Bene?

1K 89 7
                                    

V minulém díle:
"Cale?,,zašeptala jsem a on se chytl za hlavu. ,,Co se včera stalo?,,zeptal se a pomalu si sedl ale sykl bolestí. "To nevím,ale vstávej,musíme domů,,řekla jsem a pomohla mu vstát.Pořád se trochu motal a ten strašný pach cigaret a alkoholu šel cítit na kilometry daleko...

----------------------------------------------------------------------

Pohled Eliz:

Ráno jsem se probudila a zamířila si to rovnou do koupelny.Napustila jsem si vanu a dala do ní pěnu která voněla po jahodách.Vyslékla jsem se z pyžama a vlezla si do akorát teplé vody.Zapla jsem trysky a pustila si na mobilu písničky.Chci aspoň na chvíli relaxovat.Zavřela jsem oči a užívala si teplou vodu a to ticho,konečně si může pročisti hlavu...

Poslouchala jsem hudbu když mi zapípal mobil na příchod sms.Otevřela jsem oči a odemkla mobil pomocí hesla.Klikla jsem na sms která byla od Luka?!?Ale jak?,vždyť je v....co?Přečetla jsem si sms a byla zmatená. ,,V 11 buď v parku,,.Sms jsem si přečetla asi třikrát ale opravdu to tam bylo napsaný. "ok,,odepsala jsem a položila mobil na vanu.Umyla jsem se a vypustila vodu.Obmotala jsem okolo sebe ručník a stoupla na rohošku.

Moje bříško už bylo docela veliké,ale vždycky když jsem se na něj podívala,zesmutnila jsem protože to dítě čekám s Lukem,jediná bolestná vzpomínka.Převlékla jsem se do spodního prádla,pohodlných modrých tepláčků a Calova velkého trika.Rozčesala jsem si vlasy a vyčistila zuby.

Vzala jsem mobil který jsem potom položila na noční stolek v pokoji a když chtěla odejít,zapípal znovu na příchod sms.Odemkla jsme ho a přečetla si sms. ,,Jestli někomu řekneš že se sejdeme v parku,zažiješ peklo!,, Z té sms jsem dostala docela strach,vážně to psal Luke?

Radši jsem to neřešila a ani mu neodepsala.Šla jsem dolů do jídelny.Když jsem šla po schodech,nedalo mi to a prostě jsem nad tím musela přemýšlet ale najednou jsem sebou cukla a málem spadla ze schodů.Přidržela jsem se zábradlí a pomalu sešla schody. ,,Dobré ráno,,zašeptal Calum a podal mi ovocnou misku.  "Dobré,,šeptla jsem a sedla si ke stolu. ,,Co budeš dneska dělat?,,zeptal se mě když si zrovna připravoval vločky. "Půjdu se projít do parku,čerství vzduch mi udělá dobře,,řekla jsem a napíchla si na vidličku jahodu. ,,Nemám jít s tebou?,,řekl starostlivě a podíval se na mě. "já to zvládnu,,usmála jsem se na něj jemně a dala si jahodu do pusy.

Po snídani jsem šla zase do pokoje a vzala mobil do rukou.Jeden zmeškaný hovor od neznámého čísla a dvě sms.Zmeškaný hovor mě děsil,protože byl od neznámého čísla,asi bych se měla přestat dívat na horory.Odhodlaně jsem číslo vytočila a přiložila si mobil k uchu.Poslouchala jsem pípání a potom jak někdo hovor přijal. "Haloo?,,řekla jsem vyděšeně,měla jse strach a to dost velkej. ,,Eliz?,ahoj,nešla by si dneska semnou na nákupy?,,ozval se v mobilu hlas Niki a já vydechla. ,,Eliz?,,ozval se její hlas v mobilu a já se jakoby probrala z transu. "Ahoj Niki,promiň ale dneska se mi to nehodí,co zítra?,,řekla jsem a dívala se z okna.  ,,Ok,zítra pro tebe příjdu ve 12,ahoj,,řekla a típla to.Položila jsem mobil na parapet a dívala se z okna.

Ty dvě sms jsem radši smazala a šla se převléct.Vzala jsem si džíny a volné tílko a k tomu Calovu mikinu kterou jsem mu vzala.Mobil jsem si dala do kapsy a podívala se kolik je hodin,bylo půl 11.

V parku jsem byla přesně v jedenáct a na lavičce viděla nějaký vzkaz. ,,Jdi na Lynwood ulici,, Lynwood ulice byla daleko a proto jsem si vzala taxíka.Neměla jsem radost že se máme zrovna setkat tam,protože Lynwood je slepá ulice a do té čtvrti nikdo nechodí protože tam nic kromě opuštěných budov a domů které měli popraskané zdi a byli zaprášené a celé od pavučin,jako z hororu,nic nebylo.

Taxík mě odvezl na Lynwood a já vystoupila.Šla jsem hlouběji do uličky ale nikdo tu nebyl.Chtěla jsem se vrátit ale někdo mi zacpal pusu a přitiskl ke zdi.Dívala jsem se na hnědovlasého kluka který byl jako já ale v klučičií podobě.Byli jsme si neskutečně podobní a mě někoho hrozně připomínal.

"Bene?,,zašeptala jsem a uviděla v jeho očích překvapenost ale i vztek. ,,Od kuď znáš mé jméno?,,řekl a chytl mě pod krkem. "To jsem já Eliz,,zašeptala jsem a viděla jeho jiskru v očích.(Kdo nečetl Hope 1 tak asi nebude vědět kdo je Ben,Ben byl její bratr který přežil autonehodu a společně s Eliz byl v siročinci ale když bylo Eliz 14,tak si ho vzala nějaká rodina a ona už ho nidky neviděla) ,,Nemysli si že když si moje sestra že se k tobě budu chovat jinak,,řekl ale stiskl trochu povolil.Vzduch jsem přímo hltala a on stiskl povoloval až mě pustil. ,,Tak hele sestřičko,ten tvůj Hemmings je naprosto v prdeli a jen díky mě,je v blázinci a může tam být tak dlouho,jak budu chtít,ale jestli ho chceš ještě někdy vidět doma,tak pro to budeš muset něco udělat,,usmál se zlomyslně a já dostala strach....

-------------------------------------------------------------------------------

Hi! Další díl,moc často se nestává že o víkendu píšu díli protože jsem na chatě kde wifi vypadává a nebo jsem moc líná psát :D

--Hemmo--

⭐️Hope 2(5sos-Luke Hemmings CZ)⭐️ V KOREKCIWhere stories live. Discover now