Turbulence

906 86 17
                                    


V minulém díle:

Šel jsem ke dveřím a naposledy se na ni podíval, jenže něco bylo zvláštní, nedýchala. "Eli?,,zašeptal jsem a přišel k posteli.Odkryl jsem peřinu a viděl tučňáka a na něm dopis.


Rychle jsem ho rozdělal a začal číst...

———————————————————————————————————

Pohled Luka:

Četl jsem pozorně dopis a hned na začátku cítil slzy v očích...


Lukey...já poznám když se něco děje.Nejsem slepá a ani blbá.Moc tě miluju a ty víš že mi můžeš všechno říct a že ti chci pomoct.Jenže ty jsi mi nic neřekl...a k tomu si se choval ke mě hnusně.Po té době co jsem s tebou bych si mohla už zvyknout na to, jak jsi náladový.Jenže já nejsem žádný bezcitný kus hadru.Bolí mě slova co od tebe slyším.Slzy v očích mám pokaždé když na mě jen zvýšíš hlas.


Jenže já nemůžu žít s pocitem že budeš ke mě vždycky takový když se bude něco dít.Občas si říkám...jestli si ještě pořád ten starý Luke do kterého jsem se zamilovala protože když na mě zvyšuješ hlas a říkáš mi ty slova, která mě bodnou u srdce, příjde mi, že jsou pravdivá, že to co mi říkáš si o mě doopravdy myslíš.

,

Nedokážu si odpovědět na otázky, na otázky které si přehrávám každý den v hlavě.Nikdy nevím co děláš když někam odejdeš.Neříkám že ti nedůvěřuju ale jak si můžu být jistá tvými slovy a láskou, když vidím kolik lidí to řeklo ale nedodrželo.Vztah přece není test tak proč podvádět?


Chci ti tímhle vším říct, že už na to nemám a odlétám pryč.Miluju tě a moje láska se k tobě nikdy nezmění...


Dočetl jsem poslední řádky a odhodil dopis.Nastartoval jsem auto a odjel na letiště, třeba tam ještě bude.


Zaparkoval jsem a vletěl do haly.Doběhl jsem k pokladně a podíval se na lety, poslední letadlo odletělo před pěti minutami.Věděl jsem že letěla tímhle letadlem protože ostatní letěli až za hodinu a Eli by tu s Liamem byla...



Pohled Eliz:

Sedla jsem si s Liamkem do letadla a dívala se z okna, bude mi chybět.Na tváři jsem ucítila slzy a rychle si je setřela.Jemně jsem se usmála na Liamka a pohladila ho po vlasech, bude vyrůstat bez táty a to mě ničí ještě víc.


Letadlo vzlétlo a já začala litovat toho co jsem udělala, kvůli mě teď Liam bude bez táty a já mu budu lhát do očí že jeho táta někam odjel ale vrátí se brzo.Tyhle slova jsou tak moc ohrané a bolestné, ale nic jiného mi nezbývá.


Až vyroste...bude mě nenávidět že jsem mu celé dětství lhala.Nad touhle strašlivou představou jsem se rozbrečela a dívala se z okna.


Letěli jsme dlouho a po cestě bylo pár turbulencí které nebyli zrovna příjemné.

Za půl hodinky jsme měli přistávat a já se protáhla ale vykřikla když se letadlo hodně otřáslo a světla zablikaka. ,,Omlouváme se za turbulence, zůstaňte hlavně v klidu a nepanikařte,,ozvalo se v repráčcích a já hlasitě vydechovala.


Turbulence ale nepřestávali a já dostala strach.Lidé okolo mě buď to křičeli a letušky je uklidňovali, nebo měli zavřené oči a drželi se pevně sedadla.


Najednou jsem slyšela velkou ránu a z okna viděla, jak začal hořet motor, věděla jsem že tohle je zlé.Letadlo rychle klesalo k zemi a já věděla že je konec.


"Miluju tě Lukey,,zašeptala jsem před pádem a slyšela jen křik a potom ticho...


Zůstanou navždy v mém srdci...

——————————————————————————————————-

Hi! Blíží se to ke konci a já jsem zvědavá na vaše komentáře :D Myslíte si že to přežije a co Luke a Liam? :3


—Hemmo—


⭐️Hope 2(5sos-Luke Hemmings CZ)⭐️ V KOREKCIWhere stories live. Discover now