Ztráta všeho...

1.3K 112 12
                                    

V minulém díle:
Koupil jsem pro nás dva dům který je blízko pláže.Ale teď v něm budu asi bydlet sám,protože s ní už nechci být ani v jedné místnosti.Šel jsem domů a přál si aby tam nikdo nebyl.Šel jsem potichu nahoru a slyšel hlasy které šli z Elizina pokoje.Potichu jsem došel do ložnice a zbalil si všechny věci.Utíkal jsem na pláž a odemkl vilu.Šel jsem do mé ložnice a vybalil si věci...

-------------------------------------------------------------

Pohled Eliz:

Sedíme s holkama v pokoji a posloucháme co se Niki stalo.Je to příšerné a bolestivé jak pro něj tak i pro ní.Niki strašně brečela a my ji se Sarah zkoušeli uklidnit ale nepomáhalo to.Slyšela jsem jak bouchli dveře,takže kluci už jsou doma. "Holky jdu jen dolů zkontrolovat jestli už kluci přišli,hned jsem zpět,,řeknu a jdu dolů.

Viděla jsem Luka a Cala jak se smějí a přitom se podpírají navzájem aby z toho smíchu neupadli na zem. "Kluci jste v pohodě?,,zeptala jsem se jich a viděla jak Calovi tečou z toho smíchu slzy.Jen jsem pokroutila hlavou a odešla do kuchyně se napít.

Vytáhla jsem z ledničky džus a nalila ho do skleničky.Ucítila jsem na svých bocích ruce které se spojili na mém bříšku.Usmála jsem se a otočila se.Viděla jsem Luka který se usmívá od ucha k uchu.Přiblížil se ke mě a začal mě jemně líbat.Jeho rty byli jako droga,jemné a teplé.Usměje se do polibku a já mu zajedu rukama do vlasů,jemně za ně zatahám a on potichu zavzdychá.

,,Hele,hele,já jsem tu taky a rád bych viděl taky něco jinýho než ty vaše cukrovinky,,řekl Calum a Luke jen protočil očima. ,,Hemmingsi ještě jednou protočíš očima a zabiju tě,,propaluje pohledem Luka.Calum totiž nesnáší když někdo protáčí očima ale sám to dělá...

,,Hele ty,drž hubu,,řekne Luke a ukáže prstem na Caluma.Calum jenom udělá nějaké ksichty a odejde nahoru.

Pohled Sarah:

Objímala jsem Niki a zkoušela ji uklidnit když do pokoje vlítl Calum. ,,Čau holky,,zakřičel přes celej pokoj ale když spatřil Niki hned ztichl. ,,Niki seš v pohodě?,,zeptá se šeptem Cal a sedne si k nám na postel. ,,Vypadám snad na to?,,řekne a znovu se rozbrečí.Pohledem jsem naznačila Calovi že radši pudem,musíme ji lechat osamotě.

S Calem jsme šli do naší ložnice a hned mě povalil na postel.Začala jsem se smát a dívala se na něj.Ležel na mě a měl hlavu na mém břichu,dělal puppy face a byl rozkošnej!

Začal mě jemně líbat a přitáhl si mě víc k sobě.Chtěl mi přetáhnout triko přes hlavu ale do pokoje vlítl Luke s vodní pistolí. ,,To máš za to,,řekne Luke a začně po nás stříkat vodu.Začnu pištět a Calum běží okamžitě k Lukovi a pistoli mu vytrhne.

,,Kurva Hemmingsi já tě asi zabiju!,,zakřičí na něj a zavře mu dveře před očima. ,,Kde jsme to přestali?,,otočí se na mě Calum a uculí se. ,,U toho že jsem vás postříkal vodou,,řekne Luke když otevře dveře.Calum se na něho škaredě podívá a Luke se uchechtne.Začali na sebe řvát a oba dva po sobě sříkali vodu.

Odešla jsem dolů za Eliz,chtěla jsem jít za Niki ale musí být sama,musí se s tím poprat.Bylo mi jí strašně líto,chudák.

Eliz dělala zrovna mafiny které s Calumem milujeme.Zrovna je dávala na talíř když do kuchyně přišel Calum. ,,Panebože,ty děláš mafinky?!,,vykřikne Cal a začne tleskat. ,,No jestli se neuklidníš tak ti nedám,,řekne Eliz a Calum dostane záchvat smíchu. ,,Tak jsem to nemyslela,,řekne Eliz ,,Jo jasně,,řekl Cal a utřel si slzy od smíchu.

Pohled Niki:

Seděla jsem na posteli.Připadala jsem si jako tělo bez duše.Moc mi chybí ale chybím mu potom všem i já?

Pořád si neuvědomuju jednu věc,že už to nebude nikdy jako dřív.Měla jsem tolik chutí vzít ten mobil a zavolat mu ale odvahu jsem neměla.Co asi dělá? Myslí na mě? Jsem mu ukradená nebo mě ještě miluje? Kde je teď? Chce ode mě omluvu nebo mě nechce už nikdy vidět? Odpustí mi někdy? Co si o mě asi myslí? A co Mikey?

Měla jsem strašně moc otázek na které jsem si nemohla odpovědět.Je to prostě všechno v háji.Šla jsem do Ashova pokoje a šla se mu omluvit i přes to že mě už asi nechce vidět.Vešla jsem do jeho pokoje ale nebyl tam,nebylo tam nic až na postel,skříně,poličky,psaní stůl a knihovnu.Všechny jeho věci byli pryč,už tam byli jen moje a nějaký papírek který ležel na posteli.Otevřela jsem ho a začala číst...

Pro Niki:

Asi si říkáš kde jsem,jsem v domě kde jsme měli bydlet mi dva,koupil jsem ho pro nás,ale byla to chyba,nebudu ti bránit ve vztahu s Mikeym ale sklamala si mě a na to, co se stalo nikdy nezapomenu.I když tě miluju,nedokážu s tebou být potom všem,myslel jsem že když budeme mít miminko,svůj dům a svatbu že budeme oba šťastní.Moc jsem se těšil na ten pocit že se probudím vedle tebe,vedle mé krásné přítelkyně a vždycky věděl,že jsi jen má...

Těšil jsem se na to jak budu hrát fotbal se svým synkem a kdyby to byla holčička tak tu bych vždycky chránil před tima grázlama který by ji chtěli ublížit.Nemůžu,nemůžu ten to pocit zažít kvůli tobě.Nechci být na tebe hnusný nebo tak,ale podívej co si kvůli jedné puse udělala.Všechno si změnila.Já tě miloval,věřil jsem ti,myslel jsem že budeme mít krásnou svatbu ale místo toho už nemám nic.Všechno jsem stratil...

Vždycky jsem nemohl uvěřit co za štěstí můj obyčejný život potkalo,ale jak do mého života přišlo,tak ,tak rychle i zmizelo.Až se to malé narodí,chci ho vídat a chci ti pomáhat,chci aby se to malé cítilo šťastně že má tátu i mámu,ale budu to dělat jen pro něj...

Sbohem...

------------------------------------------------------------------------------

Hi! Další díl :3 Ano,musím přiznat že ten konec tohoto dílu je smutný ale nebojte ;)

--Hemmo--

⭐️Hope 2(5sos-Luke Hemmings CZ)⭐️ V KOREKCIDonde viven las historias. Descúbrelo ahora