Chci začít nový život ale tady?

1.1K 87 5
                                    

V minulém díle:

Pohled Eliz:

Převlékla jsem se do pyžama a zatáhla žaluzie.Moje nenávist k Lukovi stoupla až tak,že už ho nechci nikdy vidět a kdybych si měla vybrat koho bych měla zachránit,jestli bezdomovce nebo Luka,určitě by to byl bezdomovec protože Luke je parchant.Nechápu jak jsem ho mohla milovat natož s ním mít dítě!.Lehla jsem si do postele a usla...

--------------------------------------------------------------------------

Pohled Ryana:

Ráno jsem se probudil vedle nějaké holky kterou jsem neznal a třeštila mi hlava.Vstal jsem a oblíkl si boxerky.Zamířil jsem si to rovnou do koupelny a pořádně se umyl od toho pachu chlastu.Oblékl jsem se do čistých boxerek,těsných černých džínů a na svou potetovanou hruď si dal černé triko.

Vrátil jsem se za tou holkou která se zrovna probudila a sladce se na mě usmála. ,,Dobré ráno,,řekla upištěným hláskem a já protočil očima. "Vypadni,,řekl jsem a ona se na mě ublíženě podívala. ,,To včera,nic nezamenalo?,,zašeptala a já zakroutil hlavou.Vstala a oblékla se do těsných,černých,krajkových šatů a obula si černé lodičky.Utekla z mého pokoje a nezapoměla zabouchnout dveře.

Povzdechl jsem si a sedl si na postel.Zapálil jsem si cigaretu a díval se před sebe.Všichni mě mají za děvkaře,neříkám že nejsem,ale já tohle nechci.Stalo se ze mě něco co jsem si ani neuměl představit že se stane.Byl jsem normální,měl jsem úžasnou holku kterou jsem nadevše miloval ale potom přestoupil na naší školu můj oblíbený bratr,který uměl hrát na kytaru,měl piercing ve rtu,byl namakaný a oblíbený.Já jsem byl oproti němu nic,vypadal jsem stejně ale neměl jsem tetování ani piercing,nebyl jsem namakaný a už vůbec né oblíbený.S mojí holkou která se jmenovala Alex,jsem chodil tři měsíce,což byl u mě můj nejdelší vztah.Když přišel můj bratr na školu,viděl jsem jak po něm pokukovala a pak ji jednou načapal s ním v posteli.

Od té doby jsem se hodně změnil.K holkám se chovám jako ke kusu hadru,už ani nevím co znamená někoho mít rád.Začal jsem posilovat a potetoval se.Udělal jsem si také piercing ve rtu.Chtěl jsem být lepší jako Luke,ale akorát se mi na škole všichni vybýbali.Když jsem dokončil školu,přidal jsem se k gangu a změnil se ještě víc,no a tak to dopadlo.Chtěl jsem se Lukovi pomstít za to,jak se vyspal s mojí holkou a teď,když jsem ho konečně našel jsem z něho udělal blázna a k tomu mi pomohl Ben.

Pohled Luka:

Cítím se každým dnem divněji.Příjdu si jako jiný člověk.Chci začít nový život ale tady?,tady to nepude.Je zvláštní že se zlepšuji v psychice protože ty prášky nepolikám.Vždycky když mě někdo hlídá abych je zapil,strčím si je do pusy a dělám že polknu,ale když odejde sestra,vyplivnu je a hodím pod postel.Psychiatr mi řekl že se začínám lepšit a mohl by mě pustit asi za měsíc.Dlouhá doba ale pro mě je to už jen chvilička.Každý den si zapisuju do deníku co za ten den prožiju,sice pořád píšu to samé ale pomáhá mi to.Právě sedím na okně a dívám se z něj.Když tak přemýšlím,jak se mají asi ostatní,hlavně Eliz,jsem strašně zvědavý za jak dlouho se to malé narodí,konečně budu táta!

Pohled Niki:

S Eliz jdeme dneska nakupovat a tak pro ni teď jedu.Zastavila jsem před jejím domem a dívala se do okna jejího pokoje,nikoho jsem neviděla.Vytáhla jsem z kabelky mobil a prozvonila ji.Za chvíli se otevřeli dveře a vyšla Eliz.Nasedla a já jela směr obchoďák.Celou cestu jsme měli zaplé rádio a zpívali společně různé písničky a smáli se jako blbé.

