Můj Hemmingsi,Moje Hemmo,Můj Penguine,Můj Darlingu.....

1.2K 96 5
                                    

V minulém díle:
"Luku,Luku řekni mi že když jsem ti dala toho tučňáka,že měl na sobě ten svetr,,řekla jsem a on se začal uculovat. "Ty si vážně koupil tučňákovi svetr?!?,, ,,Co když by ji byla zima?!?,, "Vždyť je to tučňák a navíc k tomu je to plyšák,,řekla jsem nechápavě a on od sebe tučňáka odtáhl.Podíval se na svetr a potom na tučňáka. ,,Ajo,,řekl a já dostala záchvat smíchu...

-------------------------------------------------------------------------------------------

Pohled Eliz:

Ráno jsem se probudila a uslyšela zvuk foťáku.Rozespale jsem se podívala kolem sebe a uviděla že mě Luke fotí a culí se. "To smažeš!,,řekla jsem a propalovala ho pohledem. ,,Nene,já si to uložím jako tapetu do mobilu,,vyplázl na mě jazyk a já mu mobil vytrhla.Fotku jsem smazala protože byla vážně hrozná. ,,Hej,tak já se tě snažím půl hodiny vyfotit protože se furt převaluješ a když tě konečně vyfotím tak ji smažeš,,řekl "uraženě" a založil si ruce na prsou. "Ach....no tak dobře,,řekla jsem a na jeho mobilu klikla na foťák.Podala jsem mu mobil a on se začal culit. ,,Vážně?,,řekl jako malý kluk který dostal dalšího tučňáka. "Nojo,co mám s tebou dělat,,uchechtla jsem se a on mě objal okolo pasu.Natál ruku před nás a vyfotil nás. "Ukaž,ukaž!,,řekla jsem a mobil mu vytrhla.Najela jsem na galerii a fotku zobrazila. ,,Hlavně jak si.....ani to nedořekl protože viděl tu fotku a začal se uculovat. ,,Po dlouhé době máme novou,,políbil mě na rty a povalil mě na postel.

Mobil položil na noční stolek a líbal mě na rtech.Rukou pořád hrabal v šuplíku ale neodtáhl se ode mě a ani mě nepřestal líbat.Najednou přestal rukou šmátrat a natáhl ruku k mému obličeji.Odtáhl se ode mě a podal mi malou lžičku.Nechápavě jsem se na něj podívala. ,,Mám pro tebe něco hodně dobrého,,uculoval se jako malej kluk a odešel do kuchyně.

Zachvíli přišel se svatebním dortem.Vykulila jsem na něj oči a on si sedl vedle mě.Pomalu jsem se posadila a dívala se na něho zmateně. "Luku....proč máš svatební dort ve svých rukách?,,podívala se na něj a potom na dort. ,,No....za prvé,ten dort byl v cukrárně za výlohou a jsou na něm tučňáci i když je pro malé děti,a za druhé,je na něm E.H.,,uculil se a já se na něj dívala jak na debila. ,,No jakože Eliz Hemmings,,řekl a já se začala uculovat. ,,Si sladká když se červenáš,,štípl mě do tváře a já zrudla ještě víc.Luke nabral na lžičku trochu dortu a dal mi ho do pusy.Krmili jsme se navzájem a když jsem se otočila abych se natáhla pro mobil,ucítila jsem něco ve svém výstřihu. ,,Ježiš sorry,já se nedíval,,rozesmál se Luke když mi lžičku s dortem dal do výstřihu a dort spadl do mé podprsenky. "Mám tě zabít teď nebo až potom?,,řekla jsem a on spadl z postele.Smál se a já šla pro sklenku vody.

Vrátila jsem se do ložnice a polila ho vodou.Smál se ještě víc a jen zakroutila hlavou.Šla jsem do koupelny a dropky dortu si vyndala.Vrátila jsem se a uviděla Luka rudého od smíchu který se pořád uchechtával. "Hm....tak si ten dort můžem sníst sám,,řekla jsem uraženě a sedla si kousek od něj.Přestal se smát a přisunul se ke mě.Prstem mi šťouchl do tváře a udělal puppy face. ,,Nezlob se na mě tučňačko,,zašeptal Luke ale já dělala pořád uraženou. ,,Tučíííííí zakřičel a já sebou trhla. "Co?řekla jsem a dívala se na něj. "Co je tučííí?,, ,,To je tučňák,,řekl s pocker facem. "Hm...řekla jsem a odvrátila pohled na druhou stranu.Luke začal kňučet a já se na něj podívala. ,,Darling,,vyšpulil ret a kousl mě do rtu. "co je?,, ,,Nebuď na mě naštvaná,,řekl a začali mu slzet oči.Svoje čelo jsem si opřela o to jeho a kousla mu do rtu kde měl piercing. "Můj Hemmingsi,Moje Hemmo,Můj Penguine,Můj Darlingu,na tebe se nedá zlobit protože si moje největší zlatíčko,,uculila jsem se a on se rozzářil. ,,Vážně?,, "Ty snad pochybuješ?,,udělala jsem smutný obličej a on mě políbil. ,,Nikdy lásko,,zašeptal do polibku a posadil si mě na klín.

,,Můžu něco zkusit?,,uculil se na mě a já přikývla.Vzal si zase nutellu a prstem mi ji otřel o nos.Dal mi pusu na nos a jazykem nutellu olízl. "Příjdu si jak lízátko,,zasmála jsem se a on semnou. ,,Máš pravdu,jsi sladká,,políbil mě a se do polibku usmála.....

-------------------------------------------------------------------------------------

Další díl :3

--Hemmo--

⭐️Hope 2(5sos-Luke Hemmings CZ)⭐️ V KOREKCIWhere stories live. Discover now