Narozeniny

1.5K 116 9
                                    

V minulém díle:

Luke ke mě přišel a hodil si mě přes rameno.Kopala jsem a prosila ho ať mě tam nehází,ale bylo to zbytečný.Když jsem se vynořila tak jsem šla za Lukem.

Asi půl hodiny jsme se honili u bazénu,Sarah s Nikou nás pozorovali a kluci byli v bazénu.

----------------------------------------------------------------

Pohled Eliz:

Večer jsme s holkama udělali kuřecí maso s hranolkama.Calum s Lukem si asi dvakrát přidali a Mike ten zbytek potom dojedl.

Dívali jsme se na různé filmy a u toho si povídali.Mám skvělou partu přátel,milující rodinu a nejlepšího přítele na světe,co víc si přát...

Po filmech jsme si zahráli fifu ve které mě Luke asi stokrát porazil.Potom jsme hráli GTA které mi docela šlo no a potom nějaký auta,prostě super večer.

--

Ráno jsem se vzbudila okolo 8 hodiny a tak jsem si řekla,že když má Luke ty narozeniny,tak mu udělám snídani do postele.

Dole byli už všichni a proto jsem se s nima domluvila že uděláme Lukovi narozky takhle,já někam s Lukem půjdu zatím co to tady ostatní nachystají.

Všem jsem udělala lívanečky,které mi pochválili a potom zbytek odnesla Lukovi do postele.Na tácku jsem měla lívanečky,pomerančový džus,ovoce ve tvaru srdce a horkou čokoládu.Otevřela jsem dveře,naskytl se mi pohled na Luka který spokojeně odchrupoval.

Musela jsem si ho vyfotit,byl strašně roztomilý.Fotku jsem si dala na tapetu a uzamkla mobil. "Luký vstávat,dneska máš narozeniny,,zašeptala jsem mu do ucha a on si hned sedl. ,,Já mám narozeniny,já mám narozeniny,,křičel po pokoji,nemůžu uvěřit že mu je doopravdy 19. "No to je úžasný tak si sněz tu snídani,,řekla jsem a sedla si vedle něho. ,,Páni vypadá to úžasně,,pochválil mi to Luke a schutí se do toho pustil.Viděla jsem že mu spadl jeden lívaneček na zem,zohl se pro něho a strčil si ho do pusy...

Když to všechno snědl a vypil, tak jsem to odnesla do mičky a šla se převlíct.Vzala jsem si na sebe černé džíny,černé tílko a k tomu kostičkovanou černočervenou košili.Luke si vzal úplně to stejné,takže jsme vypadali jak sourozenci.

Luke si mě přitáhl do objetí a políbil mě.Polibky jsem mu oplácela,ale potom jsem se od něho odtrhla. "Nechceš zajít na pláž?,,zeptala jsem se ho. ,,Moc rád,,řekl a pustil mě ze svého objetí.Vzali jsme si plavky,ručníky,pití,deku a mohlo se jít.

--

Když jsme přišli tak Luke rozložil deku a rozběhl se do moře(plavky už měli na sobě).Vyslékla jsem se z džínů,košile a trička.V plavkách jsem ležela na dece a pozorovala toho mého blbečka v moři.Měla jsem suprový výhled na jeho vypracovanou hruď,byl tak sexy.Přišel ke mě a dal si mě přes rameno.Rozběhl se semnou do moře a já myslela že umrznu.Luke mě objal okolo pasu a dal mi pusu na čelo.Do ucha mi zpíval she looks so perfect,bylo to úžasné.Když Luke viděl že už je mi opravdu zima tak jsme šli na deku.Leželi jsme ve společném objetí.Okolo nás pobíhalo hrozně moc dětí,které si stavěli z písku hrady.Všimla jsem si jedné holčičky která stavěla z písku hrad,ale nějaký 9 kluk jí ho zbořil.Rozbrečela se,bylo mi jí líto a proto jsem k ní šla,Luke mě následoval. "Copak se stalo broučku?,,zeptala jsem se té holčičky ikdyž jsem to věděla. ,,On mi rozbil hrad,,zavzlykala a já ji objala.Ano byla to nějaká cizí holčička,ale mě to bylo jedno,chtěla jsem jí pomoc,je ale divné že si ji rodiče nehlídají,jaká to péče.

,,My ti ho pomůžeme znovu postavit,co říkáš?,,zeptal se jí mile Luke a ona přestala brečet. ,,Vážně?,,zeptala se a my přikývli.

Bylo to super,ta holčička byla úplně roztomilá a strašně hodná.Kdyby jste viděli Luka jaký byl.Byl tak starostlivý a šlo vidět že si stou holčičkou opravdu rozumí.

Bylo asi něco okolo 4 odpoledne a my se vraceli domů.Napsala jsem jim sms že už jdeme.

Odemkla jsem dveře,všude bylo zhasnuto.Když Luke vstoupil do pokoje tak všichni vyskočili a zakřičeli VŠECHNO NEJLEPŠÍ PENGUIN .Luke se rozzářil jako tisíce světýlek.Nika donesla dort kde bylo napsaný Sladkých 19 Luký.Lukovi se zalesky oči a já ho objala.Všichni mu postupně dali dárky a já s Ashtonem šla pro moje.Tučňák byl zabalený ve velké krabici a proto si ho vzal Ashton a já vzala náramky které byli taky zabalené.Když jsme přišli dolů tak se na nás Luke divně podíval.

"Takže ty můj tučňáčku tady máš odemě dárečky doufám že se ti budou líbit řekla jsem a podala mu zatím ty náramky.Roztrhl balící papír na milion kousků a kochal se náramky Nirvana.Objal mě a dal mi pusu.Potom přešel k tomu nejvetšímu,všichni bylo hrozně zvědavý co v tom bude protože to nikdo až na mě a Ashe nevěděl. ,,Ty vogo co to je?,,zeptal se když chodil okolo té krabice. ,,Třeba v tom je poník,,zajásal Mike.Luke se na něj divně podíval,otevřel krabici a začal pištět jako holka.

,,Pane bože,pane bože,pane bože,to je tučňák,vidíte ho,to je tučňák,,křičel přes celej barák Luke a skákal okolo toho.Rychle ke mě přiběhl a zatočil semnou jako s princeznou. ,,Bože já tě tak miluju,si nejlepší,pane bože tučňák,,pištěl a já se jen smála.Položil mě na zem a přešel k tučňákovi.Objal ho a dal mu pusu. ,,Je ti docela podobnej,,řekl Calum a zasmál se. ,,Každý ví že má Luke dvojče,,řekla Nika.Luke celý září,je to úžasné ho vidět tak šťastného.

,,Jak ho mám pojmenovat?,,zeptal se nás. ,,To je mi jedno,ale hlavně sním nemrdej,,řekl Calum a dostal záchvat smíchu.Luke ho spražil pohledem. ,,Bude se jmenovat Liz,,řekl Luke a usmál se. ,,Jako tvoje máma?,,zeptala se Sarah. ,,Né,jako Eliz,Liz,,objasnil Luke a já ho políbila.

--------------------------------------------------------------------

Hi!

Další díl na světě,chtěla bych říct že další díl bude večer a bude speciální,máte se na co těšit :33

--Hemmo--

⭐️Hope 2(5sos-Luke Hemmings CZ)⭐️ V KOREKCIWhere stories live. Discover now