Na co mě vůbec máš?

1.5K 109 8
                                    

V minulém díle:

,,Ano Sarah,jsem těhotná,,řekne a Sarah začne pištět. ,,Panebože ty budeš máma a Ash táta a já s Calem vám budeme hlídat děti,,zasní se a já do ni jemně strčím. ,,Hrozně moc ti to přeju,,řekne mi Nika. ,,Kdy tě požádal o ruku?,,zeptá se Sarah a já jim všechno řeknu.

-------------------------------------------------------------------

Pohled Eliz:

S holkama jsme rozebírali jak bude probíhat svatba,jaké budu mít šaty,účes a tak.Potom jsme rozebírali Nikinino dítě,jestli to bude hočička nebo kluk,jak bude vypadat pokojíček,jaké bude mít oblečené a tak.

S holkama jsme šli dolů kde seděli kluci na sedačce a sledovali nějaký film.Viděla jsem na Nice že se trošku bojí.Pohladila jsem ji po zádech a ona se na mě usmála.Sedla jsem si na Luka který se na mě usmál a víc si mě k sobě přitáhnul. ,,A kdy ji budete mít,jakej měsíc?,,zeptala se nás Sarah a já pokrčila rameny. ,,Ty si těhotná Eliz?!,,vykřikl Calum a já zakroutila hlavou. "Ne,Luke mě včera požádal o ruku,Sarah se mě ptá jaký měsíc,kdy ji budeme mít,,řeknu a vidím jak se Calum napjal. ,,Tak to vám to moc přeju,,řekl Ashton a objal nás. ,,Jůů,doufám že bude na svatbě hodně pizzy,,řekl zasněně Mike až mu stekla slina.Viděla jsem že Calum naštvaně odešel a Sarah zaním hned běžela.

Pohled Sarah:

Běžela jsem do pokoje za Calem. "Cale proč ti to tak vadí?,,zeptala jsem se ho a sedla si mu na klín. ,,Protože nechci aby ji znovu sklamal,,řekl."A to bys tolik vyváděl kdyby byla těhotná?,,zeptala jsem se ho nechápavě,proč mu to sakra tak vadí?

,,Ještě řekni že ses těhotná,,řekl hnusně,tohle bolelo,sice nejsem těhotná,ale jestli takhle vyšiluje kvůli své sestře že má svatbu a kdyby byla těhotná,co když to ovlivní náš vztah?,jasně že chci mít jendou děti,skoro každá holka chce mít děti.

,,Proč mlčíš?,,zeptal se vystrašeně Cal.Pár slz mi steklo po tváři,tohle mě vážně dostalo. "Cale uvědomiješ si co si právě řekl?,,zeptala jsem se ho rozklepaným hlasem jak jsem brečela.Cal se na mě nechápavě podíval.Stoupla jsem si před něho a začala mu říkat co si myslím.

"Cale,jestli takhle vyvádíš kvůli své sestře že bude mít svatbu a že bude jednou těhotná,tak nevím co dělat,chápeš,já chci mít taky jednou svatbu s tebou a taky děti,ale docela mě zabolelo když si myslíš že je to tak strašné,že je hrozné mít děti,jestli jsem to tedy dobře pochopila tak nechceš mít semnou svatbu ani děti?,to jsem jenom jako přítelkyně na sex a tak?,to si potom najdeš lepší?,,řekla jsem mu do očí,rozbrečela jsem se a on mě hned objal.

,,Né,prosím nebreč,takhle jsem to nemyslel,, "Ale řekl si to tak,,zavzlykala jsem. ,,Chtěl jsem říct že nechci aby ji zase sklamal,vím že už je dospělá,ale bolí mě vidět jak brečí kvůli Lukovi. ,,A určitě stebou chci mít svatbu a děti,nikdy bych neměl jinou přítelkyni protože vím že ty si ta pravá se kterou chci prožít celý svůj život,,zašeptal a já se rozbrečela,ikdyž řekne něco co bolí,tak to napraví a řekne něco co dokáže zahřát u srdce.

Pohled Eliz:

S Klukama jsme se dívali na různé filmy zatím co Sarah s Calem byli asi v pokoji.Měla jsem divný pocit,docela mě sklamalo to že mi to můj bratr nepřeje,ale tohle mě neodradí.Miluju Luka a chci mít s ním svatbu a jednou i děti,bože nad tou představou se roztékám...

Pohled Luka:

Celý film sleduju Eliz která se usmívá jako kdyby byla zhulená.Když film skončil tak jsem se rozhlédl a vidět že skoro všichni spí,jen já a Mike jsme byli vzhůru.Podíval jsem se kolik je hodin,bylo 5.Odnesl jsem svoji princeznu do postele kde jsem ji přikryl a dal jí pusu na čelo.Šel jsem dolů za Mikem který něco dělal na mobilu.Sedl jsem si vedle něj a jen tak přemýšlel.Mike najednou sebou úplně cukl.Podíval jsem se na něj a viděl jak se celý kroutí. "Co je?,,zeptal jsem se ho nechápavě.Mike se zvedl a podíval se na místo kde seděl.Byl tam špendlík. ,,Jo tak to mě celou dobu píchalo do zadku,,řekl Mike a pohladil si zadek,s kým já se to kamarádím?

-----------------------------------------------------------------------------------

--Hemmo--

⭐️Hope 2(5sos-Luke Hemmings CZ)⭐️ V KOREKCIWhere stories live. Discover now