Kryju tě

1.5K 123 5
                                    


V minulém díle:

Dneska jsem musela jít nakoupit protože jsme všechno vyžrali.Právě teď projíždím s vozíkem obchodem a dívám se do regálů abych mohla najít to co hledám.Jsem tolik zabraná do hledání že někoho srazím.Okamžitě pustím vozík a sehnu se ke člověku kterého jsem srazila.Byl to kluk,byl celý v černém a měl kapuci.Když pohlédl do mé tváře aby zjistil kdo to do něho napálil tak se zastavil v pohybu a já také.

Asi mám halucinace ale právě před sebou vidím Ashe?!? ,,Ashi?"tiše zašeptám a mu se zalesknou oči,je to Ashton.

-----------------------------------------------------------------------------

Pohled Eliz:

Ashi,jsi to opravdu ty?,zeptala jsem se ho nevěřícně.  ,,Ano,,šeptl a postavil se ze země.Dívala jsem se na něho jak na ducha. ,,Co se na mě tak koukáš?,,zeptal se mě ze smíchem v hlase a já se na něj podívala pohledem alá děláš si prdel,myslíme si že si umřel a ty si tady chodíš po obchodě a když na mě narazíš tak děláš že nic?!!?

,,nedívej se na mě tak,děsíš mě,,uchechtl se Ashton aby odlechčil situaci ale mě to moc vtipné nepřišlo.

"Ashi mohli by jsme si promluvit někde v klidu třeba u tebe doma nebo kde vlastně bydlíš,řekla jsem mu,ale ani nečekala na jeho odpověď a vzala do jedné ruky košík a do druhé Ashtonovu ruku.

Když jsem zaplatila nákup tak jsem šla s Ashem do jeho hotelu kde celé dva týdny bydlí.

--

"Ashi proč? proč si dělal že si mrtví?

Pohled Ashe:

,,Ashi proč? proč si dělal že si mrtví?,,ptala se mě Eliz s nakřáplým hlasem.  ,,Měl jsem své důvody"odvětil jsem.  ,,Jaké?,,   

Pořádně jsem se nadechl a začal jí všechno vyprávět.

Je to celé jen kvůli mě Eliz.To napadení v domě bylo jen kvůli mě.Každý den mi přicházeli výhružné sms které jsem ale ignoroval do té doby než se to vymklo kontrole.V nemocnici jsem přemýšlel jak to splatit,ano měl jsem dluhy,kdysi jsem si pučit od Dereka peníze protože mi došli jenže jsem mu je nevrátil a on je teď chce zpět.V nemocnici mě napadl šílený nápad, a to ten že budu dělat že jsem při tom napadení umřel abych mu nemusel nic splatit.Kdybych si půjčil peníze z banky tak to snad nikdy nesplatím protože je to velká částka.

Čekal jsem na její reakci,popravdě měl jsem výčitky,všechno jsem zkazil,ohrožil jsem život svých přátel a sebe.

,,Ashi a-a proč si nám to neřekl mohli jsme ti pomoct,,řekla mi polokřikem Eliz.  "Ikdybych vám to řekl tak tolik peněz stejně nemáte takže nevím jak byste mi pomhli,,řekl jsem hnusně,nechtěl jsem na ní takhle hnusně mluvit no zpíš křičet,ale měl  jsem strach,teď to řekne všem a určitě se to nějak dostane i k Derekovi a stane se to zase.

,,Ashi prosím nekřič,vím že je to těžké,ale kdyby si nám to řekl mohli by jsme něco vymyslet,,zakřičela na mě Eliz a já se na ni omluvně podíval.  ,,Omlouvám se Eliz jen,jen mám strach že nic nevimyslíme a stane se to zas a já opravdu nechci aby vám někdo ublížil,,nemohl jsem to už v sobě udržet a prostě se rozbrečel.

Není lehké všechno tohle zažívat,určitě je něco horšího,ale já nejsem tak silná osobnost jako ostatní.Mám problémi které se týkají jenom mě a Dereka,ale teď už jsou do toho zapojení i mí přítelé.

Pohled Luka:

Mám docela strach,od toho incidentu se bojíme všichni,moc nevilézáme z domu.Sedím na gauči a poslouchám konverzaci Mika a Caluma,nějak je neposlouchám spíš přemýšlím o Eliz,není v tom obchodě nějak moc dlouho??

