku,,šeptla jsem a Ben se začal smát. ,,Ale notak,přece nejsi tak naivní že si mi uvěřila že ti Luka vrátím,,rozesmál se a Luke s ním. "To přece....Luku,,zašeptala jsem a začala brečet.Luke se uchechtl a zapálil si cigaretu.

Slyšela jsem přijíždět auto které zastavilo kousek od nás. ,,Díky puso,,chytl mě silně za bradu a políbil mě na rty.Luke se chtěl ode mě odtáhnout ale já mu jednu vrazila. ,,Cos to doprdele udělala?!,,zařval na mě ale Ben ho chytl za loket a stáhl k sobě. ,,Nech tu krávu napokoji,ta ti nedá,,rozesmál se a oba dva nastoupili do černého Range roveru a odjeli.Sjela jsem po zdi na zem a začala hystericky brečet.

Pohled Bena:

S Ryanem jsme odjeli ke mě do vily která byla na konci města.Luke má dvojče které pracuje pro mě a jmenuje se Ryan.Má potetované ruce které má teď zakryté dlouhým rukávem,kouří,je to děvkař a má piercing ve rtu jako Luke.Ve vile jsme si rozdali peníze a dali je do trezoru...

Pohled Eliz:

Tohle nemohl být Luke,on by mi tohle přece neudělal.Bože už se prober,vždyť už tě nemiluje,proč by se měl k tobě pořád chovat hezky!Zvedla jsem se z chladné země a zavolala si taxíka.Odjela jsem domů kde už na mě čekal Calum. ,,Eliz,co se stalo!,,řekl vystrašeně a vzal si mě do náruče. "Byl to podvod,Luke se s ním spojil,,brečela jsem mu do hrudě.

Pohled Ryana:

Ta holka byla zatraceně sexy a já ji chtěl,a to co chci já dostanu!Bylo něco okolo 9 večer a já vyšel do temných ulic.Stál jsem před jejím domem a díval se do okna jejího pokoje.Zrovna si sundávala triko a já si olízl ret.Začal mi zvonit mobil zrovna v tom nejlepším. "Co je?!,,křikl jsem naštvaně. ,,Kde kurva jsi?!,,zařval na mě naštvaně Dan.Dan je drogový diler. ,,Doprdele já zapoměl,,řekl jsem a típl to.Zapoměl jsem,že jsem si měl vyzvednout u Dana balíček koksu.

Pohled Eliz:

Převlékla jsem se do pyžama a zatáhla žaluzie.Moje nenávist k Lukovi stoupla až tak,že už ho nechci nikdy vidět a kdybych si měla vybrat koho bych měla zachránit,jestli bezdomovce nebo Luka,určitě by to byl bezdomovec protože Luke je parchant.Nechápu jak jsem ho mohla milovat  natož s ním mít dítě!.Lehla jsem si do postele a usla...

----------------------------------------------------------------------------------

Další díl,doufám že se bude líbit! :3

Sis,ano to jméno Ryan ti bude něco připomínat :DD

--Hemmo--

⭐️Hope 2(5sos-Luke Hemmings CZ)⭐️ V KOREKCIМесто, где живут истории. Откройте их для себя