Jenže co mám dělat?

1K 85 25
                                    

V minulém díle:

Nosil jsem trička s dlouhým rukávem protože má Ryan tetování.Ale teď když všechno víš, musíš mě nesnášet,,šeptl jsem a podíval se jí do očí...

,,Takže...on je mrtví, a t-ty jsi se za něj vydával abych na tebe zapoměla?,,zašeptala zaskočeně a zlomeně.Přikývl jsem....

———————————————-

Pohled Eliz:

"Luku já nevím co ti na to říct,,řekla jsem zaskočeně. ,,Nemusíš říkat nic, chápu že už mě nechceš vidět,,řekl a vstal.Chytla jsem ho za ruku a vstala.Zavřela jsem oči a nadechla se. "Luku já ti odpouštím,,zašeptala jsem. ,,Cože?!?,,vyjekl nadšeně. "Odpouštím ti protože tě miluju a nemá to smysl být pořád naštvaná protože tě miluju a stejně bych ti odpustila,,zašeptala jsem a dívala se mu do očí. ,,Panebože Eliz!, já, moc děkuju,,zašeptal a vášnivě mě políbil.Usmála jsem se a on semnou zatočil jako s princeznou. ,,Miluju tě,,šeptl. "Já tebe taky,,oplatila jsem mu slůvka a políbila ho na nos.

Společně jsme si lehli do postele a usli ve společném objetí.


Pohled Luka:

Nechápu to.Nejde mi do hlavy že mi takhle lehce odpustila.Já sám bych jí asi takhle rychle neodpustil.Bože, jsem tak zmatený ale věřím ji.

Probudil jsem se večer okolo 6 ale Eliz vedle mě nebyla, myslel jsem že to byl jen sen.Vstal jsem a uviděl lísteček na dveřích že šla na nákup.Ulevilo se mi a já si zase lehl do postele a usl...


Pohled Eliz:

Šla jsem nakupovat protože v chatce už nic k jídlu nebylo.Zítra odjíždíme domů za Liamem, tak moc se na toho broučka těším.V rukách jsem držela vozík a projížděla mezi regálama.Přemýšlela jsem co koupit ale do někoho jsem narazila. "Pardon, moc se omlouvám,,řekla jsem a pomohla mu vstát.Smrděl cigaretama a alkoholem. ,,Příště dávej pozor,,zamumlal ale já ho slyšela.Slyšela jsem ten hlas a z hlavy mu strhla kapuci. "Ryane?!,,vykřikla jsem a ruku si dala před pusu. ,,E-Eliz,,řekl vystrašeně a rychle si nasadil kapuci. "Ale vždyť, to není možný, já tě viděla jak si, cože?!?,,řekla jsem nechápavě.

Ryan mě vzal za ruku a do té druhé vzal košík.Zaplatil nákup a táhl mě k autu.Naložil do něj tašky s nákupem a sedl si na místo řidiče a já spolujezdce.Jeli jsme před chatku a on zastavil.V autě bylo ticho a on v rukách pevně svíral volant. "Jak si to udělal?, vždyť tě vidělo strašně moc lidí jak si spadl z budovy a zabil se,,šeptla jsem.Konečně se na mě podíval a ruce stáhl podél těla.

,,Máš pravdu, skočil jsem z budovy ale nezabil se.Byla to strašně moc velká výška takže je nereálné abych to přežil ale já mám svoje lidi.To všechno byla jenom hra.Záchranáři byli najmutí, oni ti řekli že jsem mrtví, jenže to bylo úplně jinak.Skočil jsem z budovy v tu dobu kdy zapadalo slunce.Budova divadla je pokrytá tisíci okny takže se slunce odráželo.Lidé na chvíli nemohli vidět jak padám protože je osleplo slunce.Skočil jsem do otevřeného okna a v ten moment rychle skočil můj parťák.Jel jsem výtahem a zadním východem se přiblížil ze zadu k záchrance.Můj parťák to nepřežil a záchranka ho rychle přikryla pláštěm.Policie zabraňovala lidem aby se přiblížili k záchrance a oni nemohli vidět jak toho kluka na lůžku nakládají do záchranky a lehám si na jeho místo.Dělal jsem mrtvého a všichni mi to sežrali,,dořekl a já na něj koukala jak na blázna. "To je blbost, nic takového se nestalo, to přece, co?,, ,,Eliz příjde ti to jako blbost ale já moc dobře viděl jak Luke viděl tebe a Dereka.Věděl jsem čeho je schopný a tak jsem rychle zavolal a najmul lidi.Bežel jsem na střechu divadla kde byl Luke a chtěl skočit.Jenže já mu to nedovolil a skočil místo něho,,řekl a já kroutila hlavou. "Proč bys to asi dělal?,,řekla jsem nechápavě.Ryan nic neřekl a spojil naše rty. ,,Protože tě miluju ale vím že ty máš ráda Luka a kdyby skočil a zabil se, ublížilo by ti to,,šeptl do polibku a já vůbec nevěděla jak reagovat.Věděla jsem že dělám blbost ale nemohla jsem se odtrhnout od jeho úžasných rtů.

Líbali jsme se asi deset minut a potom se od sebe odtáhli.Díval se mi hluboce do očí a občas zabloudil zase k mím rtům. ,,Eliz já tě miluju,,zašeptal a já cítila motýlky v podbříšku. "Ryane j-já nevím co říct, ale vím jedno, začínám k tobě taky něco cítit,,šeptla jsem a sklopila pohled. ,,Jenže máš Luka a ubližuje ti to,,řekl a já přikývla. ,,A co kdyby jsme měli vztah o kterém by nikdo nevěděl?,,usmál se laškovně a já nevěděla jestli souhlasit.Nechci ublížit Lukovi jenže co mám dělat když něco cítím k Ryanovi?

————————————————————-

Hi! Další díl a moc se omlouvám že jsem ho nenapsala jak jsem slibovala :((

Asi jste v šoku že žije a že políbil Eliz :D No, tak trochu jsem se rozmyslela že ho nemůžu přece jen tak zabít a zamotala to :D Jinak prosím, seberte někdo pánvičky paju2002

Předem děkuji :DDD

—Hemmo—

⭐️Hope 2(5sos-Luke Hemmings CZ)⭐️ V KOREKCIWo Geschichten leben. Entdecke jetzt