Nevím co se semnou děje ale mé tváře hoří a tep se zrychluje,mám pocit že se něco Eliz stalo přece nemůže být 2 hodiny a půl v obchodu když šla koupit pečivo,zeleninu a něco k pití a ještě k tomu když je obchod asi 15 minut cesty.

,,Luku si vpoho seš celej červenej,,zeptal se mě trochu vystrašeně Mike ale já ho ignoroval.Rozhodl jsem se jít naproti Eliz protože mám o ní strach.

Pohled Eliz:

Domluvila jsem se s Ashem že to zatím nikomu neřeknu,bude to prostě jen mezi mnou a ním.Podívala jsem se na hodiny které ukazovali čtvrt na 4,to jsem už dvě hodiny a půl pryč?!?

Popadla jsem rychle tašky s nákupem a rozloučila se s Ashem.Rychle jsem utíkala k obchodu kde jsem ale zdálky viděla blonďaté vlasy vyčesané nahoru a černou kapuci které jeho vlasy na půl přikrývala.Přidala jsem do kroku a šla za Lukem.Luke mě silně objal a vzal si ode mě tašky z nákupem.  ,,Měl jsem strašný strach že se ti něco stalo,,řekl mi Luke a objal mě volnou rukou kolem pasu.  ,,Promiň Luký potakala jsem tam kamarádku kterou jsem dlouho neviděla a tak jsme zašli do kavárny si popovídat,a k tomu se mi ještě vybil mobil,,řekla jsem omluvně a víc se k němu přitiskla protože mi byla zima.

Pohled Eliz večer:

Právě teď ležím v posteli a čtu si tweety na twitteru zatím co se Luke sprchuje.Zachvilku mě ale twitter omrzel a já položila hlavu do měkkých polštářků a roztáhla se přes celou postel.

Sen:

Jdu si tak po louce zatím co Luke je asi patnáct metrů předemnou a skáče si jako kdyby byl zhulený.Najednou vyskočí asi tak dvacet metrů nad zem a letí na poníkovi.Lítá tam a sem teda až do té doby co nepřistane na zemi a neotočí se na mě.  ,,No tak pojď,poběž no tak poběž,,tleská rukama Luke a já k němu běžím ,ale on utíká čím dál víc rychleji pryč ode mě až se stratí v nějakém lesíku který je kousek od nás.  ,,Luku,Luku"volám na něho ale on se neozývá.Vstoupím do malého lesíka kde létají víli a jednorožci jí pizzu jaký život si žijí...

"No kurva,,vykřiknu a začnu se šíleně smát,co to bylo za sen?!? Najednou mi pípne mobil.Odemknuho a podívám se kdo mi píše,Ashton.

Mohla by ses zítra zastavit u mě kolem 3?

Jasně :) odepíšu mu a schovám mobil pod polštář.Zachvíli se ale zase rozsvítí.

Ani nevíš jak jsem rád že si ke mě tak milá a pomůžeš mi :))

Nad tím jsem se musela usmát.

Ráda ti pomůžu si přeci můj nejlepší kamarád zpíš člen mé druhé rodiny :))

Odepsala jsem mu a znovu schovala mobil pod polštář.

Pohled Luka:

Když jsem vylezl ze sprchy tak jsem se převlékl do čistých boxerek a trička Nirvana.Otevřel jsem dveře od koupelny a hned jsem spatřil pohled Eliz jak se usmívá do mobilu který potom schová pod polštář a ani né za minutu ji příde zase sms.

Jen doufám že mi říkala pravdu s tou kavárnou a nebyla někde jinde třeba s nějakým klukem protože to docela odpovídalo jejímu úsměvu který tak dobře znám.

--------------------------------------------------------------------------------------

Ahoooj :))

Chtěla bych poděkovat lidem kteří můj příběh čtou a líbí se jim a občas zanechají i komentáře.

Taky bych se chtěla omluvit za to že jsem dlouho nepřidala díl a ten to díl je takový slabý protože jsem se trošku ztratila v příběhu a tak jsem to napsala narychlo :D :)

⭐️Hope 2(5sos-Luke Hemmings CZ)⭐️ V KOREKCIWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu