Rodiče

1.4K 103 7
                                    

V minulém díle:

,,Luký na co se teď podíváme?,,zeptala se mě a já ji políbil na čelo. "Na co chceš princezno,pusť tam něco,,řekl jsem a ona šla vybrat film.Vybrala tam Millerovi na tripu,to jsem ještě neviděl.

-----------------------------------------------------------

Pohled Luka:

Pořád jsem přemýšlel takže jsem ho skoro ani neviděl.  ,,Luký tebe to nebaví?,,zeptá se mě Eliz  a tím mě vytrhne z myšlenek. "Co?,né baví jen jsem se zamyslel,,usměju se na ní a políbím ji na čelo.Přikývne a dívá se dál.

"Eliz?,,zeptám se jí. ,,Ano?,,  "Nechceš zajet dneska za Liz?,myslím mojí mámou,,zeptám se jí protože mi chybí a ani neví že jsem Eliz požádam o ruku. ,,Jasně!,,vypískne.  "Páni ty máš z mojí mámy větší radost než já,,řeknu a oba se zasmějeme.Jdeme se převléct a potom už nasedáme do auta a jedeme.

Zazvoním a čekám kdy nám otevře.Otevřou se dveře a já v nich vidím svoji úžasnou mámu. ,,Luký co ty tady děláš?!?,,vypískne máma a hned mě obejme. "Překvapení,,zatřesu rukama a rozesměju se.  ,,Eliz tak ráda tě vidím,,řekne máma  a obejme ji.  ,,Já vás taky,,usměje se Eliz a všichni jdeme dovnitř.

,,Co si dáte k pití?,,zeptá se nás máma a jde do kuchyně.Podívám se na Eliz a ta řekne vodu. "Dáme si vodu,díky,,zakřičím aby mě slyšela a už jen slyším psí štěkot,Molly!

"Molly!,,zakřičím a už ji držím v náručí zatím co mi olizuje obličej. "To stačí,,zasměju se a položím ji na zem.S Eliz ji hladíme za ušima a na bříšku,tak dlouho jsme svého miláčka neviděl...

Potom uslyším dupání po schodech.Do obyváku se přiřítí Ben a Jack.

,,Zdar brácha!,,zakřičí Jack a uděláme klučičí pozdrav,i to samé uděláme s Benem. ,,Ahoj Eliz,,uculí se bráchové na Eliz a já  ji obotám ruku okolo jejího pasu. "Hele,hele,,řeknu a zasměju se. ,,Bro klid,víme že je tvoje,,zasměje se Ben a my všichni s ním.Do obyváku potom příde máma se sušenkama a pitím.A potom příde i táta.

Všechno jim řekneme co se teďka stalo,to že jsem Eliz požádal o ruku,že je Nika těhotná a tak...

Pohled Mika:

Sedím doma a hraju fifu s Calem.Sarah je s Niki v pokoji a Ashton vaří oběd.Když nás Ash zavolá aby jsme šli jíst tak už slyšíme dupot po schodech a vidíme jak Sarah běží ke stolu.Měli jsme rybu s hranolkama.Ashton šel odnést oběd Nice na horu,protože má odpočívat,myslím že přehání ale zas ho chápu že má oni strach.

Pohled Eliz:

S Lukem jsme u nich byli asi 4 hodiny a potom jeli domů.Ashton prý na oběd udělal rybu s hranolkama a tak jsme si to ohřáli a snědli,bylo to výborné.Večer jsme všichni strávili spolu,hráli jsme twister.Nika seděla na gauči a točila,Já,Luke,Calum,Sarah,Ashton a Mikey jsme hráli.

,,Sarah,pravá ruka na červenou,,řekne Nika a Sarah se musí naklonit aby tam došáhla.  ,,Hm,takhle se mi to líbí,,řekne Cal když vidí Sarah do výstřihu. ,,Prosím už toč!,,řekne Luke a Cal protočí oči. ,,Eliz,levá noha na modrou,,řekne a já dám nohu pod Mikey. ,,Jen ji prosím nezvedej,docela by to bolela,,řekne Mike protože jsem měla nohu pod jeho rozkrokem. "Když mě nenaštveš tak možná,,zasměju se.

Twister hrajeme asi hodinu a půl a potom už jdeme všichni spát...

Pohled Sarah:

Ráno se probudím a jdu do do kuchyně.Je tam nachystaná snídaně,ale nikoho nevidím.Podívám se do obyváku kde jsou nás všech rodiče. "Všichni vstávejte je tu překvapení,,zakřičím a rozběhnu se k mámě. Všichni rychle přiběhnou do obyváku a když uvidí že tam jsou jejich rodiče tak se buď to rozbrečí nebo se usmějí jak sluníčka.

"Co tu děláte?,,zeptám se s úsměvem všech....

------------------------------------------------------------------------------

--Hemmo--

⭐️Hope 2(5sos-Luke Hemmings CZ)⭐️ V KOREKCIWhere stories live. Discover now