Eiffelovka

1K 88 8
                                    


V minulém díle:

Rozloučili jsme se a zaplatili to, bylo to docela drahé ale hlavně že jsme si to užili a byla sranda.S Lukem jsme odjeli limuzínou na letiště a soukromím letadlem letěli do Paříže na líbánky...

—————————————————————————————————————

Pohled Eliz:

S Lukem jsme dorazili do Paříže.Bylo to tu kouzelné, hlavně ta Eiffelovka která svítila.Podívala jsem se na Luka který se na mě díval a usmíval se.Přitulila jsem se k němu a podívala se na mobil kolik je hodin, byli 2 ráno.


Přistáli jsme a vzali si kufry.Limuzína nás odvezla do hotelu kde jsme si s Lukem lehli do postele a usli ve společném objetí.


Ráno jsem se probudila a viděla před postelí vozík se snídaní.Zakručelo mi v břichu a Luke se uchechtl. ,,Dobré ráno lásko,,políbil mě na rty a přitiskl k sobě. "Dobré,,zašeptala jsem a položila si hlavu na jeho hruď. ,,Že si semnou dáš palačinku s nutellou?,,uculil se jako malý kluk a já se uchechtla. "Luku ty nejíš nic jinýho,,zasmála jsem se a sedla si. "Já si asi dám...francouzké topinky,,usmála jsem se on zakňučel. ,,Eliz...palašinky,,zašišlal jako malý kluk a já protočila ze srandy oči. "Luku jsme v Paříži, chci ochutnat taky něco jinýho než palačinky,,políbila jsem ho na nos ale on si mě na sebe položil.

Rukama sjel k mému zadku který zmáčkl a uculil se. "Luku,,zavzdychala jsem  mu do tváře. ,,Copak?,,usmál se nevině a skousl mi ret. "Já svůj názor nezměním,,řekla jsem a sedla si vedle něj. ,,Notak fajn,,povzdechl si a potom se uchechtl. "Hodnej Lukey,,usmála jsem se a políbila ho.Nabrala jsem si na talíř topinky a s chutí se do nich zakousla, byli vynikající.

Luke jedl své obviklé palačinky a díval se přitom na mě. "Proč se na mě tak díváš?,,zašeptala jsem a nadzvedla obočí. ,,Protože jsi seusy,,zamumlal a já se rozesmála. "Nic jsem ti nerozuměla,,uchechtla jsem se a on spolkl kus palačinky.  ,,Protože jsi sexy,,řekl a já se začervenala. "Ještě kdyby si nekecal,,uchechtla jsem se. ,,Kdybych kecal, červenala by ses?,,podíval se na mě podezíravě. "Jo protože si mi řekl kompliment,,řekla jsem a on se ďábelsky usmál. "Luku, tenhle úsměv se mi nelíbí, na co myslíš ty nadrženče?,,zasmála jsem se. ,,Na tohle,,řekl a začal mě lechtat.


 

"Luku dost!,,ječela jsem a kopala.Smála jsem se že mě museli snad slyšet všichni.Luke mě lechtal dobrou půl hodinu a potom přestal. "Tohle ti nedaruju,,propalovala jsem ho pohledem a šla do malé kuchyňky.


,,Ale noták, co bys mi mohla udělat?,,uchechtl se. "Tohle!,,vykřikla jsem a koláč se šlehačkou jsem mu plácla do tváře.Začala jsem utíkat po chodbě až k výtahu. "Tak dělej,,šeptala jsem a pořád mačkala tlačítko na přivolání výtahu. ,,Nepřej si mě Hemmings-ová,,přecedil přes zuby Luke a rozběhl se zamnou.Utíkala jsem po schodech ale zakopla o svoji vlastní nohu a spadla na kufry předemnou.Luke se zastavil na schodech a začal se smát jak debil.


,,Jste v pořádku slečno?,,zeptal se mě chlapík který stál kousek ode mě. "Jo,,uchechtla jsem se a zvedla se, bolela mě ruka. ,,Ty vole to je škoda že jsem to zrovna netočil,,chlámal se Luke a přišel ke mě. "Si zlej,,vyšpulila jsem na něj ret a otočila se k němu zády. ,,Tak já ti to vynahradím ano?,,uculil se a vzal si mě do náruče.


Převlíkli jsme se a vydali se do města.Drželi jsme se za ruce a dívali se kolem, bylo to tu tak úžasné.Došli jsme k Eiffelovce a já slyšela písničku od Eda Sheerana, Thinking Out Lout.Luke si mě k sobě otočil a vzal mě za obě ruce, vím co chtěl udělat. "Lukey ale já neumím tančit,,zašeptala jsem, bylo mi trapně. ,,Já taky ne,,zasmál se a začal se pohybovat.Tancovali jsme pomalu a nevnímali okolí.Udělala jsem otočku a přitiskla se k Lukovi.Nic pro mě teď neexistovalo, jen on...

——————————————————————————————————————

Hi! Dneska odjíždím na chatu kde nemáme wifi, no máme ale je slabá :((

Ale slibuju že hned jak přijedu, napíšu vám další díl :333


Miluju vás a moc děkuju za komenty a votes, lásky moje! <33


—Hemmo—

⭐️Hope 2(5sos-Luke Hemmings CZ)⭐️ V KOREKCIWhere stories live. Discover now