Balící papír

1.4K 109 6
                                    


V minulém díle:

Když Luke zapl další film tak jsem asi v půlce usla.Zdál se mi sen kde jsem byla s Lukem v nějakém rodinném domečku a okolo nás pobíhalo plno dětí.

------------------------------------------------------------------------

Pohled Eliz:

Ráno mě probudilo nějaké šustění.Rozespale jsem otevřela oči a porozhlédla se po pokoji.Viděla jsem Sarah jak něco hledá.  "Sarah?,,zeptala jsem se jí ospale. ,,Promiň nechtěla jsem tě vzbudit jen nemáš balící papír,s Calumem jsme ho zapoměli koupit,,usmála se na mě nevině a já zabořila hlavu do polštáře.  "To jsem mohla čekat,,zasmála jsem se.Vylezla jsem s postele a přešla ke kufru který byl ve skříni.Ano mám ve svém kufru balící papír,nevěděla jsem kam ho dát aby na něho Luke nepřišel,jsou totiž na něm malý tučňáčci s pletenýma čepičkama,nevím proč ale jeden tučňák mi připomíná Luka.Otevřela jsem ho a podala ho Sarah.Ta se na mě děkovně usmála a odešla.Vrátila jsem se zase do postele a přitulila se k Lukovi.  ,,Ty mě jednou zalehneš,,zasmál se chraplavým hlasem který tak miluju.  "Tím chceš říct že jsem tlustá,,vymrštila jsem se do sedu a koukla se na něho. ,,Ale,bože ty to taky vždycky pochopíš,myslel jsem to tak že si přídu jak plyšák se kterým se pořád mazlíš,jednou se semnou nebudeš mazlit protože si na mě lehneš a potom mě zalehneš,,zasmál se Luke a já se nad tou představou uchechtla.

"Luký,,zašeptala jsem asi po deseti minutách ticha.  ,,Ano?,,zeptal se a přitom mě hladil po vlasech.   "Nechceš si udělat filmový den?,chci se stebou mazlit,,řekla jsem mu a on se usmál. "Jo,a Luký?,,zeptala jsem se ho ještě jednou.  ,,Ano?,,  "Že ty používáš můj jahodový šampon?,,zasmála jsem se a on zrudl.  ,,Když on hrozně hezky voní,,obhájil se ale potom ze začal taky smát. ,,Někdy používám i ten broskvový,,řekl a pozoroval jak na to budu reagovat.  "Já zas jednou zkusila ten tvůj playboy,protože vždycky po tom hrozně hezky voníš,,přiznala jsem se.Asi 5 minut bylo ticho dokuď jsme nedostali oba dva záchvat smíchu.  ,,Tak ten se ti povedl,,řekl Luke a poplácal mě po zádech.  "Em,ale já si nedělám srandu,,řekla jsem vážným tonem hlasu a on spadl z postele smíchy.

"Luký si vpohodě,,zeptala jsem se když zmlkl.  "Luký nech toho,,řekla jsem mu prosebně a on vybuch smíchy. ,,Bože ty ses vážně umývala mím šamponem?,,zeptal se nevěřícně a pořád se smál.  "Moc tě nechápu,to zpíš já se mám válet smíchy když používáš mé šampony,,řekla jsem mu a on se uculil.

Pohled Sarah:

Když jsem se vrátila do pokoje tak Calum seděl na zemi a zkoumal Lukovi dárky. "Tak mám ten papír,,oznámila jsem mu a přisedla si.  ,,Tak se můžeš pusit do zabalování,,řekl a usmál se jako sluníčko.  "Hele já si zabalím svoje dárky a ty zase ty svoje,jasný,,řekla jsem vážným tonem a on protočil oči.  ,,Ale mě to nejde,,zekňučel a já mu prohrábla rukou vlasy.  "Tak se to naučíš,,řekla jsem a on si tedy odemě vzal balící papír a pustil se do zabalování.

Po půl hodině pořád sedím na zemi vedle Caluma který se nervuje a hází okolo sebe balící papír.  ,,Kurva to je na hovno!,,vykřikl a bouchl stím o zem.Sebrala jsem balící papír ze země a políbila Caluma na čelo. "Klid,hele ukážuti to,,řekla jsem a začala balit svoje dárky.Celou dobu pozoroval mé ruce jak zabalují dárky,byl tak roztomilý.

"Tak a teď to zkus ty,,řekla jsem a podala mu balící papír.Vzal si ho a začal znova on.Docela mu to šlo až na to že to zase roztrhl.  ,,Bože mě to nebaví,Sarah zabal to prosím,,zakňučel a nahodil štěněčí pohled.Slitovala jsem se nad ním a zabalila mu to.Když jsme to měli tak jsem to schovala do skříně a lehla si s Calem na postel.Začali jsme si líbat a potom jsme šli hrát na zahradu fotbal.

Pohled Eliz:

Šli jsme s Lukem dolů kde ale nikdo nebyl.Šli jsme se podívat na zahradu kde hráli fotbal.Sedla jsem si do křesla a sledovala je.Sarah zrovna přihrávala Mikovi když ji ale Calum chytl do náruče a zhodil ji do bazénu.Pochvilce tam byli všichni až na mě.

Luke ke mě přišel a hodil si mě přes rameno.Kopala jsem a prosila ho ať mě tam nehází,ale bylo to zbytečný.Když jsem se vynořila tak jsem šla za Lukem.

Asi půl hodiny jsme se honili u bazénu,Sarah s Nikou nás pozorovali a kluci byli v bazénu.

-----------------------------------------------------------------

Hi! Dneska napíšu ještě dva :3

Děkuju moc,moc,moc za vaše kouzelné komentáře :))

--Hemmo--

⭐️Hope 2(5sos-Luke Hemmings CZ)⭐️ V KOREKCIDonde viven las historias. Descúbrelo ahora