Zase na dně

1.6K 118 7
                                    

V minulém díle:

,,Jo jinak za tebou přišel nějakej asiat se svoji partičkou,prý se jmenuje Calum Hood to je někdo stebou do rodiny?,,zeptá se mě zvědavě prsatá koza a já na ni čumím jak nevím na co. "ne vůbec,normálně shoda příjmení a ještě ti včera vůbec neříkal doktor že je to můj bratr,který mimochodem asiat není aby si jen ho pouštěla ke mě protože je členem mé rodiny,,řekla jsem s ironií v hlase,ale ona to stejně nepochopila. ,,Fákt?,ty jo a já myslela že je to tvůj bratr,,řekla zmateně a odešla.

----------------------------------------------------------------------------------

Zachvilku se do pokoje vřítili kluci a Sarah s Nikou.Holky ke mě přiběhli a začali mě mačkat ve svém pevném objetí.  ,,Hrozně si nám chyběla,,řekla Nika a posadila se vedle mě.Podívala jsem se na Caluma který se rozbrečel,nastavila jsem náruč a on ji hned přijal. "Bráško,už jsem vpořádku,řekla jsem mu a přitom ho hladila po zádech,je hrozná citlivka,ale nemám mu to za zlé.Všichni seděli vedle mě kromě Luka který postával u dveří.Holky se s Calumem bavili o tom kdy mě pustí z nemocnice a co budou dělat,Mike seděl zamnou a pletl mi  asi copánek?

Podívala jsem se na Luka který se na mě díval jak opuštěné štěně.Pokývala jsem hlavou ať mě obejme,dlouho jsem necítila okolo sebe jeho ruce,jeho pevné,ochranářské objetí.Přišel ladným krokem ke mě a obejmul mě,nebylo to objetí jako láskyplné a plno dalších pocitů,tohle bylo obyčejné jako kdyby jsme byli jen dva kamarádi,šlo cítit jako kdyby bylo trochu nucené,co se zase stalo?

Pohled Luka:

V nemocnici jsme okamžitě zamířili  k Eliz do pokoje,divil jsem se že nám nic neřekli,protože ještě včera říkali že k ní může pouze rodina.Ležela na posteli a hned jak nás spatřila se jí v očích objevili jiskřičky.Holky k ní běželi spryntem  a hned ji mačkali v objetí.Potom se podívala na Caluma který se rozbrečel,nastavila náruč a on ji hned objal,Mika si sedl za ní a něco ji vytvářel na hlavě,no a já?,Já jsem stál u dveří a jen pozoroval šťastné lidi.Nemůžeme spolu být,už hodně krát jsem jí ublížil,i teď,kvůli mě tady leží.

Eliz se na mě podívala a znova nastavila náruč,ale teď jen mě.Přišel jsem k ní a pevně ji objal.Cítil jsem že to slábne,to všechno co jsme spolu zažili už nezažijem jako zamilovaný pár.

Po chvilce jsem zašel za doktorem který mi řekl že si Eliz můžeme odvést asi za týden.

Pohled Eliz:

Bylo asi něco okolo 8 hodiny večer.Dneska mě navštívili kluci a holky,a potom zamnou dokonce přišli i rodiče.Právě teď sedím na posteli a naproti mě v křesle sedí Luke,díváme se sobě do očí,ale oba mlčíme,vím to,vím že příde něco co mě zase potopí na dno,vždycky se něco musí najít.

Vidím na Lukovi tu nervozitu,úplně z něho raší.Sedí a hraje si se svými prsty na rukách,oční kontakt ale pořád nepřerušuje.Mám plno otázek které nechápu nebo neznám odpověď.Kdyby každý člověk měl žít šťastně tak ten to svět vypadá úplně jinak.Boužel žije v každém životě bolest,slovo bolest bolí už jenom vyslovit,nebo chyba,každý dělá chyby není člověk který je nedělá,říká se že chybama se člověk učí,ale není tomu vždycky tak,někdy vás stáhnou až tak na dno že už nemůžete vyplavat nahoru...je to svinstvo,ale to nikdo neovlivní.

