Calum se vrátil

1.1K 91 7
                                    

V minulém díle:
S Rose jsme si povídali a byli tu asi 3 hodiny.Byli 5 odpoledne a tak jsme zašli do parku a tak se procházeli.Jsem šťastnej jak blecha že znám její jméno,že ona zná moje,že máme tolik společného,a ona prostě miluje barvení vlasů,no není to anděl?!?

---------------------------------------------------------------------------------------

Pohled Eliz:

Ráno jsem vstala a připravila snídani,udělala jsem palačinky.Palačinky jsem dala na tác s kávou a odnesla to Lukovi do ložnice,už nespí na gauči ale semnou.Připadá mi jako kdyby byl náš vztah,jiný,zajímavější,víc mě baví...

Tác jsem položila na noční stolek vedle postele.Podívala jsem se na Luka a musela se pousmát,zachumlal se do peřiny a zívl si,byl tak aww.Lukovi kudrlinky a jeho chraplavý hlas mě po ránu zabijí. ,,Dobré ráno,,zašeptal a prohrábl si rukou vlasy.Skousla jsem si ret a uculovala se jak debil.  ,,Copak?,,usmál se a opřel se zády o čelo postele. "Jsi sexy,,vydechla jsem a zčervenala.Zasmál se a natáhl ruce před sebe. ,,Pojď ke mě,,udělal puppy face a já si mu sedla na klín. ,,Copak bys dneska chtěla dělat,princezno?,,zašeptal a políbil mě na krk. "Chci být s tebou,,zašeptala jsem a otočila se na něj,pohladil mě po tváři a usmál se. ,,Víš co bych si přál já?,,zašeptal a já zakroutila hlavou. ,,Abych nikdy neudělal tu chybu a byli by jsme i před tím spolu,,zašeptal a políbil mě. "Nebav me se prosím o minulosti,,zašeptala jsem a udělala psí oči. ,,Dobře,,vydechl a políbil mě.Skousl mi ret a já se do polibku usmála.

,,Páni,co to tu voní,to jsou palačinky s nutellou?,,vykulil Luke oči a olízl si rty. "Ano,,uculila jsem se a on zavzdychal. ,,Eli,prosím,příště....zavzdychal znovu.....si nedávej ruku na můj rozkrok,,šeptl a já se podívala na svou ruku.Zčervenala jsem a začala se smát. "Promiň,,nevině jsem se usmála a uchechtla. ,,Vpohodě,,zasmál se a natáhl se pro tác se snídaní.

Pozorovala jsem ho jak to jedl,nebo zpíš hltal a měl špinavou pusu od nutelli. ,,Proč se na mě tak díváš?,,řekl a podíval se na mě studánkovýma očima. "Jen pozoruju jak mutant jí,,zasmála jsem se a on mě propálil pohledem. "Broučku máš špinavou pusu,,řekla jsem a on si začal utírat nos,to je pako. ,,Dobrý?,,řekl.  "Né nos,ale pusu,,uchechtla jsem se. ,,A kde?,, "Tady,,řekla jsem a na to místo mu dala polibek. "Ale nejvíc asi tady,,řekla jsem a políbila ho na rty.  ,,Hm....tak to,abych jedl palačinky častěji,,zavrněl mi do rtů a já se uculila.

Po naší snídani jsme si sedli do trávy na zahradě a jedli zmrzku.Luke si na prst nabral zmrzlinu a otřel mi ji o nos. "Luku,,uchechtla jsem se a rukou si to setřela,jenže se rozesmál. "Co?,,řekla jsem nechápavě. ,,Máš to ve výstřihu,,řekl mězi smíchem.Začala jsem si to utírat a Lukovi zmrzlina spadla na rozkrok. ,,Doprdele,,zaklel Luke a začal to z teláků utírat. "Bože Luký,po kom ty seš,,zasmála jsem se.

Pohled Caluma:

Dneska se se Sarah vracíme domů. "Sarah máš všechno?,,řekl jsem a vzal tašky. ,,Jo myslím že jo,my můžeme jet,,usmála se jako sluníčko.Zmateně jsem se na ní podíval. "Co?,, ,,Ale nic,pojď,nebo nám to uletí,,usmála se na mě a otevřela dveře.Nastoupili jsme do taxíku a odjeli na letiště.

Dorazili jsme domů večer.Odemkl jsem dveře od mého domu a tašky položil na chodbu.Vzal jsem Sarah do náruče a odnesl ji k sobě do pokoje.Usli jsme ve společném objetí.

Pohled Luka:

Ráno jsem se probudil a podíval se vedle sebe,Eliz ještě spala.Potichu jsem vstal a vytáhl deník.Kdybych měl spočítat,kolik zápisků tu mám,trvalo by to hodiny.Sedl jsem si na parapet okna a přitáhl si nohy k tělu.Na kolena jsem si položil deník a začal psát.

Od doby co jsem se vrátil z psichyatrie domů jsem nenapsal žádný zápisek a proto ho napíšu teď.Stalo se něco,co do mého života zase vneslo barvy.S Eliz jsme zase spolu a já nevím jestli mám brečet štěstím nebo skákat několik metrů vysoko.Je to úžasná a dokonalá dívka kterou neskutečně miluju protože do mého života vnesla štěstí,lásku kterou jsem nikdy neměl,tu opravdovou ne.Mám pro ni překvapení a doufám že se jí bude líbit.

Nevím kdy se Calum vrátí ale chtěl bych se ho zeptat na ten deník.Jsem tak strašně nedočkaví ale přitom se bojím....Jaká bude jeho reakce?

Chtěl jsem toho napsal víc ale otevřeli se dveře ve kterých byl Calum. ,,Eliz prosí....,,nedořekl to a podíva se na mě,ale potom na ten deník a sekl se....

-----------------------------------------------------------------------------

Hi! Další díl a ukončené v tom nejlepším,muhaha milujte mě :DDDDD

--Hemmo--

⭐️Hope 2(5sos-Luke Hemmings CZ)⭐️ V KOREKCIWhere stories live. Discover now