Kino a vířivka

1.2K 85 7
                                    

V minulém díle:
"Copak?,naše Hemmo,je nadržený?,,uchechtla jsem se. ,,Kdo by neodolal tak krásné tučňačce s nutellou a k tomu ještě bříškem ve kterém je náš poklad,,usmál se a skousl mi ret.Uculila jsem se a on mě začal líbat.Jazykem se probojoval do mé pusy a nastala válka jazyků.

------------------------------------------------------------------------------

Pohled Eliz:

Po našem mazlením a líbáním jsme se převlékli a vyrazili do města.Ruku v ruce jsme se procházeli po městě a viděli kino. ,,Myslíš na to,na co já?,,zeptal se mě Luke a uchechtl se. "Jako,jít do kina?,,zeptala jsem se ho. ,,No,jo,ale na co?,,usmál se šibalsky a mě to došlo. "Na 50 odstínů šedi?,,řekla jsem a přitom zakňučela. ,,Jo,,řekl ale když viděl můj výraz,trochu se zděsil. ,,Ty na to nechceš jít?,, "Vždyť je to blbost,, ,,Ty si to viděla?,, "Ne,ale všichni to říkají,,řekla jsem a podívala se na kino. ,,Ale notak,hodně lidí to chválí,,řekl Luke a přitáhl si mě k sobě. "Sázka?,,usmála jsem se a nadzvedla obočí. ,,O co?,, "Když to bude kravina a já budu mít pravdu,hm.....tak mi uděláš lívance s nutellou,horkým ovocem a k tomu mi dáš zmrzku,protože vím že ty by si mi je neudělal,a kdyby,tak za 100 let,,řekla jsem a on se ušklíbl. ,,To kecáš,já bych ti je udělal kdykoli by si je chtěla,a dobře platí ale co když vyhraju já?,, "Když vyhraješ ty,tak....nic mě nenapadá,,řekla jsem a přemýšlela. ,,Ale mě jo,,skousl mi ret. "A co?,,řekl jsem "nechápavě" a víc se k němu přitulila. ,,Až se nám to narodí,mohli by jsme si my dva potom užít,,zašeptal a otřel se rty o mé ucho až mi z toho naskočila husí kůže. "Hemmo je zas nadržený?,,řekl jsem a obmotala ruce okolo jeho krku. ,,Maličko,,zasmál se a já tedy přikývla. ,,Fakt?,já,víš nechci tě do toho nutit,jestli se ti to nelíbí,můžeme to změnit,,řekl vážně a díval se mi upřeně do očí.Usmála jsem se na něj a pohladila ho po tváři. "Já to přijímám,,usmála jsem se jemně a on se usmál taky.

Společně jsme tedy šli na 50 odstínů šedi.Koupili jsme pop corn ale 10 minut se hádali o to,kdo to zaplatí.Nakonec jsem platila já a on platil lístky.Sedli jsme si na svoje místa a sledovali film.Začátek mě docela bavil ale potom ten konec kde byl sex,a jak ji potom svázal a zavázal oči,to mě už moc nebavilo ale Hemmo byl nadržený protože se mu rýsovala boule.Musela jsem se uchechtnout protože se tak různě kroutil aby to nějak zakryl a byl rudý.

Po filmu jsme vyhodili prázdnou krabici od pop cornu a petky od pití. ,,Tak co?,,zeptal se mě zvědavě Luke a já se uchechtla. "No,film mě bavil na půl ale nejvíc si mě pobavil ty,,rozesmála jsem se a on se mě na nechápavě podíval. ,,Počky,ty,t-ty si viděla jak....,,ani to nedořekl a já začínala přikyvovat.Luke byl rudý jak rajčátko a já se smála jak debil. ,,Jsem rád že jsem tě pobavil,,řekl Luke s pocker facem. "A ani nevíš jak,,řekla jsem když jsem se trochu uklidnila.Luke mě propaloval pohledem ale potom jsme šli už domů,protože jsme byli ospalí,byl už večer.