"proč tu si?,  ,,Jak to myslíš?,,zeptal se "zmateně".   "proč bys tu přece jen tak seděl?,,  ,,to tu nemůžu sedět a dívat se na tebe?,,  "Luku vím že jsi nervozní takže mi řekni co mi potřebuješ říct,  ,,Jak víš že ti chci něco říct a že jsem nervozni?,,  "Jsi jako kniha kterou jsem četla už mockrát,

Pohled Luka:

,,Jsi jako kniha kterou jsem četla už mockrát,,odpověděla.  Co jí mám říct?,nebo zpíš jak jí to mám říct? 

Musím ale pochopit jednu věc,když ji teď neřeknu na rovinu že už spolu nebudeme,zlomí ji to,ale kdybych ji to řekl třeba za měsíc tak kdo ví co se za ten měsíc stane,zlomilo by ji to ještě víc.

,,No poslouchám,,řekne otráveně,jak může být tak náladová? no teď to neřeš a radši ji řekni co musíš.Tak jo,nádech výdech,spusť...

"Víš Eliz když ti to neřeknu teď tak asi už snad nikdy.Nemůžeme být spolu,uvědomiješ si vůbec jak moc ti ubližuju?! jen kvůli mě tu opět ležíš,teď mi určitě řekneš,ty za to nemůžeš,ba naopak můžu,mám být přítel který tě má chránit a né aby si kvůli němu byla pokaždé v nemocnici,,řekl jsem a odešel,už zase odcházím od osoby kterou neskutečně miluju ale zároveň ji tím ubližuju.

Pohled Eliz:

Tak a je to tady,ta bolest,jako kdyby mi vytrhl Luke srdce z hrudi.Neskutečná bolest,už se zase topím,už jsem zase na dně.

Člověk si řekne,nebreč,nestojí ti za to,ale kdo doopravdy miluje tak vždycky brečí.Prožívám známí pocit,jako kdyby vám někdo vzal něco na čem vám doopravdy záleží a nemůžete bez toho žít.

Co teď vlastně bude až se vrátím z nemocnice? Nevidržím být v jednom domě s člověkem který mě už nemiluje nebo si myslí že mi svou láskou ke mě ubližuje.

Pípla mi sms která byla od Ashe.

,,Proč si dnes ve tři ke mě nepřišla?,, :(

Sakra zapoměla jsem mu říct že dneska nikam nejdu.

"Ashi promiň,dneska jsem nemohla přijít...

,,mohla ses aspoň ozvat,,

"jsem v nemocnici,dělali mi různé testy a tak,promiň zapoměla jsem ti napsat...

,,co sakra děláš v nemocnici?!!!,hned jedu za tebou....

"Ach bože,zašeptala jsem si pro sebe.

Pohled Luka:

Když jsem odešel z jejího pokoje tak jsem si sedl na židli a dal hlavu do dlaní.

Vyčítal jsem si všechno,všechno co jsem té nejlepší dívce na světě provedl,jaký jsem idiot.Boužel se takové věci zpátky dát nedají,a když jo tak to není takové jako to bylo před tím.

Dobrou půl hodinu jsem tam seděl a přemýšlel když v tom...

,,Dobrý den,mohla by jste mi prosím říct kde má pokoj Elizabeth Hood?,,zeptal se nějaký kluk s kapucí sestřičky u recepce,vždyť já ten hlas znám,to je Ashton?!

Neznámí kluk s kapucí se otočil k výtahu když mu sestřička řekla číslo Elizina pokoje.Mé srdce přestalo bít.  "Ashi,bro si to ty,,zašeptal jsem a koukal na něj jak na svatýho.   ,,Luku,,řekl vystrašeně a zamrzl na místě.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------

Ahooooj :)))

Takže chtěla bych vám říct že se nemusíte bát,že nebudou Eliz a Luke spolu,ale nebude to tak lehký,jenže to už bych vám řekla všechno a proto si čtěte každý díl aby jste to pochopili :D :)

--Hemmo--

⭐️Hope 2(5sos-Luke Hemmings CZ)⭐️ V KOREKCIKde žijí příběhy. Začni objevovat