Zaparkovala jsem před obchoďákem a vystoupili jsme. ,,Tak kam půjdeme jako první?,,zeptala se mě Eliz a rozhlížela se okolo sebe. "No,potřebovala bych boty,,řekla jsem a ona přikývla a tak jsme šli.Koupila jsem si černé conversky a ona červené vansky.Potom jsme zašli do dalšího obchodu s oblečením. ,,Hele co říkáš na tyhle?,,zeptala se mě Eliz a ukázala mi na květinové letní šaty které byli krásné. "Myslím že ti budou slušet,,usmála jsem se na ni a podala jí je.S úsměvem si to odkráčela do kabinky a já si sedla na křeslo.Vyšla a otočila se. ,,Tak co?,dobrý ne?,,uchechtla se a já přikývla. "A kolik stojí?,,zeptala jsem se a ona se podívala na lístek.Zarazila se a podívala se na mě. ,,1128,,zašeptala a já se uchechtla. "To je moc,,řekla jsem.  ,,Jsou značkové ale krásné,,zasnila se a posmutněla. "Vsadím se že máš Calovu kreditku,,řekla jsem a dívala se na ní.  ,,Jo ale pro....ani to nedořekla a docvaklo ji to. ,,To nemůžu,zabil by mě,,zašeptala a dívala se na cenovku.  "Když ti to nekoupí on  tak já,ber to jako dárek k tvým narozeninám,,usmála jsem se a vstala. ,,Zbláznila ses?!,,vykřikla že se na ni otočilo pár lidí. ,,Přece nebudeš utrácet tolik pěnez za blbé šaty!,,řekla a pěněženku kterou jsem vytahovala mi vzala. "Hele jsou to moje peníze a já mám svoji hlavu,možná jsem blbá ale chci ti dát tenhle dárek k tvým narozeninám které budou za týden,,řekla jsem a ona se mi vrhla kolem krku.  ,,Moc děkuju,,zašeptala a já se zasmála. "Tak se jdi převléct,já se jdu podívat na jedny pěkný kalhotky,,řekla jsem a ona dostala záchvat smíchu. "Ježiš co?,nemůžu za to,že jsou tak hezký,,řekla jsem a rozhodila rukama. ,,Vem si k nim i podprdu,,uchechtla se a já přikývla.  ,,To byl ale vtip,,řekla zaraženě.  "Stejně se mi líbí taky,,řekla jsem a ona se rozesmála.

Prošli jsme snad celý obchoďák a potom se šli najíst do kfc. "Co si dáš?,,zeptala jsem se a dívala se na nabídku.  ,,Asi twistter,co ty?,,řekla a vytáhla si pěněženku. "To samí,,řekla jsem a obě dvě jsme si objednali jídlo.Sedli jsme si dozadu a jedli.  ,,Jak se má vlastně Jeremi?,,zeptala se mě Eliz zatím co jsem jedla hranolky.  "Ashton si s ním skoro pořád hraje,jsou spolu vážně moc roztomilý a Ash září pokaždé když ho uvidí,,uculila jsem se. ,,Nojo,Ash mi vždycky přišel jako skvělí tatínek,,usmála se Eliz ale trochu zesmutnila. "Děje se něco?,,zeptala jsem se jí trošku vystrašeně. ,,Já jen....když pomyslím na to,až se to malé narodí,že už.....nebudem jako normální rodinka,,zašeptala a rozbrečela se.Bylo mi jí líto....

----------------------------------------------------------------------------

Hi! Další díl,v příštím už budou i ostatní :)))

Jinak ještě jedna věc.Moje kámoška(sis) píše příběh s Mikeym a hrozně se mi líbí.Teprve začíná ale mě se moc líbí a chtěla bych aby jste si ho přečetli i vy,kdo si ho přečte a zanechá u příběhu votes nebo koment moc děkuju,protože to mě i mojí kámošku moc potěší.Příběh se jmenuje-I thought that I have everything, but I didn't have you!

--Hemmo--

⭐️Hope 2(5sos-Luke Hemmings CZ)⭐️ V KOREKCIKde žijí příběhy. Začni objevovat