Zamířila jsem si to rovnou do koupelny kde jsem se svlékla a vešla do sprchového koutu.Nechala jsem na sobě volně dopadat kapky vody a užívala si pocit volnosti.Vždycky když se sprchuji,se cítím tak uvolněně.Horká voda tekla všude po mém těle.Umyla jsem si broskvovým šamponem vlasy a i tělo.Vylezla jsem ze sprchy a obmotala okolo sebe ručník.Najednou se otevřeli dveře a do koupelny vešel Luke.Když mě viděl,trochu posmutněl. "Co tady děláš?,,zeptala jsem se ho a vylezla ze sprchy. ,,No,chtěl jsem ti udělat překvapení ale trochu nestíhám když vidím že už jsi vylezla,,řekl a poškrábal se na zátylku. ,,No ale to nevadí,,řekl rychle a vzal si něco ze šuplíku.Odešel rychle a já byla trochu zmatená.Převlékla jsem se do pyžama ale zase se otevřeli dveře. ,,Vem si na sebe plavky,,řekl a položil na na umyvadlo plavky.Zavřel dveře a já si povzdechla. "To říkáš brzo,,řekla jsem si pro sebe a plavky si oblékla.

Vyšla jsem z koupelny a šla do ložnice kde ale nebyl,ale za to,byli otevřené dokořán dveře na terasu.Šla jsem na terasu od kuď šlo vidět na celý Hawai.Opřela jsem se o zábradlí a dívala se na západ slunce.Najednou mě někdo zezadu objal okolo pasu a položil si svoji hlavu na mé rameno,Luke. ,,Už jsem ti řekl jak jsi nádherná?,,zašeptal a já se usmála a trochu zčervenala.Otočil si mě k sobě a vášnivě políbil.Odtáhl se a usmál se. ,,Jak je možný že můj obyčejný život potkalo takové štěstí?,,zašeptal a pořád se usmíval. "O tom samém přemýšlím i já,,zašeptala jsem a objala ho.Opřela jsem si hlavu o jeho hruď a zavřela oči.S Lukem jsme stáli v objetí asi deset minut a potom si mě od sebe jemně odtáhl.Chytl mě za ruku a vedl na druhou stranu terasy kde byla vířivka.

Došli jsme až k ní a zastavili se.Okolo vířivky byli červené lístky z růží a ve vířivce bylo z lístků udělané červené srdce. "Luku,,zašeptala jsem a podívala se na něj. ,,Nic neříkej,,šeptl a vzal si mě do náruče.Společně jsme šli do vířivky kde jsme si sedl a relaxovali. ,,Miluju tě,,šeptl a políbil mě na čelo. "I já tebe,,zašeptala jsem a víc se k němu přitiskla...

-----------------------------------------------------------------------------

Hi! Další díl pro mé úžasné čtenáře.Moc mě potěšil komentář od Kesi12,jsem vážně moc ráda že se ti můj příběh tak líbí,samozdřejmě všechny vaše komentáře jsou úžasné,jsem ráda za pochvalu i kritiku protože díky tomu,můžu vylepšit můj příběh.Mám vás strašně moc ráda,protože jste jako moje druhá rodina :333

Chtěla bych taky moc poděkovat za úžasných 25 218 přečtení a 1735 votes,pro někoho je to málo ale pro mě je to strašně moc a hrozně mě to potěšilo.

Chtěla jsem ještě říct že jsem všude hledala tučňáčí obleček ve kterém by byla jakože těhotná Eliz(byla by to nějaká cizí holka)ale nikde jsem nenašla,ale to neznamená že nebudu hledat dál,takže ho snad někde na fotce najdu :))

Jinak bude další díl ještě dneska a už to nebude tak růžové,už se tam něco stane,ale to se dozvíte v dalším dílu,tak zatím Hi! :3

--Hemmo--

⭐️Hope 2(5sos-Luke Hemmings CZ)⭐️ V KOREKCIWhere stories live. Discover now