Zase doma

1.6K 118 6
                                    

V minulém díle:

Neznámí kluk s kapucí se otočil k výtahu když mu sestřička řekla číslo Elizina pokoje.Mé srdce přestalo bít. "Ashi,bro si to ty,,zašeptal jsem a koukal na něj jak na svatýho. ,,Luku,,řekl vystrašeně a zamrzl na místě.

--------------------------------------------------------------------------------------------------

"Páni,ale-ale ty přece,vždyť jsi mrtví,zakoktal jsem a šel k němu blíž. ,,Já,vysvětlím ti to,,řekl a pořád se na mě díval vystrašeně. "Jak,vždyť,vidíte ho taky?,zeptal jsem se sestřičky a ona nejistě přikývla. ,,Luku vysvětlím ti to,ale ne tady a teď,, "Em...dobře?,řekl jsem zmateně a šel s ním k nám domů.

--

Rozklepanýma rukama jsem otevřel dveře a vyzul se. "Jsem doma,řekl jsem přikrčeným hlasem.Slyšel jsem dupot a potom náhlé ,,ÁÁÁ,, ,,Panebože,co se to semnou děje,,vykřikla Sarah a začala se prohlížet. "Ashton není mrtvej on žije,řekl jsem a sledoval reakci ostatních. ,,Ale,ale,ale,,zakoktala rychle Nika. ,,mohli by jsme si sednout do obyváku abych vám to v klidu vysvětlil,,požádal nás Ashton a my přikývli.

Pohled Ashe:

Zhluboka jsem se nadech a řekl jim všechno od začátku.

Vzpomínáte si na to napadení?Bylo to kvůli mě,protože jsem nesplatil Derekovi,to on vás se svým gangem napadl,protože jsem mu nesplatil docela dost velkou částku.Každý den mi zapípal mobil že mi přišla sms od Dereka kdy mu to hodlám vrátit.Když došlo k napadení a všichni jsme skončili v nemocnici napadlo mě že mě přitom zabili,ano vím hodně debilní nápad.Byla to hodně velká částka a kdybych si pučil z banky tak to nikdy nevrátím.Když jsem na tebe narazil v nemocnici Luku,bál jsem se že to řekneš ostatním a ono se to nějak dostane k Derekovi.

Dořekl jsem poslední větu a čekal kdy mě na místě zabijou. ,,Ashi ty si takový kretén,chtěla,chtěla jsem se zabít abych byla stebou,stím nejlepším člověkem na světe,mohl si nám to říct něco by jsme vymyslely,,křičela na mě Nika,ale já mlčel.

Pohled Eliz:

Už asi hodinu čekám kdy mě navštíví Ash,nemá to daleko k nemocnici,právě že naopak má to docela blízko.Lhala bych kdybych teď řekla že nemám strach,od toho napadení se bojím jak 5 dítě.

Pozoruju noční oblohu z okna a jen tak přemýšlím.Nevím jestli se nemám odstěhovat,možná to udělám protože se mi moc nechce vybavovat rána kdy vstanu,pudu na snídani a budu snídat u jednoho stolu s Lukem a jeho novým objevem.

Přitom přemýšlením jsem usla a nezdál se mi zrovna hezký sen.

Pohled Ashe:

Celé jsme si to vysvětlili a právě to vypadá tak že znovu chodím s Nikou akorát máme pauzu protože je toho na ni moc,ani se nedivím.

"Cale co ty a Madison?,zeptal jsem se,docela mě to zajímalo. ,,Noo,odjela do Ameriky kvůli modelingu,no a náš vztah se vyvýjí docela dobře,ale popravdě jsem stracený,nevím koho miluju,,řekl a sklopil pohled.Sarah naštvaně odešla a Calum šel hned za ní.

Pohled Caluma:

Sarah běžela do naší společné ložnice a zabouchla za sebou dveře.Zkoušel jsem je otevřít,ale marně,byli zavřené. "Prosím Sarah otevři,zakřičel jsem,ale ona nereagovala,šli slyšet pouze její tiché vzlyky. "Jestli neotevřeš tak ty dveře vykopnu,zakřičel jsem znova ale pořád nic.Rozběhl jsem se proti dveřím když v tom se otevřeli.Silně jsem narazil do zdi a tím si zasloužil malé uchechtnutí.

Rozkoukal jsem se po pokoji a spatřil ji,seděla v klubíčku na posteli a dívala se na mě. "Sarah prosím vyslechni mě,,žadonil jsem. ,,dobře,,řekla upřímně a já byl trochu zaskočen.

"Takže Sarah,já narovinu,nevím koho miluju,vím že pořád miluju tebe,ale prostě když se objevila Mad tak jsem cítil něco co jsem stebou dlouho nezažil,no a tak jsem si prostě myslel že už to není ono a proto jsem se stebou rozešel.Když jsem se dozvěděl že Ash "umřel" tak jsem to řekl hned Madison ale ta jen řekla že je ji to líto a dělala že se nic nestalo.

"Popravdě mám rád Mad ale tebe miluju a teď to vím na 101%,řekl jsem a ona své rty přitiskla na ty mé.

Pohled Luka:

Byl jsem ještě trochu vykolejenej stoho co se právě odehrálo,ale zpíš jsem byl myšlenkami jinde.Mám se bát,mám se bát toho že si zase něco udělá?

Bože proč musí být život tak složitý?

Pohled Mika:

Všichni byli šťastní,měli svou přítelkyni jen já jsem opět sám.Proč se nademnou nemůže někdo slitovat a nemůže ke mě přijít nějaká pěkná,šílená holka která si ráda barví vlasy? To jsem tak špatnej,škaredej kluk nebo kde je ta chyba.

Šel jsem k sobě do pokoje kde jsem hned usnul.Zdál se mi sen o dívce která má černé vlasy,dlouhé do půlky zad se zelenými konečky.Má zeleno dalo by se říct zelenožluté oči.Byla jako anděl,který mě boužel nikdy asi nepotká,

----------------------------------------------------------------------------------------

Hi! Takže,chtěla bych vám říct že jsem nemocná takže zítra asi přidám tři nebo čtyři díli :))

--Hemmo--

⭐️Hope 2(5sos-Luke Hemmings CZ)⭐️ V KOREKCIKde žijí příběhy. Začni objevovat